- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.341
anammmmm düğün olmamışmı ? yok ozaman izin vermem dünyadaaaaaa olmasss bekle kıs.adam düğün yapmas sonra:) sen şimdi yaklaş kaç,yaklaş kaç,hevesi kursagında kalsın :)
bakıyorum hemen birazdan canım
sana bişey diyimmiiii hiç bir şeyi olmayanın dahada şansı çok oluyor bence .benımç.makınam.bulaşık mak.da daahıl herbişeyım ta takır kaçççççç senedir bizde çocuk beşikte,çeyiz sandıktadır.bulaşık mak.açtım.halı yıkamayı açtım.birçok danteli dagıttım sevmıyorum zaten
yıllardır çeyiz var ortada koca yok neyapiyim evde kalabalık.annem diyokı hepsini toptan alcam sana kızımmmmmmmmmmm yeterki evlen yavrummmmm:)
herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum kızçeler, kendinize iyi bakın! Allah'a emanet olun. :109::112:
okudun mu hepsini? şu anda yazışan yok, dön eski sayfalara oku.
bilmem ki canım ya, güzelcene bi kek yapsam mis gibi yiycem :)
Tamam canım. Kolay gelsinn...
Burdada günlük güneşlik hava ama ben hastaym ve uzanıyorum canım.
kızlar nasılsınız?
yarın rahatlarsın canım ohhhhh uzan ,uzan. canım ben kitabı bitirdim hangisni önercektın bana bitirince ?
iyidir canım sen nasılsın ?
ıyı h.sonları gulumsunherkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum kızçeler, kendinize iyi bakın! Allah'a emanet olun. :109::112:
kızlar nasılsınız?
yarın rahatlarsın canım ohhhhh uzan ,uzan. canım ben kitabı bitirdim hangisni önercektın bana bitirince ?
Hangisini bitirdin canım? Meleklerle yaşamk mı yoksa düşünce gücüyle tedavi mi?
ıyı h.sonları gulumsun
selamlar kestane sekerı,sen nasılsın?melıdıa da aramıza katıldı evet
İyiyiz şekerciğim sen nasılsın? :)
anamya biriniz az önce ayvalık dedi valla canım ayvalık tostu istedi
heryerde güzel yapmıyorki şimdi taksimede gidememkii
benım yıllardır vardı bende narkozla çıkıcak birgün mutlaka dıye bekledım 10 yıl sonra çıktı bende medicana varya haznedarda orda ziyarettın bey var prof.2 endoskobi yaptırdım ammada macaralı geçti ya benı bayıltamadı bana dedıkı yok ,yok sende bişey var bayılmıyosun sen insan degılmısınya dedi çok ilgin bu durumdu 8 tane dr .toplandı 3 narkozda zor bayılttılar benı ondada gözlerim açıkmış benım yengede girdi operasyona demişki ben buna güvenmiyorum bu op.ortasında uyanır,biriniz,başından,birinizde belinden tutun op.ortasında uyanırsa çırpınır demiş.hatırlamıyorsunkı bayıl,ayıl birtek:) sonra 15 dk içinde ayılmam gerekırken 6 saat uyumuşum adam başımdan ayrılamamış seminerınede gidememiş korkudan ölürüm diyemilletin işlemi bayılıp ,ayılması topu,topu yarım saat düşün .sonra gazeteciler benımle röportaj için sıraya girdiler doktorumla :)
kart için çok teşekkürler tuğçe, iyi diyelim iyi olalım
Rica ederim canım. İyiyim de her zaman...
Ben mutlu olmayı, sağlıklı ve huzurlu olmayı seçiyorum de.
Hangisini bitirdin canım? Meleklerle yaşamk mı yoksa düşünce gücüyle tedavi mi?
meleklerle yaşamak canımcımmm
ay çok tatlısın:) ilk kez güldüm bugün
ne güzelllll senı güldürdüysem eger :)
haznedarda oturuyom ben çok şiddetli mide sancısıyla gtmiştim ziyaettin beye, adından utanıyo sanırm o adam ziya bey diodu hep yanındaki asistanı komik gelmişti adamın tipide komik zatenendoskopi dedi korktum yaptrmadım zaten mide değil safra kesesiymiş
aaa yakınız ojaman . kız onun o simsiyah boyalı saçları yokmu hahahhaah aynen peruk gibi duruyor açı tipine bakınca gülüyosun zaten :) endeskopi kolay safre kesenı naptın peki ?
Rica ederim canım. İyiyim de her zaman...
Ben mutlu olmayı, sağlıklı ve huzurlu olmayı seçiyorum de.
bende yapıyorum bu olumlamaları :) iyki varsın tatlım her eve senden lazım bidene
dün akşam annemede yaptırıyorum başım agrıyo dıyeöle deme ben saglıklıyım de daha ıyı olcam de diyorum oda tekrarlıyoo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?