- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.661
tayin nedeniyle 1 ay önce nikah yaptık... ama düğümümüz ağustosta olacak kısmetse... şimdi 200 km mesafe var aramızda, hafta sonları mümkün olduğunca görüşüyoruz... ben yalnız yaşıyorum, eşim; babası ve erkek kardeşiyle....
HTML:
neye bakıyosun bakalım
Benimki karakter olarak bence kusursuz zatengelecege umutla bakmak istiyorum
erkkek ve kusurları
erkek doğuştan kusurlu zaten
gercekten kusurlular yahıc duzgunu yok ,ısı ıyı olsa kendı bozuk ,ınanın tıpı falanda gectım sımdıkı erkeklerde sorumluluk eksıklıgı cok fazla ...
Bu ara cok garıp seyler oluyor ,faceden gecmısten bırıne baktım moralım bozuldukendıme cok kızıyorum ne kadar ters ınsan varsa onları begenıyorm ben ya uzuluyorum bıde ...
tayin nedeniyle 1 ay önce nikah yaptık... ama düğümümüz ağustosta olacak kısmetse... şimdi 200 km mesafe var aramızda, hafta sonları mümkün olduğunca görüşüyoruz... ben yalnız yaşıyorum, eşim; babası ve erkek kardeşiyle....
allah tez vakıtte,bırarada,mutlu yasamayı nasıp etsın oyleyse ıkınıze
ağustostan sonra siteye girmezsem bil ki aklıma gelmiyor yalnızlıkyok ama ben şimdiden hissediyorum, 14 yıldır ailemden ayrı yalnız yaşıyor sayılırım... ve yalnızlık çok feci bir alışkanlık... hem eziyet hem huzur... ironinin dibi....
Canım şu olumlamayı yap sürekli.
Ben hayatıma benim için en doğru insanları çekerim.
evlen yalnız basına yappp
senınkı çolde kutup ayısıyla karsılaşma bahtsızlığı gıbı bırsey
agustosta sıcak olur
cok sokulamazsınızda
Canım şu olumlamayı yap sürekli.
Ben hayatıma benim için en doğru insanları çekerim.
beyza gece gece güldürdün beniklima falan ayarlarız bir şeyler.... olmadı bunun eylülü var ekimi var... var da var yani...
beyza gece gece güldürdün beniklima falan ayarlarız bir şeyler.... olmadı bunun eylülü var ekimi var... var da var yani...
Tugcecim sen cok pozitif bir insansin. Hayatin mukemmel mi gidiyor. Sanirim bekarsin daha zamani gelmedi mi diyorsun. Is guc mukemmel mi. Ben de pozitif olmaya calisiyorum ama birileri benim enerjimi cekebiliyor, su esmalar var ya onlari soyledigim an esnemeye basliyorum. Var mi bir onerin. Ve biz nerde yanlis yapiyoruz.
e yaniii,yeter kı gonuller bır olsun ;-)
tamam uygulayacagım bunu cok tşkler..
Sabah erken kalkilacakiyi geceler kizlar
Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 2,5 ay önce.
zaten ayrılmadan öncede değişimim başlamıştı.
Benimde üzüldüğüm şeyler oluyor ama hemen toparlamaya çalışıyorum.
Güzel şeylere odaklanıp olumlamalarımı yapıyorum.
Çevrendeki negatif enerjiyi alıyorsun demekki esnediğine göre.
Dışarı çıkmadan önce duada okuyabilirsin onun dışında kendini beyaz bir balonun içinde korunuyor olarak hayal edebilrisin.
Herşeyi düşüncelerimizle yönetiyoruz aslında.
Gün içinde durup şuanda ben ne düşünüyorum diye bir bakmak lazım. Farkındalık oluşturmamız lazım hayatlarımız için.
Bir de hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz lazım.
Bazen bazı şeyler olmuyorsa bu aslında bizim en yüksek hayrımıza olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?