- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.381
tabii sonuçta ne istiyorsak hayırlısıyla ve açık açık dileyerek dua ediyoruz ama! ne bileyim işte... sağ ol gene de... bana bakmayın siz, muhalefet olsun diye yazmadım. öylesine aklıma geldi de yazdım. pimpirikliyim ya biraz...bilmem ki, hayırlısını istemek önemlı sonucta. ben zamanında ilgili dua topiğinde dua okuyordum, o sıra birkaç kısmet cıkmıstı, hareketlenme olmuştu yani gercekten, ama olmadı...
tabii sonuçta ne istiyorsak hayırlısıyla ve açık açık dileyerek dua ediyoruz ama! ne bileyim işte... sağ ol gene de... bana bakmayın siz, muhalefet olsun diye yazmadım. öylesine aklıma geldi de yazdım. pimpirikliyim ya biraz...
Aslıcım kardeşine geçmişler olsun, Allah şifa versin, kolay geçsin inşallah ameliyatı...
verdiğin formülden 18 kez cuma suresini geçen yıl hep okudum ben, koca bulmam da etkisi oldu galiba
yok canım o mümkün değil teknik olarak koşullar gerçekleşemedi henüz
İnternetten buldum kızlar,hazır konu açılmışken...
En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Bu salavatı her gün 51 kez okuyun. Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.
21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ‘’Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’
okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.
Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.
Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar
isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız:
‘’Rabbi,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.””
Tünaydın canlarımm...
Ben her gece hepimize hayırlı kısmet diliyorum.
ASLICIm kardeşine Allah acil şifalar versin.
canım benim ya ne tatlısın
herşey gönlünce olsun inşallah
ben de onu diyecektim. Aslı sen lazer konusunda ne düşünüyorsun? diye soracaktım...bu arada ben kendi adıma lazerden fayda göremedımama benım bılmedıgım hastalıklarım varmıs meger, onun etkısı de vardır
ben de onu diyecektim. Aslı sen lazer konusunda ne düşünüyorsun? diye soracaktım...
millet konumuz lazer epilasyon...
ne diyorsunuz yaptırayım mı?
soğan kürü kistlere ve mıyomlara iyi gelıyormuş. ben artık başlamayı düşünüyorum,bende birinden birine fayda eder en azından herhalde
benim yüzümde bir şey yok. bıyıklar için olabilir belki... ben vücut için gitmeyi düşünüyorum. inşallah köklü bir çözüm olur.ben yüzüme 2 yıl boyunca yaptırmıstım,fayda göremedım,iğneli de 1 yıl kadar yaptırdım yıne fayda göremedım, sonra ara verdım, 3 seans lazer yaptırdım fayda göremedım boynuma dogru arttırdı, en son ıgnelı yaptırdım 3 seans,onda da leke kaldı,ben de ağda cımbız idare ediyorum sımdılık
tüm vücuda da 8 seans alex yaptırdım,azalma olan yerler oldu,aynen kalan yerler de oldu,bir daha da yaptırmadım...
Kardeşin için Acil şifalar dilerim canım. Yazdım ama görmedin sanırım.
Miyomun için yapıcağın bir olumlama var.
Kendimi seviyorum.
Benim zihin sinemamda sadece güzel filmler oynar.
bu bana da lazım galiba, ne kadar affettim desem de galiba bilinçaltından silemiyorum, geçmişi serbest bırakamıyorum.canım affetmeyle ilgili bi olumlama var mı
bu bana da lazım galiba, ne kadar affettim desem de galiba bilinçaltından silemiyorum, geçmişi serbest bırakamıyorum.
tamam, kinci değilim. beddua da etmiyorum ama geçmişten kurtulamıyorum ben! buna kanaat getirdim.
bu bana da lazım galiba, ne kadar affettim desem de galiba bilinçaltından silemiyorum, geçmişi serbest bırakamıyorum.
tamam, kinci değilim. beddua da etmiyorum ama geçmişten kurtulamıyorum ben! buna kanaat getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?