30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

cok enerjık bır kısıyım ama takıldımmı tam takılıyorum ,bu dusuncelerımızle nasıl yonetıyoruz onu tam anlayamadım, farkındalıgı nasıl olusturcagız?

Canım Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını okumanı öneririm. Sana yardımcı olucaktır.
Ben de senin gibiydim bir takılırdım o konuya uzatıp dururdum.
Karşımdakinin de üstüne giderdim. Oluruna bırakmayı beceremezdim bir türlü.
Mesela nelere takılıorsun? Ve nasıl cümleler kuruyorsun?

Negatif olmamaya calisiyorum. Birseyler olsun diye diretmiyorum. Zamani var diyorum. Benim olay dedigim gibi kendimi dis etkenlere koruyamamam. Bunu yazarken bile esniyorum. Bir yer vardi , oraya gidince baya bir negative enerji toplamissin milletin coplerini topluyorsun diyordu. Temizliyordu bana da dedigin gibi su balon isini ogretmisti ama iste yaramiyor. Reiki ye baslayinca yarar umarim.

tavsıye ettıgın kıtaba ıhtıyacım var sanırım ben bıraz icsel kendı kendıme ,bıseylerı kendımce acıklıga kavusturana kadar takılıyorum,astrolojıyle ılgılenen bırıyım bellı sureclerı tahmın edıyorum ama yınede es gecemıyorum ,bir sorunum var benım begendıgım hoslandıgım ınsan bana ters alıskanlıkları karakterı olan kısıler ve son zamanlarda bu yogunlastı ıyıce...

Evet canım Reikide kendini koruma var.
Evden çıkmadan kendine ufak bir işlem uyguluyorsun ve evden öyle çıkıyorsun.
Reiki 2 de sana bunu öğreticekler.

Eğer diyorsanki ben kendime ters insanları çekerim hep böyle insanlar karşıma çıkar diye.
O yüzden oluyordur.
O kitaptada bunları okuyacaksın canım.
Çok kişisel gelişim kuantum vçs okudum hepsinde aslında aynı şey yazıyor.
Ne düşünürsen onu yaşarsın.
O yüzden düşüncelerimizin farkında olup, olumsuz cümleleri olumlu cümlelerle değiştirip bunlara inanmalıyız.

bende cabuk etkılenen bırıyımdır,ama eskıye oranla cabuk atıyorum uzerımden ,evden cıkınca eve gelmeye cabalayan bır hal aldı durumum ,dısarda ıslerımı yapıp eve geldıgımde uzerımde bır agırlık sankı cok yorucu bısı yapmısım gıbı oluyorum, ernejını yukselt bosver dıye dıye bı hal oldum kendıme esmalar dualarda var tabı ...

dogru dedıgım oluyor boyle cok haklısın ,benım bıseylerı arastırmam sart oldu, cok tskler canım ....

ii valla sevindim senin adına kurslar hep güzeldir zaten :) bende almıştım zamanında çok önemli bir haber sipikirinden
gülgün feymandan .mutlulugun daim olsun canımcımm
Ne güzel, bizim hoca da Gülgûn Feyman'dan almış ama tabii daha bir sürü de insandan.

Günaydın herkese, başım ağrıyor.

MASLOW kullanıcısından alıntı

hosgeldııın,nerelerdesın gecekusu?kulaklarını cınlattık arada.bısey sorucam,yanlıs anlama sakın,topıgın demırbasısın bellı ki zaten de,sonradan geldıgım ıcın kacırmıs olabılırım,senın yas 28,20-30 yas topıgı varken bu topıgı tercıh etmenın sebebı nedır?
diğer topik bu topikten sonra açıldı canım. ben de müsade isteyip girdim buraya,zaten ne kaldı ki 30' a

O konu bu konudan sonra açıldı. Konuyu açan kişi de birkaç gün burada yazıştı sonra gitti o konuyu açtı.

Aslııııııııııı, sakın bir yere gitme, sen bu konuya aitsin. Çok üzülürüm ben sen gidersen eğer.

sağol canım benım .evet unutulmuyor bizimde birtane pırpırımız vardı biz onu balkondan salıyorduk karşı evlerın balkonuna gidip geliyordu birgün tavana çıkmışlar babamla omuzunda o içeri girdigini sanmış ama pırpır orda kalmış baya sonra park ediyo çünkü kapı,kapalı kuş uçtu o gün sokkalarda pırpır aradık insan gibiydi resmen seni çok iyi anlıyorum ve biz hala onu unatamadık canım bunuda sevgılıme almıştım bir erkek,bir dişi, dişi öldü işte bir sene olmamaıştı bizede çok fazla gelmıyordu ama alışkanlık işte herşeyı yaptık ama genede yaşamadı

Bu ara cok garıp seyler oluyor ,faceden gecmısten bırıne baktım moralım bozuldu kendıme cok kızıyorum ne kadar ters ınsan varsa onları begenıyorm ben ya uzuluyorum bıde ...

aşk imkansız olanı ister ve çeker:)benımde öledir

@ aydebuz, bende de vardı o ilaç dr. yazmıştı. fakat bitti. alacağım da unutuyorum. başka hap içtim. yine doktorun yazdığı... şimdi daha iyiyim. sağ ol.

hey kızçeler, herkes nerede?
@turkuaz uğramaz oldu.
@maria'm görünmez oldu.

iyi olmana sevındım canım evet turkuaz küstü bence :) marianın hakkettende sesi çıkmıyor nerelerde acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…