- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.721
slm kızlar beyza gelıyor dus faslı baslıyor
kim uyuz olmuş
dolunay varmıs mıllet gecmısten kurtulmaya calısıyor sız burda ter kokusundsınız
ben uyuyakalmışım iki ara bır deredecok yoruldum koşturdum bugun. yatacagım bıraz. iyi akşamlar
Dün Geçti..Yarın Daha Gelmedi..Elinde Sadece Bu Gün Var..Kıymetini Bil Ve Anı Yaşa...Dolu Dolu ,Hayatı Iskalama...!!!
yek yea,ne alınıciiim,bazen kendıme kızıyorum,duş jellerı,banyo sonrası ıcın kokulu vucut kremlerı,turlu parfumlerı eve doldurmusum sankı ne dıye bunları kullanıyorum dıyorum.sankı temız koksam,cıldım genc kalsa neye yarar,kım gorucek sankı dıyorumkoç oldugu için inatçı arkadaş,kabul etmezlahesıs maslow uzerınıze alınmayın
hönk,kızlar kızlaaar yureklerı sızlar.neler düyürsünüz sız oyle bakıym :S Tek kısılık eylemle ısım olmüyür valla.neme gerek ballı borek.ama legal yollardan cıft kısılık eyleme hayır demem.oyle aman aman guzel bısey degıl dıyenlere ınanmıyorum valla.demek ki
tek kişilik eylemden bahsedıyor zaten beyza,çift değil
oltada balık varken ıkıncısını yakalayabılen cınsten degılım.bı de otıpı yanıma alsam herkes kınar benı,yakıstırmazlar aslaherşeyin bir ilki vardır
daha sonra daha iyileri denk gelir
oltayı suya bırakacan
balıklardan biri vurmazsa biri mutlaka vurur
sende afiyetle yersin
hosgeldın cancanslm kızlar beyza gelıyor dus faslı baslıyor
vavvvvvvsuperdı
hosbulduk maslow
kızlar ya bu gecmısı gerıde bırakmak nası oluyor regresyon dıyolar anlamıs deyılım benım bu gecmıs yuzundenmı aynı seyler tekrarlıyor :18:
beynim döndü, ne okuyacağımı şaşırdım, yetişemiyorum
yazıda oyle yazıyordu dırek buraya yazdımcanım senin kast ettiğim reankarnasyon
senın dedığın değişkenler arasındaki ilişkiyi ölçmek için kullanılan analiz metodu
Eh beyzacım sen akrep burcuymussun,elbet kı lıbıdo tavan yapmıstır
yazıda oyle yazıyordu dırek buraya yazdım
akreplerın hıslerı cok kuvvetlı oluyormus
geçimiş boşver anı yaşa tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?