- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.261
Canım bunda dert edecek bir şey yok
iki gönül severse samanlık seyran olur
biraz daha sabırrr
Bu arada ikimize karsi bu dunya, bizi anlamayacaklar sarkisini dinlerken oyle bir ask var midir, nasil bir iliski olabilir ki bu diye dusunuyordum ki, sanirim o durumu yasiyorum ben... Hayirlisi. İyi aksamlar.
ayak numaram 40- 41
hay maşallah canım benımde 38 ama botlarda 39 alıyorum seneye felan zarsam dıye :)
ayaklarımı sıkan yakkabı giyemiyorum ben oynuycak içinde ayakların rahat ,rahat
ben de geldimmm
hay maşallah canım benımde 38 ama botlarda 39 alıyorum seneye felan zarsam dıye :)
sende hoşgeldınnnnn bende birazdan çıkarım beyzoşu yanlız bırakmayın :)
hayırdır kısss
dujjjamı gidecen bizi bırakıp
bakk saat ilerliyor yavaş yavaş ısınırızzz
ben mi yazdım ki diye düşündüm bir anayak numaran kaç anketi yapsalar tek cevabım yok....
Yetistirmem gereken raporlar var isyeri icin. Cok bile durdum bugundus yarin alacagim iyi geceler
ayakkabılarım yarısı 38 diğer yarısı 39.... tek çözüm buçuklu spor ayakkabılarım 38.5
çok yedim ben ya, sanırım çıkarıcam bu yediklerimi çok fena oldum
spor ayakkabı aldığımda ancak rahat buluyorum
gerisi neler çekiyorum neler
ne oynuyacak kısss
gel beyza, özlenen kocalardan bahsedelim
ayak numarrn sabah buyuyup akşam kuculuyomu yoksa
hehhhhh birbirinizi anca ikiniz anlarsınız bencide aynı kaderi paylaşıyosun nede olsa :)
:)))
ooo büyüyüp küçülenler
hemen parmak attt
ayakkabılarım yarısı 38 diğer yarısı 39.... tek çözüm buçuklu spor ayakkabılarım 38.5
çok yedim ben ya, sanırım çıkarıcam bu yediklerimi çok fena oldum
ımplant yaptırdım cıcım,1saat oldu gelelı,allahtan hıssetmedım ama bakalım sonrası ne olucakselam canım nasılsın ?
aynen ya uyuz oluyorum.cok mıymıy bı sarkı.bızı anlamıycaklar fılan...hemcınsıne mı asıktır nedır :SBu arada ikimize karsi bu dunya, bizi anlamayacaklar sarkisini dinlerken oyle bir ask var midir, nasil bir iliski olabilir ki bu diye dusunuyordum ki, sanirim o durumu yasiyorum ben... Hayirlisi. İyi aksamlar.
yarın kocam geliyor beyza dersem, kovalar beni forumda ama
vuuuuuuuu yarn deprem varrrrrr anammmmmmmm istanbuldaysa deprem ben şimdiden kaçıyımmm:)
hahaha doğrudan çözüm, ben gidip kusup geleyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?