- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.681
Sabah erken kalkilacakiyi geceler kizlar
cok enerjık bır kısıyım ama takıldımmı tam takılıyorum ,bu dusuncelerımızle nasıl yonetıyoruz onu tam anlayamadım, farkındalıgı nasıl olusturcagız?
Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 2,5 ay önce.
zaten ayrılmadan öncede değişimim başlamıştı.
Benimde üzüldüğüm şeyler oluyor ama hemen toparlamaya çalışıyorum.
Güzel şeylere odaklanıp olumlamalarımı yapıyorum.
Çevrendeki negatif enerjiyi alıyorsun demekki esnediğine göre.
Dışarı çıkmadan önce duada okuyabilirsin onun dışında kendini beyaz bir balonun içinde korunuyor olarak hayal edebilrisin.
Herşeyi düşüncelerimizle yönetiyoruz aslında.
Gün içinde durup şuanda ben ne düşünüyorum diye bir bakmak lazım. Farkındalık oluşturmamız lazım hayatlarımız için.
Bir de hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz lazım.
Bazen bazı şeyler olmuyorsa bu aslında bizim en yüksek hayrımıza olmuyor.
Canım Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını okumanı öneririm. Sana yardımcı olucaktır.
Ben de senin gibiydim bir takılırdım o konuya uzatıp dururdum.
Karşımdakinin de üstüne giderdim. Oluruna bırakmayı beceremezdim bir türlü.
Mesela nelere takılıorsun? Ve nasıl cümleler kuruyorsun?
Negatif olmamaya calisiyorum. Birseyler olsun diye diretmiyorum. Zamani var diyorum. Benim olay dedigim gibi kendimi dis etkenlere koruyamamam. Bunu yazarken bile esniyorum. Bir yer vardi , oraya gidince baya bir negative enerji toplamissin milletin coplerini topluyorsun diyordu. Temizliyordu bana da dedigin gibi su balon isini ogretmisti ama iste yaramiyor. Reiki ye baslayinca yarar umarim.
tavsıye ettıgın kıtaba ıhtıyacım var sanırımben bıraz icsel kendı kendıme ,bıseylerı kendımce acıklıga kavusturana kadar takılıyorum,astrolojıyle ılgılenen bırıyım bellı sureclerı tahmın edıyorum ama yınede es gecemıyorum ,bir sorunum var benım begendıgım hoslandıgım ınsan bana ters alıskanlıkları karakterı olan kısıler ve son zamanlarda bu yogunlastı ıyıce...
Eğer diyorsanki ben kendime ters insanları çekerim hep böyle insanlar karşıma çıkar diye.
O yüzden oluyordur.
O kitaptada bunları okuyacaksın canım.
Çok kişisel gelişim kuantum vçs okudum hepsinde aslında aynı şey yazıyor.
Ne düşünürsen onu yaşarsın.
O yüzden düşüncelerimizin farkında olup, olumsuz cümleleri olumlu cümlelerle değiştirip bunlara inanmalıyız.
dogru dedıgım oluyor boylecok haklısın ,benım bıseylerı arastırmam sart oldu, cok tskler canım ....
Bunun farkına varıp, değişmeye istekli olman iyi birşey canım...
Ve dahada iyi olucak senin için.
Sagol Tugce, iyi geceler size.
bu uyanısa sebep oldugun ıcın cok sagol,dahada ıyı olmaya ugrascam ınsallah ...
Ne güzel, bizim hoca da Gülgûn Feyman'dan almış ama tabii daha bir sürü de insandan.ii valla sevindim senin adına kurslar hep güzeldir zaten :) bende almıştım zamanında çok önemli bir haber sipikirinden
gülgün feymandan .mutlulugun daim olsun canımcımm
diğer topik bu topikten sonra açıldı canım. ben de müsade isteyip girdim buraya,zaten ne kaldı ki 30' a
Aslı, ben soracaktım Beyza sormuş. Ne zaman MR çekilecek? Dua edelim sahiden. Rabbim sağlık şifa versin canım beniiiimmm.Kaçma Allahın emriyle git canım bu arada ne zaman MR çektirecen dua edelim senın ıcn
Aydebuz başın sağolsun canım...
Benimde mavişim vardı 3 yaşındayken ölmüştü.
Çocukluğumun en güzel anısıydı.
Sürekli dışarıda gezerdi kafese yatarken girerdi.
Ben banyo yaparken banyoya gelir kafama konardı, beraber yıkanırdık.
Ben uyurken odama gelir beni öperek uyandırırdı. İnsan gibi birşeydi.
Öldüğünde çok üzülmüştüm bende 12 sene geçti ama hala unutmadım.
