30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

68 ama boyum 178 cm

Anladim canim. Elektrik onemli benim icin de. Ama ben yine de olumlu dusunuyorum

68 ama boyum 178 cm

ooo süpermişşş senin manken olabilirdin o boyla aslında

Anladim canim. Elektrik onemli benim icin de. Ama ben yine de olumlu dusunuyorum

tabıkı herkezınkı aynı olcak diye kaide yok.ii düşün iyi olsun sen anlatırken aklıma geldi geçmiş zaman işte acı bir tecrübeydi .)
işte yanyana gelınce daha ii anlıyorsun bebişim ne zaman görüşceksınız ? ama kuru,kuruyada böle boş,boşta bekleme derim teklifleri genede degerlendirmeliisn bence:)

evet evet

lavman ve kocaman bir hortum

Allah mecbur bırakmasın :44::44:

Cok sanslisin ama nasilsa kilo almiyorum diye de abur cubur falan yeme... saglikli beslen.

ben voleybol oynuyordum

sonra bıraktım

canli canli gorusme tanima gibisi yok tabi...
Belli degil canim hayirlisi.
Neyse cikmam lazim simdi benim. İyi aksamlar...

Cok sanslisin ama nasilsa kilo almiyorum diye de abur cubur falan yeme... saglikli beslen.

benmi oooo benım kadar saglıkl beslenen varmıdır acep:) sbahları kahvaltıda 1 bardak yeşil çay yada ada çayı akşamları yatmadan papatya çayı gün içerisinde kayısı yada 6 çeşit bitki çayım vardır sabeleri az pişiririm genelde fırında yaparım yagsız salataya yagı 1 tatlı kaşıgı koyarım mesela yemekte tatlı bişey yersem çaya şeker atmam
kız ben başak burcuyum yaaaa tipik herşeyi inceleyen hastalıktan korkan bir tipim :) senın neydi

ufff bosver kııısss

o sana ulasamıyorrr

o kaybettiklerine yansınnn

Oyle degil canim iste, ikimiz de birbirimizi kaybetmek istemiyoruz ama onun isi nedeniyle yani onun kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle ulasamiyoruz birbirimize. Yoksa coktan kavusmustuk...
Neyse hoscakalin.

Oyle degil canim iste, ikimiz de birbirimizi kaybetmek istemiyoruz ama onun isi nedeniyle yani onun kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle ulasamiyoruz birbirimize. Yoksa coktan kavusmustuk...
Neyse hoscakalin.

Canım bunda dert edecek bir şey yok

iki gönül severse samanlık seyran olur

biraz daha sabırrr

nerden bileyim anüsden hortum sokmuyolarmı

he bacım aynen öyle espirisine dedim hangi hortum diye :)

ben topuklu giyemiyorum

üstelik heryerde ayakkabı bulamıyorum

nıyeya rahmetli dedem gibi46 numara giyiyodu nur içinde yatsın rahmet istedi bak
kaç numara ayakların canım ?
dedem birgün bize geldi camiye gitti ayakabılarını çalmışlar adamın ayanada kımsenın ayakkabısı olmuyorki giyipte bakmaya çıksın bizim yenge ayakkabıcıya gitmiş durumu anlatmış en fazla44.45 sanırım o bile zor bulunuyor alıyormuş büyük kalıpları koşa,koşa eve gelıyormuş yokk ııghhhhhh olmuyo ayana bir kaç ayakkabıcı gezmiş bizim kız akşama kadar en sonunda dedem snırlenmiş eşşeoooooğlu eşşekkkkkkk koskocamannnnnn ayakkabıyı alıpta napıcaksın ayanamı olur senın serseriiiiiiiiiii diye söleniyordu rahmetli aklımıza geldıkçe gülerizz :)

canli canli gorusme tanima gibisi yok tabi...
Belli degil canim hayirlisi.
Neyse cikmam lazim simdi benim. İyi aksamlar...
h

[hayırlıısysa olsun canım iyi akşamlar

ayak numaram 40- 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…