- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.221
sen yap tatlımm çok basit ben bayılırım pasta,börek ,çörek yapmaya hergün mutlaka bulunur evdede sevgülümdede iki yerede ayrı,ayrı servissss :) yakın olsaydık senada yapardimkiiiiiiiii:)
sen nerde karşılaştın sevgulunle peki
bende doktora gıttım
endoskopi kolonoskopi dedi
ama ben korktum
hala da cesaret edemiyorumm.
Pardon cikaramadim tanisiyor muyuzinternetten tabi ki...
Ben de onu fizigine bakarak degerlendirmedim zaten oyle yakisikli degil ama sevimli, ama boy pos yerinde: ama iclerinde en onemlisi ve degerlisi karakteri ki o da pirlanta gibi masallah
kızım giyeecem mayomu bikinimi atlayacammm denize foşur foşur yüzecemm
Orada niye yuzmuyorsun
benım yıllardır vardı bende narkozla çıkıcak birgün mutlaka dıye bekledım 10 yıl sonra çıktı bende medicana varya haznedarda orda ziyarettın bey var prof.2 endoskobi yaptırdım ammada macaralı geçti ya benı bayıltamadı bana dedıkı yok ,yok sende bişey var bayılmıyosun sen insan degılmısınya dedi çok ilgin bu durumdu 8 tane dr .toplandı 3 narkozda zor bayılttılar benı ondada gözlerim açıkmış benım yengede girdi operasyona demişki ben buna güvenmiyorum bu op.ortasında uyanır,biriniz,başından,birinizde belinden tutun op.ortasında uyanırsa çırpınır demiş.hatırlamıyorsunkı bayıl,ayıl birtek:) sonra 15 dk içinde ayılmam gerekırken 6 saat uyumuşum adam başımdan ayrılamamış seminerınede gidememiş korkudan ölürüm diyemilletin işlemi bayılıp ,ayılması topu,topu yarım saat düşün .sonra gazeteciler benımle röportaj için sıraya girdiler doktorumla :)
ahaha siz netten evlenir
netten de çocuklar yaparsınız
Niye dalga geciyorsun, bu konu cok hassas benim icin,daha anlayamadin galiba
anamya biriniz az önce ayvalık dedi valla canım ayvalık tostu istedi
heryerde güzel yapmıyorki şimdi taksimede gidememkii
bana doktor hiç bayılmaya falan gerek yok yarım saatte biter gider dedi...
ama araştırınca işin renginin o olmadığını gördüm ve hemen vazgeçtim...
kolonoskopiden bahsetmiyorum bile
Sagol canimsen o kadar yemekle yag degil de siskinlik olmussa iyi masallah e
ama önemli olan yanyana geldıgınızde elektrik alıcakmıısn canım hiç düşündünmü ? uzaktan ,uzaga olmazki bu işler belkıde itici gelcek nebiliyim ters elektırık alcaksın belkıde.umarım öle olmazda.mesela ben uzaktaki insana güvenemezdim.emin olamazdm çok zor güvenirim ben 40 dereden adama su getirtirim valla :) birde yanımda isterim boyna,boyna.)
sen ne masumsunya kıyamam valla senı kaçırmasın
yok o zor ben hayatta yaptıramam öyle hortum var ucundada kamera var agzından midene kadar hortum yolluyolar ıyyyy benım midem bulanır göz göre,görede koyun gibi duramam zaten öyle
kolon.hatırlamıyorum bayıl,ayıl bitti ,gitti
Evet orasi da var ve cok onemli tabiki. Ben olumlu olacagini umuyorum ama kesin bir sey soylenemez tabi. Ben de zor begenirim ama guvendim inandim ona. Hayirlisi olsun. Bakalim zaman ne gosterecek...
Bu belirsizlik beni icten ice uzuyor dusunduruyor isin kotusu ikimizin de bunda kusuru yok ve elimizden bir sey gelmiyor... stresli zamanlarimda daha cok hassas oluyorum her konuda. Allah herkesin gonlune gore versin kimseyi kararindan pisman etmesin ins.kıyamamm
özür dilerim kurura bakmaaa
bazen ne dediğimi bilmiyorum
eşek ben
kolonu da lokal yapıyolardı
diyeti iğrençmiş
bir de işlemi anlattılar ballandıra ballandıra
ondan da hemen vazgeçtim
Bu belirsizlik beni icten ice uzuyor dusunduruyor isin kotusu ikimizin de bunda kusuru yok ve elimizden bir sey gelmiyor... stresli zamanlarimda daha cok hassas oluyorum her konuda. Allah herkesin gonlune gore versin kimseyi kararindan pisman etmesin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?