- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.741
öyle yapıyorum şu an.... bir yandan sizi takipteyim, bir yandan msjlara cvplar.... doğum günü insanıyım ben bugün kızlaaar...
öyle yapıyorum şu an.... bir yandan sizi takipteyim, bir yandan msjlara cvplar.... doğum günü insanıyım ben bugün kızlaaar...
evt canım bende korkuyorumAkrap diyince insanlar ürküyor biraaazzz
evt canım bende korkuyorum
:81::81::81::118::118::124::124:
Sevdiklerinle beraber nice senelere
Nice mutlu yıllara dogum gunun kutlu olsun canım
akreplerın hıslerı cok kuvvetlı oluyormus
koclar ıcın de aynı seylerı soylerler ama bı numaram yok su dunyada.ah ahh ahhh,yalnızlık zor zanaat
elindeki balığa sarılacaksın
esprısıne yazdım korkmuyomkocan akrep olursa ondan kork
benden neden korkuyosunn
bende balık burcuyum ,tahmınlerım cıkarkoclar ıcın de aynı seylerı soylerler ama bı numaram yok su dunyada.ah ahh ahhh,yalnızlık zor zanaat
elindeki balığa sarılacaksın
aaa beyzoş,halden anla amaaa,ben palamut beklerken oltaya eciş bücüş bi yavru hamsi takıldı dıyorum.yureğımı hop ettırmeyen adama nasıl sarılıym.hem bücür hem cirkin
aaa beyzoş,halden anla amaaa,ben palamut beklerken oltaya eciş bücüş bi yavru hamsi takıldı dıyorum.yureğımı hop ettırmeyen adama nasıl sarılıym.hem bücür hem cirkin
esprısıne yazdım korkmuyom:26:
bende balık burcuyum ,tahmınlerım cıkar
ne balıgı ?
kız oyle deme gelen gıdenı aratırmıs
tatlışım,hic gıderı yok dıyorum.boyu 1.65 var yok,cirkin de,bı gorsen.kılolu da.bı erkegı ıstemek de gerekıyo benım ıcın.hem ınsanın yanına da yakısmalı.yağuşuhlu da olmalı yahu.tamam johny deep aramıyorum da bu kadar kotusu de ı ııı,yok yanı.
tatlışım,hic gıderı yok dıyorum.boyu 1.65 var yok,cirkin de,bı gorsen.kılolu da.bı erkegı ıstemek de gerekıyo benım ıcın.hem ınsanın yanına da yakısmalı.yağuşuhlu da olmalı yahu.tamam johny deep aramıyorum da bu kadar kotusu de ı ııı,yok yanı.
of beyza of,bız koclar ınatcıyız ama sız akrepler daha ınatcısınız,ben oyle adam yedekleyıp sonra baskasını bvlabılen tıp olsam kalır mıydım evdepalamutlar hamsiyi sever
oltaya hamsiyi tak palamutu bekle
ahh ahh nolcak bu halımız
Nıce mutlu yıllara lahesıs,bır omur mutluluklar burcdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?