30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ayenenya kadın olmak ne zor erkekler ne rahatlar ohhhhhh böyle bir dertleri yok.her ay bu derdi çeken biz,adet oluruz bir dert,olamayız bir dert,kist olur o ayrı dert,kimi az olur çok olur büsbütün dert,hamıle kalırsın dert.9 ay çekersin bir dert .derte,dertttt
valla eskıden erkeklere söleyemiyorduk utanırdıkya şimdi öyle birşey yok ,markete bazen zor durumda kalınca ped.almaya biizmkını yolluyorum sölene ,sölene gidiyor,sonrada onu elli poşete sarıyorya :) diyokı sen bir bitsende bende rahatlasam bütün sitresımı garibime yansıtıyorumya :)

olsun ama ben olabildiğime şükrediyorum. 28 yaşında menopoza giren iki tane tanıdığım var. evliler anne olamıyorlar.

hayat müşterek

Bu dönemlerde bence hayıt otu kullanın
Adet öncesi sendromlar
Adet zorlukları
Menopoz döneminde son derece rahatlatıcıdır.
Çünkü bu sorunlar yüz yıllardır bir kadının çok sıkıntı duymasına neden olmuştur. tavsiye ederim

bir de onu alayım bakalım. bu aralar çok duyuyorum onu. bizim ev de iş yeri de "aktar dükkanı" gibi. :))) aldığım ve içmeyi unuttuğum otlarla doludur.

Kullanım şekli: Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10–15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2–3 bardak taze demlenmiş çay, öğün aralarında içilir.
canım ilk kez duydum ben bunu
nasıl bişey nasıl kullanıcaz
ben de her ay bir gün iptal oluyorum resmen
melidia'm, böyle kullanacakmışız. okudum ve yazdırdım. alayım da deneyeyim bariii.
fakat her gün mü içeceğiz? yoksa adet günlerine yakın mı içeceğiz? orasını bilmiyorum.

canım benimmmm gülümsün cüğümmmm :)
bi deneyelim bence de
ilaçlar fayda etmiyo bende
tüm gün çekiyorum o sancıyı

ben adet günlerine yakın içiyorum bende ağrı yok bende sinir stres yapıyor sadece tohum halinde satılıyor zaten ezmeye gerek yok at demliğe kaynasın

bende her ay bu 15 gün sakin davranıcam üzmiycem renjide etmiycem üstelemiycem diyorum ne mümkün a demesi bile batıyor neyse ki alıştı gelmiş senin hallerin diyip susmasını becerebiliyor 10 günlük iktidar iktidardır

tabi canım süper ya
nazını çeken erkek gibisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…