30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben de onu fizigine bakarak degerlendirmedim zaten oyle yakisikli degil ama sevimli, ama boy pos yerinde: ama iclerinde en onemlisi ve degerlisi karakteri ki o da pirlanta gibi masallah

Bende kek yaptım canım. Yicem birazdan. :)

afiyet bal,şeker olsun canım ben daha yemedım yemegi sidirmeyi beklıyorum çok güzel oldu görüntüsü şahaneeeeee :)

Teşekkürler canım benimm...
Mutlu huzurlu yaşarsak genç kalırız bence.

evet kızlar kendınızı erkeklere ezdirmessek mutlu,huzurlu yaşayıp genç kalırız ,yoksa çöekeriz çökerrrr:)

yok yawww ben hiç hareket edemiyorumm

içim gazzzz doluyor işin yoksa boşalt

olmazzzz olmazzzzz :) bak ben ne çözüm buldum benım karnım şişiyo sürekli zayıfım göbişim çokmuş gibi görünüyo midemde şişiyo .gitmedıgım mide dr kullanmadıgım mıdeyle ilgili hiç bir şey kalmadı keten tohumu,keten tohumlu ekmek,tam tahıllı ekmek ııııııı çözüm yok sabahları ballı sumu içmedım yok ,yok olmuyor kolonoskopi bile yaptırdım adam içimdeki gazdan çogunu göremedi günde 1saatte yürüyüş yapıyorum bana 3 saat yürü dedi şaşırmış:) 2 gündür napıyorum karbonatlı su içiyorum acayıp rahatlattı bagırsaklarımıda çalıştırdı karnımda indi hatta kiloda veririm sanırım tavsiye edilirrr.

Canin kisir mi cekti ben de mercimek koftesi istiyordum ne zamandir, annem cok beceremese de dun yapmis sagolsun

sen yap tatlımm çok basit ben bayılırım pasta,börek ,çörek yapmaya hergün mutlaka bulunur evdede sevgülümdede iki yerede ayrı,ayrı servissss :) yakın olsaydık senada yapardimkiiiiiiiii:)

bende doktora gıttım

endoskopi kolonoskopi dedi

ama ben korktum

hala da cesaret edemiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…