30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen yap tatlımm çok basit ben bayılırım pasta,börek ,çörek yapmaya hergün mutlaka bulunur evdede sevgülümdede iki yerede ayrı,ayrı servissss :) yakın olsaydık senada yapardimkiiiiiiiii:)

Sagol canim sen o kadar yemekle yag degil de siskinlik olmussa iyi masallahe

bende doktora gıttım

endoskopi kolonoskopi dedi

ama ben korktum

hala da cesaret edemiyorumm.

benım yıllardır vardı bende narkozla çıkıcak birgün mutlaka dıye bekledım 10 yıl sonra çıktı bende medicana varya haznedarda orda ziyarettın bey var prof.2 endoskobi yaptırdım ammada macaralı geçti ya benı bayıltamadı bana dedıkı yok ,yok sende bişey var bayılmıyosun sen insan degılmısınya dedi çok ilgin bu durumdu 8 tane dr .toplandı 3 narkozda zor bayılttılar benı ondada gözlerim açıkmış benım yengede girdi operasyona demişki ben buna güvenmiyorum bu op.ortasında uyanır,biriniz,başından,birinizde belinden tutun op.ortasında uyanırsa çırpınır demiş.hatırlamıyorsunkı bayıl,ayıl birtek:) sonra 15 dk içinde ayılmam gerekırken 6 saat uyumuşum adam başımdan ayrılamamış seminerınede gidememiş korkudan ölürüm diye milletin işlemi bayılıp ,ayılması topu,topu yarım saat düşün .sonra gazeteciler benımle röportaj için sıraya girdiler doktorumla :)

Ben de onu fizigine bakarak degerlendirmedim zaten oyle yakisikli degil ama sevimli, ama boy pos yerinde: ama iclerinde en onemlisi ve degerlisi karakteri ki o da pirlanta gibi masallah

ama önemli olan yanyana geldıgınızde elektrik alıcakmıısn canım hiç düşündünmü ? uzaktan ,uzaga olmazki bu işler belkıde itici gelcek nebiliyim ters elektırık alcaksın belkıde.umarım öle olmazda.mesela ben uzaktaki insana güvenemezdim.emin olamazdm çok zor güvenirim ben 40 dereden adama su getirtirim valla :) birde yanımda isterim boyna,boyna.)
sen ne masumsunya kıyamam valla senı kaçırmasın

bana doktor hiç bayılmaya falan gerek yok yarım saatte biter gider dedi...

ama araştırınca işin renginin o olmadığını gördüm ve hemen vazgeçtim...

kolonoskopiden bahsetmiyorum bile

anamya biriniz az önce ayvalık dedi valla canım ayvalık tostu istedi
heryerde güzel yapmıyorki şimdi taksimede gidememkii

bana doktor hiç bayılmaya falan gerek yok yarım saatte biter gider dedi...

ama araştırınca işin renginin o olmadığını gördüm ve hemen vazgeçtim...

kolonoskopiden bahsetmiyorum bile

yok o zor ben hayatta yaptıramam öyle hortum var ucundada kamera var agzından midene kadar hortum yolluyolar ıyyyy benım midem bulanır göz göre,görede koyun gibi duramam zaten öyle

kolon.hatırlamıyorum bayıl,ayıl bitti ,gitti

Sagol canim sen o kadar yemekle yag degil de siskinlik olmussa iyi masallahe

hahahhahah ben çok yiyipte kılo almayanlardanım şükür evet haklısın valla
aa bir ara b.12 iğnelerınden çok yedım 7 kilo almıştım 2 kılosunu verdim kaldı 2 kılo daha 54.55 arasında gidip.gelıyorum :)

Evet orasi da var ve cok onemli tabiki. Ben olumlu olacagini umuyorum ama kesin bir sey soylenemez tabi. Ben de zor begenirim ama guvendim inandim ona. Hayirlisi olsun. Bakalim zaman ne gosterecek...

kolonu da lokal yapıyolardı

diyeti iğrençmiş

bir de işlemi anlattılar ballandıra ballandıra

ondan da hemen vazgeçtim

Evet orasi da var ve cok onemli tabiki. Ben olumlu olacagini umuyorum ama kesin bir sey soylenemez tabi. Ben de zor begenirim ama guvendim inandim ona. Hayirlisi olsun. Bakalim zaman ne gosterecek...

ben daha önce yaşadım böle birşeyde .yanyana ıy aman yarappimya dedim normalde sevıyoruz ölüyoruz her dak.tl net felan ama yanyana bı geldık kaçmaya yer aradım dedımkı zamanla alışırım dedım zorladım kendımı kendıme kızdım hatta ona nıye böle hissedıyorum dıye acıyodum ne hayallerı vardı zavallımın :) anam aylarca agladı sabahlara kadar tlf,tlf delirtti beni neyseki bitti .kurtuldum inşallah senınde öyle olmas

kıyamamm

özür dilerim kurura bakmaaa

bazen ne dediğimi bilmiyorum

eşek ben
Bu belirsizlik beni icten ice uzuyor dusunduruyor isin kotusu ikimizin de bunda kusuru yok ve elimizden bir sey gelmiyor... stresli zamanlarimda daha cok hassas oluyorum her konuda. Allah herkesin gonlune gore versin kimseyi kararindan pisman etmesin ins.

kolonu da lokal yapıyolardı

diyeti iğrençmiş

bir de işlemi anlattılar ballandıra ballandıra

ondan da hemen vazgeçtim

yokya birgün önceden bellı aralıklarla bişey yemiyosun sanırım gece 10 gibiydi yemeyı kesıyosun lavman çok kötü içini boşaltıyosun karnını agrıtıyor ilaç sıkıyosun ama hissetmıyosunkı sadece içtigin ilacın tadı igrenç ben vişne suyuyla içmiştim :) ama önemli kolon.bagırsaktakı sorunlar yüzünden bi arkdşım hayatınnı kaybetmişti .benımde karnım şişiyoya sürekli.korktum valla içim rahat etsın dedim .bu arada sen kaç kilosun ?

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…