30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet var canım çokta dogru düzgün hatta hayatımda tanıdıgım en düzgün adam diyebilirim biz öyle başladık evet ciddi olarak sonrada bir sürü şeyler oldu benım ailem acele etti buda ailem istiyo sen istemıyosun muhabbeti yaptı zaten daha teklifte yok nasılsa hergün bi aradayızya kaybetme korkusu yok adamın ( gerçi ben ona her fursatta diyorum ama )ben ona çok çektirdim sanırım oda bana çektirmek istiyo ama yok böle giderse yazın bırakırım ben bu adamı :) kız alışkında degılım ben öyle her çıktıgımla en fazla 1 ay içinde teklif alırdım ben ( seni belkide ALLAH söletti:) )

canım benim nice senelere, hayırlı yaşların olsun inşallah

kızlar ne kadar incesiniz, çok çooooook teşekkür ediyorum, güzel dilekleriniz için,
pazartesi günü itibariyle dolu dolu 31 olacağım nasipse... bu arada ben de en çok 29 u sevdim (eşimle tanıştığım yaş olduğu için olabilir)
Bir de yarın eşim gelecek, geçen yıl doğum günümde semineri vardı ve görüşememiştik... Allah'ım inanamıyorum bazen şu son bir yılda olup bitenlere... nişanlı bile değildik hatta buz gibi bir doğum günü kutlaması yapmıştı da nasıl kırılmıştım

binlerce kez şükürler olsun yaşadığım şu güne... Daha da güzel günler de sizlerin olsun

aminnnn.... bu başlığı tuttummm

maşallah canım, Allah daim etsin mutluluğunuzu

Valla bence kendimi 20 lerimde hissediyorum.

Bende senin gibiyim şuan canım. Aynı dönüşümleri yaşamışız.
Allah mutlu olucağımız bir hayat nasip etsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…