- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.881
merhaba kestane şekeri, hastayım. burnum yanıyor, boğazım doluyor gibi, dudaklarım kurudu. sabah sabah greyfurt yedim iyi gelir diye... sen nasılsın? çalışıyor musun? editör müydün?
Hip, Jade çok mutlu oldum. Siz nasılsınız? Kalp kalbe karşıymış, belki inanmayacaksınız ama bugün "kitap" konusuna baktım. sizleri online göremeyince çıktım. Orada görsem sizi sohbet etmek istiyordum.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar.
Aaa! Geçmiş olsun Kestane Şeker, neyin var ki ameliyat oldun? Ahhh canım kıyamam sana yaaa. Bu kadar çok üzülüyorsun demek, Allah yardımcın olsun.ben izmirde ailemin yanındayım izin aldım bi süre, ameliyat oldum yatıyorum. evet editörüm. gülümsün saçım beyazladı benim biliomusun üzüntüden1 ayda beyazladı
tabii ki geleceğim inşallahcanım topiğinize misafir oldum gene, kalp kalbe karşıymış gerçekten :) ben çok online olmuyorum ama senle sohbet etmeyi her zaman isterim arada uğra gene kitap okumasan da bir merhaba dersin bence sorun olmazdikkat et kendine çok öpüyorum
safra kesemde taş vardı, komple aldılar keseyi. izmirdeyim şimdi nisan başında gelicem. evet çok üzüldüm gülümsün. hiç beyazım yoktu. ayrılınca oldu. Dua etkten baka hiç bişey gelmiyo elimden. ben bi internet sitesinin editörlüğünü yapıyorum.Aaa! Geçmiş olsun Kestane Şeker, neyin var ki ameliyat oldun? Ahhh canım kıyamam sana yaaa. Bu kadar çok üzülüyorsun demek, Allah yardımcın olsun.
Herhangi bir gazetede dergide falan mı editörsün?
Hip, Jade çok mutlu oldum. Siz nasılsınız? Kalp kalbe karşıymış, belki inanmayacaksınız ama bugün "kitap" konusuna baktım. sizleri online göremeyince çıktım. Orada görsem sizi sohbet etmek istiyordum.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar.
selam bende yenıyım =)
hoş geldiniz. kendinizden bahsetseniz biraz. kaç yaşındasınız? ne iş yaparsınız? nelerle uğraşırsınız?selam bende yenıyım =)
​iş yerinde de yoğunum ondan. hep aklımda ama sizi görmeyince yazmadım. ara sıra bakıp çıktım.Günaydın canım, iyiyim. Sen de bir bıraktın pir bıraktın Gülümsün.
Biz olmasak da gelebilirsin...
Merhaba kızlar ben geri döndüm :) elimde olmayan teknik sebeplerden dolayı (cep telefonumu denize düşürmek ne kadar elimde olmayan sebepse artık :) ) uzun süredir internete giremiyordum. Görüşmeyeli nasılsınız? Aramızdan fire verenler var mı :)
​iş yerinde de yoğunum ondan. hep aklımda ama sizi görmeyince yazmadım. ara sıra bakıp çıktım.az önce yaptığım gibi
hoş geldin ipeknur, herkes iyi ama gelen giden seyrek. yeni arkadaşlar aramıza katıldı. turkuaz ve maria yoklar.öyle işte... sen daha daha nasılsın?
sağ ol hastayım biraz burnum yanıyor falan, onun dışında iyiyim. Turkuaz ve maria yoklar derken hani işleri var giremiyorlar manasında dedim. Yoksa buradan ayrıldılar manasında değil.iyiyim canım teşekkür ederim. Her zamanki gibi iş güç uğraşıyoruz işte. Sen de iyisindir umarım. Turkuaz ve maria'ya üzüldüm ya. Inşallah en kısa zamanda dönerler. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyorum.
hoş geldin ipeknur, herkes iyi ama gelen giden seyrek. yeni arkadaşlar aramıza katıldı. turkuaz ve maria yoklar.öyle işte... sen daha daha nasılsın?
İyiyim canım teşekkür ederim. Her zamanki gibi iş güç uğraşıyoruz işte. Sen de iyisindir umarım. Turkuaz ve maria'ya üzüldüm ya. İnşallah en kısa zamanda dönerler. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyorum.
Hasta olmak üzereyim bence. Dikkat etmem lazım ki hasta olmayayım.Sen nasılsın?
bende merak edıyorum kımle evlenecegımı ne zaman evlenecegımıo deyıl ben yıldırım nıkahıyla evlenmem lazım yoksa cabuk cayıyorum
yeah,ne bılıym kardısım,bekarlar topıgınde evlı hatunlar cırıt atıyo :-D beyzos senın tuzun kuruymus meger,tok acın halınden ne anlar tabı.redrosee'cım eskılerden bır sen bır ben kalmısız ya bekar
Bugün baya konuşulmuş ancak bitirdim.
Bugün dolaştım kafamı dağıttım. görüştüğüm biri vardı 2 aydır. Görüşmeyi kestim. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?