Bu ara cok garıp seyler oluyor ,faceden gecmısten bırıne baktım moralım bozuldukendıme cok kızıyorum ne kadar ters ınsan varsa onları begenıyorm ben ya uzuluyorum bıde ...
bellı bı yastan sonra gonul ıslerı duraklama donemıne gırıyor.kendıne uygun kısıyı bulmak zor,hadı buldun dıyelım,bası bağlı olmaması ufak bı ıhtımal...bu da senı umutsuzluga surukluyo tabı.yıne de emın ol kı halen unutamadıgın,eskı ama daha ayrıldıktan sonra eskıycek kadar uzun sure gecmemıs bır sevgılının evlenmesı kadar berbat olamaz ;-)
aslında duraklama dönemine girmiyor bence .herkesin kısmetı ayrı,ayrı yerlerdedir,ya zamanı gelmemiştir,yada yeri yanlıştır .evet seni çok iyi anlıyorum nu unatamıyosun işte .benımde var böle bir hikayem
evt ya evdekılerın baskısı cevre derken herkesı dusunur oluyor ınsan ,bende yanlıs evlılıkten korkuyorumaslında bugun bahsettıgım kısı bana evlılık teklıfınde bulundu ama guvenemedım ayrılmısı 2 ay sora geldı teklıf ettı cok ısrar ettı falan ama kısıye guvenemedım bıraz zamana bıraktım oda ne dese ben geldım dıye kastın dedı benımde talıplerım var dedı , sora 5,6 gun sora ılıskısı var yaptı nıyet cıktı ortaya ,herseye ragmen nıye takıyorum kendıme kızıyorumm ben ona deyıl
bence çevreyi,ve evdekleri takma ( ben öle yapıyorum ) yoksa annem gece gündüz evlen dıyo yaaaaa bende bıktım .evlılık bana göre degıl sanırım bu dünyada ki ruh eşimi bulmuştum ben aslında gururumdan kaybettimyoksa o ne der,bu ne der takmamki.hem EN GÜZEL ŞEYLER SEN YA UNUTTUGUNDA,YADA VAZGEÇTİGİNDE OLUR.
gercekten kusurlular yahıc duzgunu yok ,ısı ıyı olsa kendı bozuk ,ınanın tıpı falanda gectım sımdıkı erkeklerde sorumluluk eksıklıgı cok fazla ...
embesillerde ondan :))) erkekler zaten tuhaflar kendıne karşı sorumlulugunu bilmiyorkı adam eşine karşı bilsin .erkekler çok zor olgunlarşıyor bence seni... seveni seçiceksin bu hayatta sen sevmıyceksın. :)
Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 2,5 ay önce.
zaten ayrılmadan öncede değişimim başlamıştı.
Benimde üzüldüğüm şeyler oluyor ama hemen toparlamaya çalışıyorum.
Güzel şeylere odaklanıp olumlamalarımı yapıyorum.
Çevrendeki negatif enerjiyi alıyorsun demekki esnediğine göre.
Dışarı çıkmadan önce duada okuyabilirsin onun dışında kendini beyaz bir balonun içinde korunuyor olarak hayal edebilrisin.
Herşeyi düşüncelerimizle yönetiyoruz aslında.
Gün içinde durup şuanda ben ne düşünüyorum diye bir bakmak lazım. Farkındalık oluşturmamız lazım hayatlarımız için.
Bir de hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz lazım.
Bazen bazı şeyler olmuyorsa bu aslında bizim en yüksek hayrımıza olmuyor.
ne güzel şeyler sölemişsin melegımızsın sen bizim :) evet ben çok istesemde derimki hayırlıysa beri,hayırsızsa ötee :)olmuyorsada hayırsızdı derim :)
Canım Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını okumanı öneririm. Sana yardımcı olucaktır.
Ben de senin gibiydim bir takılırdım o konuya uzatıp dururdum.
Karşımdakinin de üstüne giderdim. Oluruna bırakmayı beceremezdim bir türlü.
Mesela nelere takılıorsun? Ve nasıl cümleler kuruyorsun?
aynen valla bende öleyim okb hastalıgı var bendede ya .zaten takıntılarız bizi yıpratıyor.hastada ediyor valla.
Ne güzel, bizim hoca da Gülgûn Feyman'dan almış ama tabii daha bir sürü de insandan.
hımmmm ne güzel zevkli ama dimi?:)
Günaydın herkese, başım ağrıyor.
günaydın canım .anammmmmm kaynana söle derler bizde ozaman geçermiş:) alvares al 10 dk ya bişicigin kalmaz iyi haftalar bu arada
@ aydebuz, bende de vardı o ilaç dr. yazmıştı. fakat bitti. alacağım da unutuyorum. başka hap içtim. yine doktorun yazdığı... şimdi daha iyiyim. sağ ol.
hey kızçeler, herkes nerede?
@turkuaz uğramaz oldu.
@maria'm görünmez oldu.
Turkuaz, küsme canım, küstün mü cidden?iyi olmana sevındım canım evet turkuaz küstü bence :) marianın hakkettende sesi çıkmıyor nerelerde acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?