30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba kestane şekeri, hastayım. burnum yanıyor, boğazım doluyor gibi, dudaklarım kurudu. sabah sabah greyfurt yedim iyi gelir diye... sen nasılsın? çalışıyor musun? editör müydün?

ben izmirde ailemin yanındayım izin aldım bi süre, ameliyat oldum yatıyorum. evet editörüm. gülümsün saçım beyazladı benim biliomusun üzüntüden 1 ayda beyazladı

canım topiğinize misafir oldum gene, kalp kalbe karşıymış gerçekten :) ben çok online olmuyorum ama senle sohbet etmeyi her zaman isterim arada uğra gene kitap okumasan da bir merhaba dersin bence sorun olmaz dikkat et kendine çok öpüyorum

ben izmirde ailemin yanındayım izin aldım bi süre, ameliyat oldum yatıyorum. evet editörüm. gülümsün saçım beyazladı benim biliomusun üzüntüden 1 ayda beyazladı
Aaa! Geçmiş olsun Kestane Şeker, neyin var ki ameliyat oldun? Ahhh canım kıyamam sana yaaa. Bu kadar çok üzülüyorsun demek, Allah yardımcın olsun.

Herhangi bir gazetede dergide falan mı editörsün?

tabii ki geleceğim inşallah

Aaa! Geçmiş olsun Kestane Şeker, neyin var ki ameliyat oldun? Ahhh canım kıyamam sana yaaa. Bu kadar çok üzülüyorsun demek, Allah yardımcın olsun.

Herhangi bir gazetede dergide falan mı editörsün?

safra kesemde taş vardı, komple aldılar keseyi. izmirdeyim şimdi nisan başında gelicem. evet çok üzüldüm gülümsün. hiç beyazım yoktu. ayrılınca oldu. Dua etkten baka hiç bişey gelmiyo elimden. ben bi internet sitesinin editörlüğünü yapıyorum.

Günaydın canım, iyiyim. Sen de bir bıraktın pir bıraktın Gülümsün.

Biz olmasak da gelebilirsin...

Merhaba kızlar ben geri döndüm :) elimde olmayan teknik sebeplerden dolayı (cep telefonumu denize düşürmek ne kadar elimde olmayan sebepse artık :) ) uzun süredir internete giremiyordum. Görüşmeyeli nasılsınız? Aramızdan fire verenler var mı :)

hoş geldin ipeknur, herkes iyi ama gelen giden seyrek. yeni arkadaşlar aramıza katıldı. turkuaz ve maria yoklar. öyle işte... sen daha daha nasılsın?

hoş geldin ipeknur, herkes iyi ama gelen giden seyrek. yeni arkadaşlar aramıza katıldı. turkuaz ve maria yoklar. öyle işte... sen daha daha nasılsın?

İyiyim canım teşekkür ederim. Her zamanki gibi iş güç uğraşıyoruz işte. Sen de iyisindir umarım. Turkuaz ve maria'ya üzüldüm ya. İnşallah en kısa zamanda dönerler. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyorum.

sağ ol hastayım biraz burnum yanıyor falan, onun dışında iyiyim. Turkuaz ve maria yoklar derken hani işleri var giremiyorlar manasında dedim. Yoksa buradan ayrıldılar manasında değil.

Ben de buradayım canım. İş yoğunluğum ve kafa karışıklığım fazla biraz, o yüzden sık sık gelemiyorum...
İlk fırsatta uzun uzun yazışırız

Bu arada, yeni arkadaşlar merhaba !

29-30 yasındayım bekarım cok sevmedıgım bır ıste calısıyorum mecburiyetten ve bu benı zaman zaman depresıf yapıyor iste sızler neler yapıyorsunuz?

Hasta olmak üzereyim bence. Dikkat etmem lazım ki hasta olmayayım. Sen nasılsın?

selam gülümsün naber nasıl oldun bakalım dikkat et kendıne bol vitamin al canım

bende merak edıyorum kımle evlenecegımı ne zaman evlenecegımı o deyıl ben yıldırım nıkahıyla evlenmem lazım yoksa cabuk cayıyorum

ahanda benden bidene dahaaa:)) ya bende öleyım aslında ilşkilerim uzunnnnnn sürerde sonunda evlılıge dayanıyorya ben bir hareketınden hemen soguyorum yk ,yok, buda degılkiiiiiiiiiiiiii benım kısmetım oluyor :))) bende yıldırım nıkahı oldu oldu yoksa evlenmıycem :)

yok canım benı unutyuyorunuz ben 32 yim göstermedigim için şanlıyım anam karşımada hep 25 yaşındakıler çıkıyoki şimdiki sevgilimde 3 yaş küçük benden .aslında karşıydım erkegin küçük olmasınada .kaç senedir benden büyük kimse çıkmadıkı karşıma hatta biri vardı benden 3 yaş ufak dıye istemedım oda gitti evlendı mutlu .pişman oldum sonradan baktım bir yaş bile büyük çıkmıyo kaderime razı oldum :) bizimkı benden 3 yaş küçük ama 5 yaş büyük duruyo hehehehe :)

Bugün baya konuşulmuş ancak bitirdim.
Bugün dolaştım kafamı dağıttım. görüştüğüm biri vardı 2 aydır. Görüşmeyi kestim. Hayırlısı bakalım.

aa tuğcem ne oldu kuşum düzenli gidiyodu sanki ilişkiniz üzüldüm hayırlısı olsun ama seyrek görüşüyodunuz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…