- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.981
sağlık durumumu bildiriyorum kızlar,bendesiniz...
ısırgan suyunu almaya merkeze gidecek halim dahi olmadı...
yataktan çıkamadığım pazar ve berbat geçen pazartesi gününden sonra, doktor korkusundan olsa gerek bu sabah nispeten teşrif etti bizimki... sabah doktora gittim, testler,tahliller ve ultrason olayından sonra (ultrason esnasında doktorum benimle tarih muhabbeti yaptı,kendisi eski milletvekiliymiş, bir an işini unuttu sohbete daldı...hemşirenin şaşkın ifadesini anlatamam...)
toplamda 14 tane myom...tanı;pcos..... şimdiye kadarki muayenelerde farkedilmemiş olmasına delirdi doktorum...
prolaktin 50.14
ayrca hipotroidi den şüphelendi ama dahiliyenin alanı olduğu için sadece yönlendirdi...
pcos konusuna hiç takılması nedense,kadınların yüzde 25 i pkoludur.. gebeliğe engel teşkil etmez... sadece döngünü bilemeyeceğin için şu gün gebe kalırım deme şansın olmayacak... 11-13-15-17 günler olayından bahsetti(normal kadınların yumurtlama günleriymiş) senin için hergün gibi düşüneceksin bu günleri ve ona göre hareket edeceksiniz dedi. normalde günaşırı diyorum ama size hergün önericem dedimaslında d.kontrol hapı ile düzene sokup tedavi ederiz ama 6 ay sonra gebelik düşündüğün için ilaç kullandıramam sana dedi...
prolaktin(süt hormonu) yüksekliği de hamileliği engelliyormuş ama nörolojik boyutu yoksa ilaç tedavisiyle bir ayda normale dönermiş,ilaç verdi...
koşa koşa dahiliye uzmanına gittim...- prolaktinin nörolojik boyutu tiroid tahlili ile bağlantılıymış... -tahlilleri birde dahiliye uzmanı yaptırdı ve çok şükür tiroidle alakalı bir sorun yok herşey normal... yani prolaktin yüksekliğinin hipofizle alakası yokmuş bendeki...
son olarak pkolu hastalar zor kilo verir, insülin dirençleri yüksek olur dikkat et dedi, benimde neden çok zor kilo verdiğim ortaya çıkmış oldu böylece... mevcut kilonun yüzde 10 unu vermelisin her durumda dedi...
kısmen rahatlamış olarak eve döndüm, duşumu aldım... balayı oteli baktım ve burdayıııımm
sen nerdesinki şimdi ? bu arada orda saat kaç ?
sökülmene sevindim canım çok geçmiş olsun ama 14 mıyom nasıl görünmemiş ilginççç .evet sana yumurtanın çatlama günlerini söylemiş senın bellı olmadıgından hergün dene ne olcakki :)
sökülmene sevindim canım çok geçmiş olsun ama 14 mıyom nasıl görünmemiş ilginççç .evet sana yumurtanın çatlama günlerini söylemiş senın bellı olmadıgından hergün dene ne olcakki :)
çok geçmiş ossunnnnn
ders çalışmanız gereken günleri söylemişşş
17:20 okuldayımmm
ona ne olacak zaten
yat keyfıne bak
Tuğçecim beni görüyorsan ve sesimi duyuyorsan ben de istiyorum kart...
bunu okuyunca aklıma şu geldi.
her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan türkiye .)))
yazık ya noldu ki o adama, hiç tahammül edemezdim sesini duymaya...
hiiii dünyadan haberim yok,çocuğuda mı var onun ya...
canım ben yatağa yerleştim kucağımda bilg.la, uyusam iyi olacak galiba
güya iki msj yazıp çıkacaktım, dayanamadım yine muhabbete...
tabıkıı adını feriha koydum da bir kadın vardıya hani kansere yakalındı .cansunun üvey annesiydi sanem hanım :) ondan ıkızleri var onun
Tuğçecim beni görüyorsan ve sesimi duyuyorsan ben de istiyorum kart...
sağlık durumumu bildiriyorum kızlar,bendesiniz...
yataktan çıkamadığım pazar ve berbat geçen pazartesi gününden sonra, doktor korkusundan olsa gerek bu sabah nispeten teşrif etti bizimki... sabah doktora gittim, testler,tahliller ve ultrason olayından sonra (ultrason esnasında doktorum benimle tarih muhabbeti yaptı,kendisi eski milletvekiliymiş, bir an işini unuttu sohbete daldı...hemşirenin şaşkın ifadesini anlatamam...)
