- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.761
kıssssım bu ne
insan sevgülüsünü görünce hormonları azıcık hareketlenecek
sevgılım değıldı bebek.bı kere bulustuk.sonra olumsuz yanıt verınce baya bı yapıstı.zor kurtuldumkıssssım bu ne
insan sevgülüsünü görünce hormonları azıcık hareketlenecek
caktırmaa haklısın canımkızlar bırbırınızı gordunuzmu face falan ??
aslında haklısınız sevgılısını gorunce yada konusunca heyacan sart ben monoton bı ılıskıyıde sevmıyorum ot bırınıde sevmıyorum ,etkılenmeyınce gorusmek ıstemıyorum bahane arıyorum ayıp oluyor ama ne yapam
benım cevremdekı ıkızlerın cogu yalancıcanım teşekkür ederim... herkesler mutlu olsunnn....
benim burcum zararsız da... bu ikizleri napıcaz kızlar...
anladım canımsevgılım değıldı bebek.bı kere bulustuk.sonra olumsuz yanıt verınce baya bı yapıstı.zor kurtuldum
benım face,yok,sosyal paylasım mecraı olarak tek tercıhım kk :kk:
bende ılerısını goremedıgım bır kısıyle zaman gecırmek ıstemıyorum ıkı tarafada yazıkprofesyonel olacaksın
o senın yerınde olsaydı ne yapardı acaba
canım teşekkür ederim... herkesler mutlu olsunnn....
ikizler burcuyum yükselen başak hangi gruptayım bilmiyorum :)su grubu burctan mısın...
anladım canım
bende ılerısını goremedıgım bır kısıyle zaman gecırmek ıstemıyorum ıkı tarafada yazıkama kırmadan uzmeden ıstıyorum
aman ne ısın var ıkızlerle. Dunyanın en havai ınsanları
mantık agırlı bırıyım ama ıste zaman gecıyor tanıyosun merhamet v.s gıdıyor oleeeduygularını ve mantığını dinleyeceksin birazzz
yerinde olmak istemezdimm
ne güzel ne güzelll, birisi de iyi bir şey söylecek mi acaba ikizler içinevet itiraf ediyorum; kocam ikizler burcu
kayaya mı carptık ne
yok canım, ben biliyorum nasıl bir şeye bulaştığımıdışarı yemeğe çıkıp mekana karar veremeyip eve dönüyoruz düşün artık kararsızlığın dibini...(bu en iyi yönü tabi)
canım teşekkür ederim... herkesler mutlu olsunnn....
ne güzel ne güzelll, birisi de iyi bir şey söylecek mi acaba ikizler içinevet itiraf ediyorum; kocam ikizler burcu
ikizler burcuyum yükselen başak hangi gruptayım bilmiyorum :)
yanlıs anlamayın he,kotu ınsanlar olmuyo ıkızler tabı de havaı dıyelım :-D eğlencelı ınsanlardır yoksa
ikna kabiliyeti, tatlı dil olayı, eğlenceli kişilik tartışılmaz... ama başa çıkmak çok zor kızlar,anlatayım dedim, anlatamadım o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?