30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Allah iyiliğini versin Gülümsün :))))
azcık göbekten bişey olmaz
erkekler bizim kadar dikkat etmiyo zaten

ah ah ya
ben de onlara bi çare bulamadım hala
1 yıldır epilasyona gidiyorum
hala çıkıyo bu tüyler :)
ya melidia, ben çok kıllı tüylü değilim hatta kaşlarım çıksın diye badem yağı sürerim ama ben de epilasyon yaptırmak istiyorum. Aslında lazer epilasyondan çekiniyordum falan ama, en yakın arkadaşım gidiyor. "ben memnun kalırsam sen de gidersin." demişti. Geçen gün de "git." dedi. Ne yapsam? Gitsem mi? çok da acıyormuş. Tamamen kurtulur muyum acaba? Sen de lazere gidiyorsun değil mi?

evet canım lazer ama benimki çok karışık
çok ara verdim filan düzenli gidemedim
çok da faydasını görmedim
bildiğim kadarıyla tüyleri az olan ve açık renkli olanlarda lazer görmüyomuş
koyu tüylerde fayda veriyo diye duymuştum

ben iyice bir düşüneyim, araştırayım da sanırım sonbaharda başlayacağım.

doktora gitmedin mi? geçmiş olsun.

allah razı olsun tatlım.dualarımızda bırbırımızı de unutmayalım

hayırlı cumalar kızlar,bugun kardeşim biraz riskli bir amelıyat olacak,dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevınırım

Allah'ım , buradaki tüm arkadaşlarımın gönüllerinin muradını ver hayırlısıyla Rabbiiimmm... Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!

hayırlı cumalar kızlar,bugun kardeşim biraz riskli bir amelıyat olacak,dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevınırım

çok geçmiş olsun canım
okunan ezanlar hürmetine Allah şifa versin

İnternetten buldum kızlar,hazır konu açılmışken...

En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Bu salavatı her gün 51 kez okuyun. Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.

21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ‘’Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’
okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.

Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.

Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar
isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız:

‘’Rabbi,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.””

sağ ol canım ama ben korkarım böyle şeylerden, her dua herkese gelmez derler... korkuyorum, kararsızım

sağ ol canım ama ben korkarım böyle şeylerden, her dua herkese gelmez derler... korkuyorum, kararsızım

bilmem ki, hayırlısını istemek önemlı sonucta. ben zamanında ilgili dua topiğinde dua okuyordum, o sıra birkaç kısmet cıkmıstı, hareketlenme olmuştu yani gercekten, ama olmadı...

Aslıcım kardeşine geçmişler olsun, Allah şifa versin, kolay geçsin inşallah ameliyatı...

verdiğin formülden 18 kez cuma suresini geçen yıl hep okudum ben, koca bulmam da etkisi oldu galiba

anladım canım
o zaman hayırlı olsun, hamilesin :))))))

yok canım o mümkün değil teknik olarak koşullar gerçekleşemedi henüz

sağol canım Allah razı olsun.

öyle miii, kızlara ivedilikle duyurulur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…