- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.241
yokya birgün önceden bellı aralıklarla bişey yemiyosun sanırım gece 10 gibiydi yemeyı kesıyosun lavman çok kötü içini boşaltıyosun karnını agrıtıyor ilaç sıkıyosun ama hissetmıyosunkı sadece içtigin ilacın tadı igrenç ben vişne suyuyla içmiştim :) ama önemli kolon.bagırsaktakı sorunlar yüzünden bi arkdşım hayatınnı kaybetmişti .benımde karnım şişiyoya sürekli.korktum valla içim rahat etsın dedim .bu arada sen kaç kilosun ?
ben daha önce yaşadım böle birşeyde .yanyana ıy aman yarappimya dedim normalde sevıyoruz ölüyoruz her dak.tl net felan ama yanyana bı geldık kaçmaya yer aradım dedımkı zamanla alışırım dedım zorladım kendımı kendıme kızdım hatta ona nıye böle hissedıyorum dıye acıyodum ne hayallerı vardı zavallımın :) anam aylarca agladı sabahlara kadar tlf,tlf delirtti beni neyseki bitti .kurtuldum inşallah senınde öyle olmas
Anladim canim. Elektrik onemli benim icin de. Ama ben yine de olumlu dusunuyorum
68 ama boyum 178 cm
Anladim canim. Elektrik onemli benim icin de. Ama ben yine de olumlu dusunuyorum
yokya birgün önceden bellı aralıklarla bişey yemiyosun sanırım gece 10 gibiydi yemeyı kesıyosun lavman çok kötü içini boşaltıyosun karnını agrıtıyor ilaç sıkıyosun ama hissetmıyosunkı sadece içtigin ilacın tadı igrenç ben vişne suyuyla içmiştim :) ama önemli kolon.bagırsaktakı sorunlar yüzünden bi arkdşım hayatınnı kaybetmişti .benımde karnım şişiyoya sürekli.korktum valla içim rahat etsın dedim .bu arada sen kaç kilosun ?
hahahhahah ben çok yiyipte kılo almayanlardanım şükür evet haklısın valla
aa bir ara b.12 iğnelerınden çok yedım 7 kilo almıştım 2 kılosunu verdim kaldı 2 kılo daha 54.55 arasında gidip.gelıyorum :)
ooo süpermişşş senin manken olabilirdin o boyla aslında
tabıkı herkezınkı aynı olcak diye kaide yok.ii düşün iyi olsun sen anlatırken aklıma geldi geçmiş zaman işte acı bir tecrübeydi .)
işte yanyana gelınce daha ii anlıyorsun bebişim ne zaman görüşceksınız ? ama kuru,kuruyada böle boş,boşta bekleme derim teklifleri genede degerlendirmeliisn bence:)
evet evet
lavman ve kocaman bir hortum
Allah mecbur bırakmasın :44::44:
amin canım
hortum hangi hortum hahhahaha ama hatırlamıyorumki bişey :)
ben voleybol oynuyordum
sonra bıraktım
ne güzelll severım voleybol,basketbol
ben cücügüm 1.63 topuksuz emmeeee :)topuklu 1.70.75 duruma göre uzarım :)
ooo süpermişşş senin manken olabilirdin o boyla aslında
tabıkı herkezınkı aynı olcak diye kaide yok.ii düşün iyi olsun sen anlatırken aklıma geldi geçmiş zaman işte acı bir tecrübeydi .)
işte yanyana gelınce daha ii anlıyorsun bebişim ne zaman görüşceksınız ? ama kuru,kuruyada böle boş,boşta bekleme derim teklifleri genede degerlendirmeliisn bence:)
canli canli gorusme tanima gibisi yok tabi...
Belli degil canim hayirlisi.
Neyse cikmam lazim simdi benim. İyi aksamlar...
Cok sanslisin ama nasilsa kilo almiyorum diye de abur cubur falan yeme... saglikli beslen.
aynenya burda okuyorum öle konuları bende.diyorumkı yok ,yok bekarlık sultanlık.birde özgürlügümü seviyorum ben .burda zaten sıkı,sıkı feminist olucamya erkeklerin çoguda aynı nasılsa
ufff bosver kııısss
o sana ulasamıyorrr
o kaybettiklerine yansınnn
Oyle degil canim iste, ikimiz de birbirimizi kaybetmek istemiyoruz ama onun isi nedeniyle yani onun kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle ulasamiyoruz birbirimize. Yoksa coktan kavusmustuk...
Neyse hoscakalin.
nerden bileyim anüsden hortum sokmuyolarmı
ben topuklu giyemiyorum
üstelik heryerde ayakkabı bulamıyorum
hcanli canli gorusme tanima gibisi yok tabi...
Belli degil canim hayirlisi.
Neyse cikmam lazim simdi benim. İyi aksamlar...
he heyt,selamlar
he bacım aynen öyle espirisine dedim hangi hortum diye :)
nıyeya rahmetli dedem gibi46 numara giyiyodu nur içinde yatsın rahmet istedi bak
kaç numara ayakların canım ?
dedem birgün bize geldi camiye gitti ayakabılarını çalmışlar adamın ayanada kımsenın ayakkabısı olmuyorki giyipte bakmaya çıksın bizim yenge ayakkabıcıya gitmiş durumu anlatmış en fazla44.45 sanırım o bile zor bulunuyor alıyormuş büyük kalıpları koşa,koşa eve gelıyormuş yokk ııghhhhhh olmuyo ayana bir kaç ayakkabıcı gezmiş bizim kız akşama kadar en sonunda dedem snırlenmiş eşşeoooooğlu eşşekkkkkkk koskocamannnnnn ayakkabıyı alıpta napıcaksın ayanamı olur senın serseriiiiiiiiiii diye söleniyordu rahmetli aklımıza geldıkçe gülerizz :)
h
[hayırlıısysa olsun canım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?