- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.401
iyiyim ben canım. Sen nasılsın görüşmeyeli?
iyidir canım benım aynı herşey sende ne var ne yok ? ( geç oldu ama dün çıktım hemen )
ben ilginç bi şekilde kendimi de affedemiyorum
bu da kendimi değersiz hissetmeme neden oluyo
canım yaa kıyamam ben sana... sende olucan kuzum geç olsunda güç olmasın inşallahen az ilk!lise arkadaşlarım falan tur bindirdi bana, üçüncüyü doğuranlar var. Tamam çok erken anne olmak iyi değil de biz de geç kaldık yahu. Bak gene depreşti derdim.
kız yok sadece okadarınımı algıladın :) o raya mıllet ders alsın dıye anlattım ben onları, sonradan başıma gelenlerıde az çok anlattım
bıdahamı yk anam yok içindeki 6.hissi dinle yeter canımcımmm
hayırlı cumalar kızlar,bugun kardeşim biraz riskli bir amelıyat olacak,dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevınırım
çok kısa süre öncesine kadar bende de oluyordu (gene oluyor ara ara), kendimi değersiz hissetmek. fakat ben bunu kendimi affetmemeye değil, terk edilmişliğe ve yalnızlığa bağlıyordum.ben ilginç bi şekilde kendimi de affedemiyorum
bu da kendimi değersiz hissetmeme neden oluyo
on senedir geçmiyor bende.bazı yasantılar var kı onlardan kurtulmak zor.etkısı uzun sure gecmıyo
inşallah , hayırlısıylacanım yaa kıyamam ben sana... sende olucan kuzum geç olsunda güç olmasın inşallah
aynı sey bende de var.sucluluk duygusu,kararından pısmanlık duymak...
çok kısa süre öncesine kadar bende de oluyordu (gene oluyor ara ara), kendimi değersiz hissetmek. fakat ben bunu kendimi affetmemeye değil, terk edilmişliğe ve yalnızlığa bağlıyordum. on senedir geçmiyor bende.inşallah , hayırlısıyla
Günaydın herkese, hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzün muradını versin hayırlısıyla...
sanada hayırlı cumalar bebişim amin canım ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN
hayırlı cumalar kızlar..
.
bugünkü Cum'a suresini öğleden sonra okuyacağım, aklımdasınız...
akşam ara ara herkes bir şeyler yazdı ama sohbet hal hatır sormadan öteye geçemedi, haftanın yorgunluğu olsa gerek...
ben de boş boş baktım bütün gece ekrana...
ayaklarım ve karnım müthiş ağrıyor, alışveriş merkezine gidip aldığım bir şeyi değiştirmem lazım gözümde büyüyor...
HAYIRLI CUMALAR CANIM BENIDE UNUTMA DUALARINDA EMİİ ?:)
ya melidia, ben çok kıllı tüylü değilim hatta kaşlarım çıksın diye badem yağı sürerim ama ben de epilasyon yaptırmak istiyorum. Aslında lazer epilasyondan çekiniyordum falan ama, en yakın arkadaşım gidiyor. "ben memnun kalırsam sen de gidersin." demişti. Geçen gün de "git." dedi. Ne yapsam? Gitsem mi? çok da acıyormuş. Tamamen kurtulur muyum acaba? Sen de lazere gidiyorsun değil mi?
BEBİŞ BAK BEN BEYAZ TENLIYIM AZCIK TÜYÜM VARDI 3 SEENE GİTTİM BU LAZER İLK ÇIKTIGINDAN BERİ GİTTİM GÖRMÜYOR .BİRÇOGUDA KALDI .HATTA JİLETLE AL GEL DIYORLARDI OLMAYAN YERLERDEDE ÇIKTI BOŞUNA GİTTİM İĞNELİ YAPTIRDIM BAYA,ONDA BİLE KALDI TEK ,TÜK MAKINAYLA ALIYORUM EN İYİİYA .BENIM GİBİ BEYAZ TENLI VE SARI TÜYLERIN VARSA GİTME DERİM .EN GÜZEL LAZERİN GÖRDÜGÜ TÜYLER NASILDIR BİLİYOMUSUN BEYAZ TENLI OLUCAK KIL KÖKLERİ SİYAH OLURSA SÜPER SONUÇ VERİYOR
Allah'ım , buradaki tüm arkadaşlarımın gönüllerinin muradını ver hayırlısıyla Rabbiiimmm... Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!
SAĞOL TATLIŞŞ ALLAH RAZI OLSUN
ya da "demek ki hak ettim ben bunu..." gibi.aynen canım
hep sanki biyerlerde yanlış yapmışım da bütün üzüntülerimin sorumlusu benmişim gibi
zaten bu kısır döngü gibi bişey
kendini suçladıkça yalnız kalıyosun
yalnız kaldıkça kendini cezalandırıyosun benim yüzümden diye
aynen öyle ...
başım ağrıyor benim, migrenim tuttu sanırım. fenayım çok!
sağ ol!canım benim geçmiş olsun
hava bi tuhaf bugün ondandır
dinlen biraz imkanın varsa
aynen öyle ...
başım ağrıyor benim, migrenim tuttu sanırım. fenayım çok!
sağ ol!
ben bu kafayla birisine aşık da olamam, sevemem de...
haaa, eskisini hâlâ seviyor olduğumdan değil, sadece geçmişimden kurtulamadığım için, affedip serbest bırakamadığım için...
ne yapayım? ömür boyu yalnız mı kalayım yani? :)hiç deneme bile canım
ben yaptım o hatayı
o kadar iyi insanlar çıktı ki karşıma
ama ısınamadım
almadı kalbim
ve sonuç
bi de onların ahını aldım :)
hayırlı cumalar kızlar,bugun kardeşim biraz riskli bir amelıyat olacak,dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevınırım
tünaydın canlarımm...
Ben her gece hepimize hayırlı kısmet diliyorum.
Aslıcım kardeşine allah acil şifalar versin.
merhaba kızlar nasılsınız
ne yapayım? ömür boyu yalnız mı kalayım yani? :)
canım cok tskler edıyorumCanım sana aşk kartı geldi zaten.
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güven diyor kartın.
Ben şöyle düşündüm eğer bu aranızdaki ikiniz içinde gerçek aşk ise o sana gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?