- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.141
Tabii ki siz de hayırlısı için dua ediyorsunuz. bundan hiç kuşkum yok zaten. :79: sadece hem beni biraz tanımanız hem de örnek vermek adına yazdım bunları... ve tabii ki ben de ara sıra yine üzülüyorum, hormonların etkisiyle falan. fakat ASLA eskisi gibi değilim çok şükür ki!inşallah canım ne de güzel anlatmışsın
zaten biz de hayırlı bi şekilde yuva kurmak için dua ediyoruz
zaten Allah dilemedikçe biz dileyemeyiz biliyorum
dediğin gibi bazen takıntı yaptığım da oluyo doğrudur
ne bileyim bekarlık halleri işte :)
tamam başka bir eczaneye daha sorayım. :26:keşke herkez işini mükemmel yapsa ,araştırsa,okusa bu memleket kalkınırda zaten :)
sen başka ecz.al canım verirler sorun olmaz. o ilaç sayesınde kaç seneler geçti nezle grip olmuyorum
Tabii ki siz de hayırlısı için dua ediyorsunuz. bundan hiç kuşkum yok zaten. :79: sadece hem beni biraz tanımanız hem de örnek vermek adına yazdım bunları... ve tabii ki ben de ara sıra yine üzülüyorum, hormonların etkisiyle falan. fakat ASLA eskisi gibi değilim çok şükür ki!
aynen öyle "bekarlık halleri"
ben bazen de şöyle diyorum; halime şükür rahatım, evlensem bir de kv, kp, görümce bilmem ne derdi oluyor insanın. hele bir de burada forumlarda okuyunca bazen ( gerçi bu konu dışında o tarz konular okumuyorum pek ama ) yeminle şükrediyorum halime...
aynen öyle , hep derim SABIR telaffuzu kolay uygulaması çok zor... insan dediğin gibi bazen milleti görünce imreniyor ama şu da var; mesela ben bazı çevremden örnekler vereyim.evet canım benim haklısın çok sağol . bugünümüze binlerce şükür. Allah iyilerle karşılaştırsın.
ne bileyim imreniyorum böyle güzel güzel yuvaları görünce
biliyorum Allah benim için en hayırlısını hazırlamıştır zaten
insanoğlu sabredemiyo işte :)
aynen öyle , hep derim SABIR telaffuzu kolay uygulaması çok zor... insan dediğin gibi bazen milleti görünce imreniyor ama şu da var; mesela ben bazı çevremden örnekler vereyim.
NN isminde tanıdığım, annesiz büyüdü abi ve yenge yanında... şu anda evli çok mutlu...
GG ve İİ kardeşlerin babaları 18 sene önce öldü. anneleri büyüttü. babasızlık çok zor, şu anda ikisi de çok mutlu evli (ii anne olsa daha da mutlu olacak)
diyorum ki; o insanlar annesiz babasızken senin annen baban vardı çok şükür, tamam çok zengin değildin ama çok şükür ki ailen başındaydı... onlar da isterdi senin gibi analı-babalı büyümek değil mi?
eee, her güzellik her dünya nimeti hemen sana verilecek değil ya... sabırlı ol bakalım... Rabbim senin için de güzel günler hazırlamıştır.
dipnot: buradaki lafım kendime, kendimle böyle konuşuyorum. onu anlatmak istedim.aynen öyle , hep derim SABIR telaffuzu kolay uygulaması çok zor... insan dediğin gibi bazen milleti görünce imreniyor ama şu da var; mesela ben bazı çevremden örnekler vereyim.
NN isminde tanıdığım, annesiz büyüdü abi ve yenge yanında... şu anda evli çok mutlu...
GG ve İİ kardeşlerin babaları 18 sene önce öldü. anneleri büyüttü. babasızlık çok zor, şu anda ikisi de çok mutlu evli (ii anne olsa daha da mutlu olacak)
diyorum ki; o insanlar annesiz babasızken senin annen baban vardı çok şükür, tamam çok zengin değildin ama çok şükür ki ailen başındaydı... onlar da isterdi senin gibi analı-babalı büyümek değil mi?
eee, her güzellik her dünya nimeti hemen sana verilecek değil ya... sabırlı ol bakalım... Rabbim senin için de güzel günler hazırlamıştır.
evet canım benim haklısın çok sağol . bugünümüze binlerce şükür. Allah iyilerle karşılaştırsın.
ne bileyim imreniyorum böyle güzel güzel yuvaları görünce
biliyorum Allah benim için en hayırlısını hazırlamıştır zaten
insanoğlu sabredemiyo işte :)
tamam başka bir eczaneye daha sorayım. :26:
öncelikle acını hatırlattığım için özür dilerim.maşallah canım ne güzel
aile en büyük zenginlik
benim babam 6 yıl önce vefat etti
son nefesinde yanındaydım
babasızlık büyük imtihan insan için
evi ben geçindiriyorum şükürler olsun
bazen diyorum ki, ailemin bana ihtiyacı var diye mi evlenemiyorum acaba
belki de kendi kendime engeller kuruyorum
öncelikle acını hatırlattığım için özür dilerim.
annem babam sağ çok şükür fakat imkansızlıklardan okuyamadım ben, 13-14 yıldır çalışıyorum. aöf işletme okudum bir yandan da...
ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum. Allah her şeyi ayarlıyor... ailemin ihtiyacı var bana o yüzden evlenemedim belki de... yakında ( inşallah ) bu ihtiyaç biterse ben de yuvamı kurabileceğim inşallah, Rabbim o zaman kısmetimi karşıma da çıkartır kim bilir belki de çok yakında...
senin için de benim için de buradaki tüm arkadaşlarımız için de duam; HAYIRLI VE GÖNÜLLERİMİZE GÖRE YUVALAR KURMAMIZDIR. ONDAN SONRA DA "OTUZLU YAŞLARDA ÇITIR GELİNLER" OLARAK DEĞİŞTİRİRİZ KONU BAŞLIĞINI.
aynen böyle düşünüyorum....aileye yardım çok sevap , Allah bize bu sevabı nasip etti, öyle düşünmek lazım, o sevaplar yüzü suyu hürmetine bize de hayırlı yuvalar nasip edecek inşallah
Ben de ınanıyorum ılk aılesınde yuzu gulmeyenlerın evlılıkten yana yuzu guluyo
yuzu gulmeyenlerden kastım anne veya babası olmayanlar
maşallah canım ne güzel
aile en büyük zenginlik
benim babam 6 yıl önce vefat etti
son nefesinde yanındaydım
babasızlık büyük imtihan insan için
evi ben geçindiriyorum şükürler olsun
bazen diyorum ki, ailemin bana ihtiyacı var diye mi evlenemiyorum acaba
belki de kendi kendime engeller kuruyorum
Tabii ki siz de hayırlısı için dua ediyorsunuz. bundan hiç kuşkum yok zaten. :79: sadece hem beni biraz tanımanız hem de örnek vermek adına yazdım bunları... ve tabii ki ben de ara sıra yine üzülüyorum, hormonların etkisiyle falan. fakat ASLA eskisi gibi değilim çok şükür ki!
aynen öyle "bekarlık halleri"
ben bazen de şöyle diyorum; halime şükür rahatım, evlensem bir de kv, kp, görümce bilmem ne derdi oluyor insanın. hele bir de burada forumlarda okuyunca bazen ( gerçi bu konu dışında o tarz konular okumuyorum pek ama ) yeminle şükrediyorum halime...
çok zor günler geçirmiş olmalısın .evıde geçindiriyosun demek brova valla sana .ALLAHIM çok büyüktür demekk hayırlı insanlar çıkmadı henüz karşına canım bak benımde bir arkşım var o 15.li yaşlarda babasını kaybettı herkezde baba sevgısını aradı biriyle tanştı 6 yıl çıktı çocugu bekledı herşeyınde felan ( askerlıkti.işiydi v.s ) sonra tam düze çıktı bunu bıraktı çok acılar çekti .şimdi ortaokul arkdşıyla evlendı bir çocukları var .okadar mutluku çektıgı bütün sıkıntıları gitti .
bazende varya böle akşamları ailem evde uyuduklarında felan diyorumki acaba ya sabaha göremezsem ,uzatalar senenın 8 ayı benden her tlf çaldıgında anneme ,babama bişeymi oldu acaba diyorum ailemi kaybetme korkum çok fazla bu zaman ,zamanda depreşiyoya .pisikolojimmi bozukki
aynenya burda okuyorum öle konuları bende.diyorumkı yok ,yok bekarlık sultanlık.birde özgürlügümü seviyorum ben .burda zaten sıkı,sıkı feminist olucamya erkeklerin çoguda aynı nasılsa
aydebuz öyle yapma, o bende de var biraz. sürekli bir panik hali... mümkün olduğunca kendimi frenliyorum. sen de öyle yap.çok zor günler geçirmiş olmalısın .evıde geçindiriyosun demek brova valla sana .ALLAHIM çok büyüktür demekk hayırlı insanlar çıkmadı henüz karşına canım bak benımde bir arkşım var o 15.li yaşlarda babasını kaybettı herkezde baba sevgısını aradı biriyle tanştı 6 yıl çıktı çocugu bekledı herşeyınde felan ( askerlıkti.işiydi v.s ) sonra tam düze çıktı bunu bıraktı çok acılar çekti .şimdi ortaokul arkdşıyla evlendı bir çocukları var .okadar mutluku çektıgı bütün sıkıntıları gitti .
bazende varya böle akşamları ailem evde uyuduklarında felan diyorumki acaba ya sabaha göremezsem ,uzatalar senenın 8 ayı benden her tlf çaldıgında anneme ,babama bişeymi oldu acaba diyorum ailemi kaybetme korkum çok fazla bu zaman ,zamanda depreşiyoya .pisikolojimmi bozukki
senin bir sevgilin var ve yakında evleneceksiniz diye biliyordun ben ama?!aynenya burda okuyorum öle konuları bende.diyorumkı yok ,yok bekarlık sultanlık.birde özgürlügümü seviyorum ben .burda zaten sıkı,sıkı feminist olucamya erkeklerin çoguda aynı nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?