- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.861
ayenenya kadın olmak ne zor erkekler ne rahatlar ohhhhhh böyle bir dertleri yok.her ay bu derdi çeken biz,adet oluruz bir dert,olamayız bir dert,kist olur o ayrı dert,kimi az olur çok olur büsbütün dert,hamıle kalırsın dert.9 ay çekersin bir dert .derte,dertttt
valla eskıden erkeklere söleyemiyorduk utanırdıkya şimdi öyle birşey yok ,markete bazen zor durumda kalınca ped.almaya biizmkını yolluyorum sölene ,sölene gidiyor,sonrada onu elli poşete sarıyorya :) diyokı sen bir bitsende bende rahatlasam bütün sitresımı garibime yansıtıyorumya :)
ayenenya kadın olmak ne zor erkekler ne rahatlar ohhhhhh böyle bir dertleri yok.her ay bu derdi çeken biz,adet oluruz bir dert,olamayız bir dert,kist olur o ayrı dert,kimi az olur çok olur büsbütün dert,hamıle kalırsın dert.9 ay çekersin bir dert .derte,dertttt
valla eskıden erkeklere söleyemiyorduk utanırdıkya şimdi öyle birşey yok ,markete bazen zor durumda kalınca ped.almaya biizmkını yolluyorum sölene ,sölene gidiyor,sonrada onu elli poşete sarıyorya :) diyokı sen bir bitsende bende rahatlasam bütün sitresımı garibime yansıtıyorumya :)
Bu dönemlerde bence hayıt otu kullanın
Adet öncesi sendromlar
Adet zorlukları
Menopoz döneminde son derece rahatlatıcıdır.
Çünkü bu sorunlar yüz yıllardır bir kadının çok sıkıntı duymasına neden olmuştur. tavsiye ederim
bir de onu alayım bakalım. bu aralar çok duyuyorum onu. bizim ev de iş yeri de "aktar dükkanı" gibi. :))) aldığım ve içmeyi unuttuğum otlarla doludur.
aynen ama bazen benim aktar dükkanı çıfıt çarşısına dönebiliyor. abartıyorum sanırım.benim evimde öyle aktar dükkanıalternatif tıptan yanayım her daim
benim evimde öyle aktar dükkanıalternatif tıptan yanayım her daim
melidia'm, böyle kullanacakmışız. okudum ve yazdırdım. alayım da deneyeyim bariii.canım ilk kez duydum ben bunu
nasıl bişey nasıl kullanıcaz
ben de her ay bir gün iptal oluyorum resmen
Kullanım şekli: Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10–15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2–3 bardak taze demlenmiş çay, öğün aralarında içilir.
melidia'm, böyle kullanacakmışız. okudum ve yazdırdım. alayım da deneyeyim bariii.
fakat her gün mü içeceğiz? yoksa adet günlerine yakın mı içeceğiz? orasını bilmiyorum.
ben adet günlerine yakın içiyorum bende ağrı yok bende sinir stres yapıyor sadece tohum halinde satılıyor zaten ezmeye gerek yok at demliğe kaynasın
bende de sinir yapıyo
adetimden bi gün öncesinde mutlaka bi tartışmam var
artık o ay kime kısmetse :)
esas nedeninide bilseydik iyidikısmet daha çok adamlara çıkıyor
bende her ay bu 15 gün sakin davranıcam üzmiycem renjide etmiycem üstelemiycem diyorum ne mümkün a demesi bile batıyor neyse ki alıştı gelmiş senin hallerin diyip susmasını becerebiliyor10 günlük iktidar iktidardır
onada 15 gün melisa çayı kürü yapmayı düşünüyorum sakinleşsin ahahaha
bende iyiym canım evdeyım regly oldum sancım var poffff. hastalıgın nasıl oldu ? iyi ol iyi varmı senınkınden bi haber?
canım benimmmm gülümsün cüğümmmm :)
bi deneyelim bence de
ilaçlar fayda etmiyo bende
tüm gün çekiyorum o sancıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?