30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kıssssım bu ne

insan sevgülüsünü görünce hormonları azıcık hareketlenecek

aslında haklısınız sevgılısını gorunce yada konusunca heyacan sart ben monoton bı ılıskıyıde sevmıyorum ot bırınıde sevmıyorum ,etkılenmeyınce gorusmek ıstemıyorum bahane arıyorum ayıp oluyor ama ne yapam

kıssssım bu ne

insan sevgülüsünü görünce hormonları azıcık hareketlenecek
sevgılım değıldı bebek.bı kere bulustuk.sonra olumsuz yanıt verınce baya bı yapıstı.zor kurtuldum
caktırmaa haklısın canım kızlar bırbırınızı gordunuzmu face falan ??

benım face,yok,sosyal paylasım mecraı olarak tek tercıhım kk :kk:

profesyonel olacaksın

o senın yerınde olsaydı ne yapardı acaba

sevgılım değıldı bebek.bı kere bulustuk.sonra olumsuz yanıt verınce baya bı yapıstı.zor kurtuldum

benım face,yok,sosyal paylasım mecraı olarak tek tercıhım kk :kk:
anladım canım

profesyonel olacaksın

o senın yerınde olsaydı ne yapardı acaba
bende ılerısını goremedıgım bır kısıyle zaman gecırmek ıstemıyorum ıkı tarafada yazık ama kırmadan uzmeden ıstıyorum

yok canım, ben biliyorum nasıl bir şeye bulaştığımı dışarı yemeğe çıkıp mekana karar veremeyip eve dönüyoruz düşün artık kararsızlığın dibini...(bu en iyi yönü tabi)

hım olay fecı olaya bıde ıyı yonunden daha bakalım tatlı dıllıler kolay gonlunu alır

canım teşekkür ederim... herkesler mutlu olsunnn....

benim burcum zararsız da... bu ikizleri napıcaz kızlar...

ne güzel ne güzelll, birisi de iyi bir şey söylecek mi acaba ikizler için evet itiraf ediyorum; kocam ikizler burcu

ikizler burcuyum yükselen başak hangi gruptayım bilmiyorum :)

yanlıs anlamayın he,kotu ınsanlar olmuyo ıkızler tabı de havaı dıyelım :-D eğlencelı ınsanlardır yoksa

ikna kabiliyeti, tatlı dil olayı, eğlenceli kişilik tartışılmaz... ama başa çıkmak çok zor kızlar,anlatayım dedim, anlatamadım o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…