- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.341
bekledıgım ve düsündügüm kişi gelırmı ,bosuna umıt etmeyımmı tuhaf oldu ama nasıl sorsam bılemedım
Günaydın herkese, hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzün muradını versin hayırlısıyla...
hayretler içersindeyim. dün akşam yazışma olmamış. :)
beyza nerelerde acaba?
hayırlı cumalar kızlar...
bugünkü Cum'a suresini öğleden sonra okuyacağım, aklımdasınız...
akşam ara ara herkes bir şeyler yazdı ama sohbet hal hatır sormadan öteye geçemedi, haftanın yorgunluğu olsa gerek...
ben de boş boş baktım bütün gece ekrana...
ayaklarım ve karnım müthiş ağrıyor, alışveriş merkezine gidip aldığım bir şeyi değiştirmem lazım gözümde büyüyor...
geçmiş olsun Lahesis, dualarında bizi de unutma... Allah razı olsun.hayırlı cumalar kızlar...
bugünkü Cum'a suresini öğleden sonra okuyacağım, aklımdasınız...
akşam ara ara herkes bir şeyler yazdı ama sohbet hal hatır sormadan öteye geçemedi, haftanın yorgunluğu olsa gerek...
ben de boş boş baktım bütün gece ekrana...
ayaklarım ve karnım müthiş ağrıyor, alışveriş merkezine gidip aldığım bir şeyi değiştirmem lazım gözümde büyüyor...
geçmiş olsun Lahesis, dualarında bizi de unutma... Allah razı olsun.
Melidia, merhaba nasılsın?
ben de iyiyim sağ ol. Yalnız bu rahmimin sağ tarafı gene nasıl desem bıçak batmış gibi oluyor. Benim zaten adet olduğumda da hep sağ tarafım ağrır. Gittim doktora 1,5 lt su içtim baktırdım ettim. Bir şey yok allah'a şükür ama endişe ediyorum böyle olunca...iyiyim canım benim noolsun işte calışıyoruz :)
sen nasılsın keyfin nasıl
ben de iyiyim sağ ol. Yalnız bu rahmimin sağ tarafı gene nasıl desem bıçak batmış gibi oluyor. Benim zaten adet olduğumda da hep sağ tarafım ağrır. Gittim doktora 1,5 lt su içtim baktırdım ettim. Bir şey yok allah'a şükür ama endişe ediyorum böyle olunca...
ay Allah razı olsun Melidia'm yaaa! içime su serptin. yıllardır böyle... 8 - 9 sene önce bi' gitmiştim. Bi' de 1,5 sene önce gittim. Allah'ıma şükür bir şey yok! Fakat içim içimi yiyor, ilerde evlenirsem anne olur muyum? olabilir miyim? vscanım benim hiç korkma
benim aynı ağrı sol tarafta :)
ben de doktora gittim baktırdım testler yaptırdım
maşallah tertemiz çıktı
Aaa! Neden acaba?canım evham yapma yapısal bir şeydir belki o ağrı...
ya kızlar; ben regl olmadım hala, olmuş gibi ağrım sancım var yalnız... denemediğim şey kalmadı, maydanoz oldu içim dışım, soğan bile haşladım... yok yok yok... 38 gün oldu.... patlamak üzereyim artık...
canım evham yapma yapısal bir şeydir belki o ağrı...
ya kızlar; ben regl olmadım hala, olmuş gibi ağrım sancım var yalnız... denemediğim şey kalmadı, maydanoz oldu içim dışım, soğan bile haşladım... yok yok yok... 38 gün oldu.... patlamak üzereyim artık...
ay Allah razı olsun Melidia'm yaaa! içime su serptin. yıllardır böyle... 8 - 9 sene önce bi' gitmiştim. Bi' de 1,5 sene önce gittim. Allah'ıma şükür bir şey yok! Fakat içim içimi yiyor, ilerde evlenirsem anne olur muyum? olabilir miyim? vs
Sanki koca hazır da çocuk kusur kaldı. Fakat diyorum ya evel ezel var bir anne olma sevdası.
en az ilk!...
çünkü normalde şu yaşlarda ilk çocuklarımızı doğurmuş olmamış gerekiyodu :)
en az ilk!lise arkadaşlarım falan tur bindirdi bana, üçüncüyü doğuranlar var. Tamam çok erken anne olmak iyi değil de biz de geç kaldık yahu. Bak gene depreşti derdim.
öyle tabii ama arada geliyorlar.kısmet canım benim bu işler
bakarsın senin evladın hepsininkinden hayırlı çıkar
üzme canını
offfffffffff! Benim de düzenli spor yapmam lazım. ççubuk kraker gibi kızdım göbeğimde var biraz fazlalık. Alışık değilim.kızlar , düzenli spor yapıyorum ben, dün mesela 1 saat yürüdüm ve aerobik yaptım...
Bir kaç gün daha bekleyip, şu civanperçemini deneyebilirim ama...
çok teşekkür ederim ilginize
kızlar , düzenli spor yapıyorum ben, dün mesela 1 saat yürüdüm ve aerobik yaptım...
bir kaç gün daha bekleyip, şu civanperçemini deneyebilirim ama...
çok teşekkür ederim ilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?