30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum kızçeler, kendinize iyi bakın! Allah'a emanet olun. :109::112:

anneler heves ediyor işte ... kesme bardak mı diyorlar adını da bilmiyorum, onun setinden almış annem ben 10 yaşındayken, müzeye verelim dedim de kızdı bana, ben kullanırım onları diye tavır yaptı b.makinesini bende açtım, ohh mis gibi kullanıyorum... bu işler 1 aylık iş aslında,sakin olmak lazım diğer konuya gelince ben de senin gibi düşünüyorum canım

haznedarda oturuyom ben çok şiddetli mide sancısıyla gtmiştim ziyaettin beye, adından utanıyo sanırm o adam ziya bey diodu hep yanındaki asistanı komik gelmişti adamın tipide komik zaten endoskopi dedi korktum yaptrmadım zaten mide değil safra kesesiymiş

şimdi çıkmam lazım halamlara gidicez en sondan 720ye kadar okuyabildim Allah muhabbetinizi arttırsın dua edin benim için nolur ya.. iyiki buldum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…