- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.161
aydebuz öyle yapma, o bende de var biraz. sürekli bir panik hali... mümkün olduğunca kendimi frenliyorum. sen de öyle yap.Allah korusun
evet ama elimde degilki tatlım içime birden öyle geliyor ALLAH korusun elbette hepimizi sevdıklerimizden ayırmasın
amin.
senin bir sevgilin var ve yakında evleneceksiniz diye biliyordun ben ama?!
aydebuz öyle yapma, o bende de var biraz. sürekli bir panik hali... mümkün olduğunca kendimi frenliyorum. sen de öyle yap.Allah korusun
elimde degılki tatlım içime öle birden bir düşünce geliyor işte . engel olamıyorumkı ( babam bazen işte sabahları beraber kahvaltı yapıyoruz) bana altın kolye yaptırmış içine adımı yazdırmış böyle ugur böceli felan annemede yaptırmış sevgililer gününde verdi işte ben öldükten sonra benı hatırlarsınız .kredi çekti ömrümün sonuna dek çektigim en son kredi felan ,ben olmsam siz ne olursunuz tek sen kaldın bekar evlen özümüz arkada kalıyor evde senı yanlız bırakıyoruz aylarca .bu muhabbetlerden belkıde bazen evden kaçıyorum valla geriliyorum böle,böle sanırım
Ben de şimdiden kutlayayım doğumgününü canım . Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur .
Valla ben şu an 32 yaşındayım ve 31 yaşındayken de rahatlıkla söyleyebiliyordum yaşımı . 30 u geçmek başta biraz rahatsız ediyor tabi ama bu yaşların da ayrı güzelliği olduğunu herkes kabul ediyor artık .
pazar günü mü doğum günün? amcamın kızının da o gün. şimdiden kutlayayım Lahesis! Hafta sonu nete girmem de...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. İYİ Kİ DOĞDUN.
bu arada ben de 31 diyemem. gerçi Ekim'de doğum günüm ama 31 olunca da diyemem ya... :))
30 iyidir. En çok da 28 yaşımı sevmiştim ben!
Bu arada 30. doğum günümde kendime şu kitabı alacaktım da stoklarda yoktu. basılmıyormuş da...((
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=80433
canım benim nice senelere, hayırlı yaşların olsun inşallah
öncelikle acını hatırlattığım için özür dilerim.
annem babam sağ çok şükür fakat imkansızlıklardan okuyamadım ben, 13-14 yıldır çalışıyorum. aöf işletme okudum bir yandan da...
ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum. Allah her şeyi ayarlıyor... ailemin ihtiyacı var bana o yüzden evlenemedim belki de... yakında ( inşallah ) bu ihtiyaç biterse ben de yuvamı kurabileceğim inşallah, Rabbim o zaman kısmetimi karşıma da çıkartır kim bilir belki de çok yakında...
senin için de benim için de buradaki tüm arkadaşlarımız için de duam; HAYIRLI VE GÖNÜLLERİMİZE GÖRE YUVALAR KURMAMIZDIR. ONDAN SONRA DA "OTUZLU YAŞLARDA ÇITIR GELİNLER" OLARAK DEĞİŞTİRİRİZ KONU BAŞLIĞINI.
herkese iyi akşamlar, acilen çıkmam lazım.
kızlar ne kadar incesiniz, çok çooooook teşekkür ediyorum, güzel dilekleriniz için,
pazartesi günü itibariyle dolu dolu 31 olacağım nasipse... bu arada ben de en çok 29 u sevdim (eşimle tanıştığım yaş olduğu için olabilir)
Bir de yarın eşim gelecek,geçen yıl doğum günümde semineri vardı ve görüşememiştik... Allah'ım inanamıyorum bazen şu son bir yılda olup bitenlere... nişanlı bile değildik hatta buz gibi bir doğum günü kutlaması yapmıştı da nasıl kırılmıştım
binlerce kez şükürler olsun yaşadığım şu güne... Daha da güzel günler de sizlerin olsun
merhabalar herkese,
gülümsün canım bi seni tanıyorum burda bi de tuğçecan cığımı galiba
çok geçmiş olsun canım
burada neler yapıyoruz , ne konuşuyoruz, accık yabancı kaldım muhabbetlere :)
Hoşgeldin canım topiğimize...
sağol canım hoşbulduk, tahmin edeceğiniz üzere ben de 30 yaşından büyüğüm ve evli değilim. ama kendimi 18 yaşında hissediyorum, şu an 30-35 yaş arası arakdaşlarımın çoğunda var bu durum, sizde durum nedir :)
Valla bence kendimi 20 lerimde hissediyorum.
kızlar, hayırlısını isteyin bence... bir de yanlış anlamayın ama bu kadar takmayın! taktığın bir şey olmuyor çünkü, ben bunu öğrendim bu hayatta... bazı şeyler vazgeçtiğin an oluyor...
bir Gülümsün vardı birkaç yıl önce, hiçbir zaman evlenme delisi olmadığı halde 25 - 26 yaşlarına geldiği zaman acayip anne olma delisi oldu. zaten evel ezel anaçtı. küçücük bir kızken bile kız kardeşine "küçük anne" gibi bakardı. annesine bu konuda çok yardımcı olurdu...
Gülümsün deli gibi istiyordu anne olmayı, herkesten bu konuda dua etmelerini istiyor, her yerde bunu yazıyor, her konuşmada bunu dillendiriyordu. kocasının kim olacağı umurunda bile değildi. diyorum ya evlenme meraklısı değil, anne olmak meraklısıydı. tabii bunun için de evlenmesi şarttı... yaşım geçti, şu anda birisi ile tanışsam, evlensem şu yaşımda anne olsam çocuğum x yaşında iken ben y olacağım falan filan hesaplar yapar, geç kalmışlığına hayıflanırdı. üç - dört sene böyle geçti.
Gülümsün baktı ki hiçbir şeyin olduğu yok! oluruna bıraktı artık, içgüdüsel olarak da isteklerinin törpülendiğini fark etti. bir şeyi sen çok takarsan, sen çok istersen değil; Allah isterse elde edebilirdi bunu anladı.
şimdi Gülümsün ara sıra anne olmaya heveslense de anne olmaktan da evlenmekten de çok korkuyor... bir tarafı istiyor bir tarafı kararsız. HER ŞEYİN HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖRE OLMASINI DİLİYOR SADECE...
tamam, masal henüz "mutlu son"a ulaşmadı belki ama Gülümsün şimdi sakin ve mutlu olayları akışına bıraktığı için... her şey anne olmak ya da birisinin karısı olmak değil. bunu anladı Gülümsün...
ama yine de inanıyor ki günün birisinde onun da çok seveceği karşılıklı aşk yaşayacağı bir kocası ve sağlıklı hayırlı minnoları olacak.( inşallah )
iyi akşamlar canım bende çıkıyım akşam için kek yapıyım bizimkine sabah kahvaltısındada yesın beyefendi
dışardan yemesin o pis,pis şeyleri :)
canım benim sen meleksin , hep gencecik kalırsın sen :)
sizler topiğin aydınlık tarafı
bizler karanlık tarafı
Teşekkürler canım benimm...
Mutlu huzurlu yaşarsak genç kalırız bence.
canım benim hoşbuldum
senin peşindeyim ben :)
Bende kek yaptım canım. Yicem birazdan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?