30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben uyuyakalmışım iki ara bır derede cok yoruldum koşturdum bugun. yatacagım bıraz. iyi akşamlar

koç oldugu için inatçı arkadaş,kabul etmez lahesıs maslow uzerınıze alınmayın
yek yea,ne alınıciiim,bazen kendıme kızıyorum,duş jellerı,banyo sonrası ıcın kokulu vucut kremlerı,turlu parfumlerı eve doldurmusum sankı ne dıye bunları kullanıyorum dıyorum.sankı temız koksam,cıldım genc kalsa neye yarar,kım gorucek sankı dıyorum
demek ki
tek kişilik eylemden bahsedıyor zaten beyza,çift değil
hönk,kızlar kızlaaar yureklerı sızlar.neler düyürsünüz sız oyle bakıym :S Tek kısılık eylemle ısım olmüyür valla.neme gerek ballı borek.ama legal yollardan cıft kısılık eyleme hayır demem.oyle aman aman guzel bısey degıl dıyenlere ınanmıyorum valla.
herşeyin bir ilki vardır

daha sonra daha iyileri denk gelir

oltayı suya bırakacan

balıklardan biri vurmazsa biri mutlaka vurur

sende afiyetle yersin
oltada balık varken ıkıncısını yakalayabılen cınsten degılım.bı de otıpı yanıma alsam herkes kınar benı,yakıstırmazlar asla
slm kızlar beyza gelıyor dus faslı baslıyor
hosgeldın cancan

hosbulduk maslow
kızlar ya bu gecmısı gerıde bırakmak nası oluyor regresyon dıyolar anlamıs deyılım benım bu gecmıs yuzundenmı aynı seyler tekrarlıyor :18:

hosbulduk maslow
kızlar ya bu gecmısı gerıde bırakmak nası oluyor regresyon dıyolar anlamıs deyılım benım bu gecmıs yuzundenmı aynı seyler tekrarlıyor :18:

canım senin kast ettiğim reankarnasyon

senın dedığın değişkenler arasındaki ilişkiyi ölçmek için kullanılan analiz metodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…