toplamda 14 tane myom...tanı;pcos..... şimdiye kadarki muayenelerde farkedilmemiş olmasına delirdi doktorum...
prolaktin 50.14
ayrca hipotroidi den şüphelendi ama dahiliyenin alanı olduğu için sadece yönlendirdi...
pcos konusuna hiç takılması nedense,kadınların yüzde 25 i pkoludur.. gebeliğe engel teşkil etmez... sadece döngünü bilemeyeceğin için şu gün gebe kalırım deme şansın olmayacak... 11-13-15-17 günler olayından bahsetti(normal kadınların yumurtlama günleriymiş) senin için hergün gibi düşüneceksin bu günleri ve ona göre hareket edeceksiniz dedi. normalde günaşırı diyorum ama size hergün önericem dedimaslında d.kontrol hapı ile düzene sokup tedavi ederiz ama 6 ay sonra gebelik düşündüğün için ilaç kullandıramam sana dedi...
prolaktin(süt hormonu) yüksekliği de hamileliği engelliyormuş ama nörolojik boyutu yoksa ilaç tedavisiyle bir ayda normale dönermiş,ilaç verdi...
koşa koşa dahiliye uzmanına gittim...- prolaktinin nörolojik boyutu tiroid tahlili ile bağlantılıymış... -tahlilleri birde dahiliye uzmanı yaptırdı ve çok şükür tiroidle alakalı bir sorun yok herşey normal... yani prolaktin yüksekliğinin hipofizle alakası yokmuş bendeki...
son olarak pkolu hastalar zor kilo verir, insülin dirençleri yüksek olur dikkat et dedi, benimde neden çok zor kilo verdiğim ortaya çıkmış oldu böylece... mevcut kilonun yüzde 10 unu vermelisin her durumda dedi...
kısmen rahatlamış olarak eve döndüm, duşumu aldım... balayı oteli baktım ve burdayıııımm
evli de olsan katılabilirsin.bende aranıza katılabilirmiym bende boşanmayı düşünüyorum
​sen de hoş geldin. bahsetsene kendinden...kızlar merabalar kendini 30 yaş üstü hissedenler de yazabiliyo mu buraya?
kankacım beni buraya hannah rüzgarı sürükledi fekaat bu ne büyük tesadüf ki sen de burdasın
al benden de o kadar! :)yeni arkadaşları tanımıyorum
ayrıca sohbetlerınden hıc bır sey anlamıyorum
evet katlanacan napcaaaan! Akıt elemini derdini aslı... (fena olan insanlara boşuna fena vasfiye demiyormuşum yıllardır, vasfiyeler fena demek ki! :) )buraya isteyen herkes girip istedıgını konusabılir,napacaaan,katlanacaaan,mecbuuuur,taktım ben bu vasfiye teyzeye
Canım, Rabbim şifa versin. Her şey yoluna girer inşallah... Yakında "bebek bekliyorum." müjdesi ver bize... Sağlıkla, huzurla, mutlulukla...sağlık durumumu bildiriyorum kızlar,bendesiniz...
prolaktin 50.14
Canım, Rabbim şifa versin. Her şey yoluna girer inşallah... Yakında "bebek bekliyorum." müjdesi ver bize... Sağlıkla, huzurla, mutlulukla...
Dün ortaokul arkadaşımın ablası ile görüştüm. Benden bir yaş büyük.
Geçen sene bu zamanlar ya da Mayıs gibi bir çocukla tanıştı. Eylül'de evlendi. Evlendiğinden beri hiç görüşmemiştik. Farklı bir şehirde... Aradım dün akşam. "bebek var mı yoksa?" dedim... "Evet, altı aylık hamileyim." dedi.
İnsanın hayatında bir sene içinde neler değişiyor. Geçen sene bu zamanlar, üzülen anne olmaya geç kaldık diyen bir kız vardı. Şu anda altı aylık hamile... İnşallah bebeğini de sağlıkla alır kucağına, çok çok mutlu olur.(Dipnot: Ortaokul arkadaşım da ablası evlendiği zamanlar ikinci kızını dünyaya getirdi. birinci kızı da ilkokul üçte okuyor. bize tur bindirdi. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?