30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bilmem ki, hayırlısını istemek önemlı sonucta. ben zamanında ilgili dua topiğinde dua okuyordum, o sıra birkaç kısmet cıkmıstı, hareketlenme olmuştu yani gercekten, ama olmadı...
tabii sonuçta ne istiyorsak hayırlısıyla ve açık açık dileyerek dua ediyoruz ama! ne bileyim işte... sağ ol gene de... bana bakmayın siz, muhalefet olsun diye yazmadım. öylesine aklıma geldi de yazdım. pimpirikliyim ya biraz...

tabi ki duanı içine en sinecek biçimde yap canım, kelimelerin önemi yok, gönülden diledikten sonra...

bu arada ben kendi adıma lazerden fayda göremedım ama benım bılmedıgım hastalıklarım varmıs meger, onun etkısı de vardır

Şaka yapıyorum canım benim
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
sen yine de bi doktora git istersen

Allah razı olsun canım çok güzel dualar
Allah isteyen herkese hayırlı eş nasip etsin

Tünaydın canlarımm...
Ben her gece hepimize hayırlı kısmet diliyorum.
ASLICIm kardeşine Allah acil şifalar versin.

bu arada ben kendi adıma lazerden fayda göremedım ama benım bılmedıgım hastalıklarım varmıs meger, onun etkısı de vardır
ben de onu diyecektim. Aslı sen lazer konusunda ne düşünüyorsun? diye soracaktım...

millet konumuz lazer epilasyon...
ne diyorsunuz yaptırayım mı?

ben de onu diyecektim. Aslı sen lazer konusunda ne düşünüyorsun? diye soracaktım...

millet konumuz lazer epilasyon...
ne diyorsunuz yaptırayım mı?

ben yüzüme 2 yıl boyunca yaptırmıstım,fayda göremedım,iğneli de 1 yıl kadar yaptırdım yıne fayda göremedım, sonra ara verdım, 3 seans lazer yaptırdım fayda göremedım boynuma dogru arttırdı, en son ıgnelı yaptırdım 3 seans,onda da leke kaldı,ben de ağda cımbız idare ediyorum sımdılık
tüm vücuda da 8 seans alex yaptırdım,azalma olan yerler oldu,aynen kalan yerler de oldu,bir daha da yaptırmadım...

ama halen anlaşılmayan nedenlerle bende tüylenme sorunu var faydasını gören de oluyor görmeyen de oluyor. denemek istersen alex ile başla bakalım...

soğan kürü kistlere ve mıyomlara iyi gelıyormuş. ben artık başlamayı düşünüyorum,bende birinden birine fayda eder en azından herhalde

soğan kürü kistlere ve mıyomlara iyi gelıyormuş. ben artık başlamayı düşünüyorum,bende birinden birine fayda eder en azından herhalde

Kardeşin için Acil şifalar dilerim canım. Yazdım ama görmedin sanırım.
Miyomun için yapıcağın bir olumlama var.
Kendimi seviyorum.
Benim zihin sinemamda sadece güzel filmler oynar.

benim yüzümde bir şey yok. bıyıklar için olabilir belki... ben vücut için gitmeyi düşünüyorum. inşallah köklü bir çözüm olur.

alex ne makine adı mı?

soğan kürü ben de mi yapsam. bu sağ tarafımın ağrısı beni korkutuyor. :26:

Kıl tüy dediniz de ben bari kıl tüy aldırmaya gidiyim şimdi. :)
Kaş bıyık, kol altı...

Ben de çok merak ediyorum lazerli. Bir arkadasım memnun kalmadığını söylemişti, o günden beri pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Vucudumu riske atacağıma eski yöntemlerle kurtulurum tuylerimden :)

canım affetmeyle ilgili bi olumlama var mı
bu bana da lazım galiba, ne kadar affettim desem de galiba bilinçaltından silemiyorum, geçmişi serbest bırakamıyorum.

tamam, kinci değilim. beddua da etmiyorum ama geçmişten kurtulamıyorum ben! buna kanaat getirdim.

bazı yasantılar var kı onlardan kurtulmak zor.etkısı uzun sure gecmıyo

ben ilginç bi şekilde kendimi de affedemiyorum
bu da kendimi değersiz hissetmeme neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…