30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bu arada ikimize karsi bu dunya, bizi anlamayacaklar sarkisini dinlerken oyle bir ask var midir, nasil bir iliski olabilir ki bu diye dusunuyordum ki, sanirim o durumu yasiyorum ben... Hayirlisi. İyi aksamlar.

Bu arada ikimize karsi bu dunya, bizi anlamayacaklar sarkisini dinlerken oyle bir ask var midir, nasil bir iliski olabilir ki bu diye dusunuyordum ki, sanirim o durumu yasiyorum ben... Hayirlisi. İyi aksamlar.

hayırdır kısss

dujjjamı gidecen bizi bırakıp

bakk saat ilerliyor yavaş yavaş ısınırızzz

hay maşallah canım benımde 38 ama botlarda 39 alıyorum seneye felan zarsam dıye :)
ayaklarımı sıkan yakkabı giyemiyorum ben oynuycak içinde ayakların rahat ,rahat

ben mi yazdım ki diye düşündüm bir an ayak numaran kaç anketi yapsalar tek cevabım yok....

ayakkabılarım yarısı 38 diğer yarısı 39.... tek çözüm buçuklu spor ayakkabılarım 38.5

çok yedim ben ya, sanırım çıkarıcam bu yediklerimi çok fena oldum

spor ayakkabı aldığımda ancak rahat buluyorum

gerisi neler çekiyorum neler

yanı normaldir zor bir durum ama en çokta 37.var 36
ne oynuyacak kısss

ayaklarım oynuycak :)

gel beyza, özlenen kocalardan bahsedelim

hehhhhh birbirinizi anca ikiniz anlarsınız bencide aynı kaderi paylaşıyosun nede olsa :)

ayak numarrn sabah buyuyup akşam kuculuyomu yoksa

:)))

ayakkabılarım yarısı 38 diğer yarısı 39.... tek çözüm buçuklu spor ayakkabılarım 38.5

çok yedim ben ya, sanırım çıkarıcam bu yediklerimi çok fena oldum

evetya sinir oluyorum bennde buçuklu niye yapmazlarkiii sanki ayakkabıcıya gidiyorum ellı tane ayakkabı denıyorum kalıpları belkı degişir diye hatta ben terliklerde parmak arası varya onlarda 37 giyiyorum bende kenımden bişey anlamadım arkidaşşşş.geçende sevgılım bana bot almış 37 numara kızdım bende kaç tane ayakkabı aldık beraber dıye baana diyorki,ee sen bir sürü numara sölüyosun gidince magzaya kafamda öle kalmış diyor zavallı :)
soda iç

selam canım nasılsın ?
ımplant yaptırdım cıcım,1saat oldu gelelı,allahtan hıssetmedım ama bakalım sonrası ne olucak
aynen ya uyuz oluyorum.cok mıymıy bı sarkı.bızı anlamıycaklar fılan...hemcınsıne mı asıktır nedır :S

yarın kocam geliyor beyza dersem, kovalar beni forumda ama

vuuuuuuuu yarn deprem varrrrrr anammmmmmmm istanbuldaysa deprem ben şimdiden kaçıyımmm:)

hahaha doğrudan çözüm, ben gidip kusup geleyim....

kıs sus bende kuscam şimi öle hassastır benım midem bence sen kocan gelıyor diye sevındırık oldun :)
midene sevinç vurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…