30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

allah tez vakıtte,bırarada,mutlu yasamayı nasıp etsın oyleyse ıkınıze

Bu ara cok garıp seyler oluyor ,faceden gecmısten bırıne baktım moralım bozuldu kendıme cok kızıyorum ne kadar ters ınsan varsa onları begenıyorm ben ya uzuluyorum bıde ...

Canım şu olumlamayı yap sürekli.
Ben hayatıma benim için en doğru insanları çekerim.

evlen yalnız basına yappp

senınkı çolde kutup ayısıyla karsılaşma bahtsızlığı gıbı bırsey

agustosta sıcak olur

cok sokulamazsınızda

rabbım tamamına erdırsın beraber bır catı altında ınsallah ....

Ben ve baska arkadaslarim da var uzun sure yalniz yasayip aile yanina geri donen...yalnizlik uzun surerse insani bunaltiyor... basta zor olsa da sonra insan alisiyor ve mutlu sicak bir yuva gibisi yok gercekten hele de esinle

Canım şu olumlamayı yap sürekli.
Ben hayatıma benim için en doğru insanları çekerim.

Tugcecim sen cok pozitif bir insansin. Hayatin mukemmel mi gidiyor. Sanirim bekarsin daha zamani gelmedi mi diyorsun. Is guc mukemmel mi. Ben de pozitif olmaya calisiyorum ama birileri benim enerjimi cekebiliyor, su esmalar var ya onlari soyledigim an esnemeye basliyorum. Var mi bir onerin. Ve biz nerde yanlis yapiyoruz.

evlen yalnız basına yappp

senınkı çolde kutup ayısıyla karsılaşma bahtsızlığı gıbı bırsey

agustosta sıcak olur

cok sokulamazsınızda

beyza gece gece güldürdün beni klima falan ayarlarız bir şeyler.... olmadı bunun eylülü var ekimi var... var da var yani...

beyza çok yaşa emi 40 derecede klima şart....

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

gittim artık ben, sabah 7 de sürünüyorum sonra yataktan banyoya kadar...

güzel sohbetler size

Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 2,5 ay önce.
zaten ayrılmadan öncede değişimim başlamıştı.
Benimde üzüldüğüm şeyler oluyor ama hemen toparlamaya çalışıyorum.
Güzel şeylere odaklanıp olumlamalarımı yapıyorum.
Çevrendeki negatif enerjiyi alıyorsun demekki esnediğine göre.
Dışarı çıkmadan önce duada okuyabilirsin onun dışında kendini beyaz bir balonun içinde korunuyor olarak hayal edebilrisin.
Herşeyi düşüncelerimizle yönetiyoruz aslında.
Gün içinde durup şuanda ben ne düşünüyorum diye bir bakmak lazım. Farkındalık oluşturmamız lazım hayatlarımız için.
Bir de hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz lazım.
Bazen bazı şeyler olmuyorsa bu aslında bizim en yüksek hayrımıza olmuyor.

cok enerjık bır kısıyım ama takıldımmı tam takılıyorum ,bu dusuncelerımızle nasıl yonetıyoruz onu tam anlayamadım, farkındalıgı nasıl olusturcagız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…