30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sökülmene sevindim canım çok geçmiş olsun ama 14 mıyom nasıl görünmemiş ilginççç .evet sana yumurtanın çatlama günlerini söylemiş senın bellı olmadıgından hergün dene ne olcakki :)

canım çok teşekkür ederim...
e artık mecburen öyle olacak

çok geçmiş ossunnnnn

ders çalışmanız gereken günleri söylemişşş

teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah

çok planlı insanım, aylar öncesinden hazırladım çalışma planımı...

kızlarr ben kaçar tatlı rüyalar hepinize rüyanızda en sevdıgınızı görün

hiiii dünyadan haberim yok,çocuğuda mı var onun ya...

canım ben yatağa yerleştim kucağımda bilg.la, uyusam iyi olacak galiba
güya iki msj yazıp çıkacaktım, dayanamadım yine muhabbete...

hiiii dünyadan haberim yok,çocuğuda mı var onun ya...

canım ben yatağa yerleştim kucağımda bilg.la, uyusam iyi olacak galiba
güya iki msj yazıp çıkacaktım, dayanamadım yine muhabbete...

tabıkıı adını feriha koydum da bir kadın vardıya hani kansere yakalındı .cansunun üvey annesiydi sanem hanım :) ondan ıkızleri var onun

tabıkıı adını feriha koydum da bir kadın vardıya hani kansere yakalındı .cansunun üvey annesiydi sanem hanım :) ondan ıkızleri var onun

hımmm hatırladım kadını... yaw o kadın güzel ama baya,hey Allah'ım günaha giriyorum gece gece aydebuz susayım ben

Tuğçecim beni görüyorsan ve sesimi duyuyorsan ben de istiyorum kart...

Geç oldu canım ama yeni gördüm.
kartın senin bir ışık işçisi olduğunu söylüyor.
Senin amacın dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın.
Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak canım.
Ve diğer kartın halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.

çok geçmiş olsun canım
pko bende de vardı
baya bi kilo verdim ve düzenli spor yaptım
şimdi çok iyiyim
hormonlarım düzene girdi
senin de düzene girer merak etme canım benim
öptüm seni
çok geçmiş olsun

bende aranıza katılabilirmiym bende boşanmayı düşünüyorum
evli de olsan katılabilirsin. hoş geldin. anlatsana kendini...
kızlar merabalar kendini 30 yaş üstü hissedenler de yazabiliyo mu buraya?

kankacım beni buraya hannah rüzgarı sürükledi fekaat bu ne büyük tesadüf ki sen de burdasın

​sen de hoş geldin. bahsetsene kendinden...

Son düzenleme:
yeni arkadaşları tanımıyorum

ayrıca sohbetlerınden hıc bır sey anlamıyorum
al benden de o kadar! :)
buraya isteyen herkes girip istedıgını konusabılir,napacaaan,katlanacaaan,mecbuuuur,taktım ben bu vasfiye teyzeye
evet katlanacan napcaaaan! Akıt elemini derdini aslı... (fena olan insanlara boşuna fena vasfiye demiyormuşum yıllardır, vasfiyeler fena demek ki! :) )

Canım, Rabbim şifa versin. Her şey yoluna girer inşallah... Yakında "bebek bekliyorum." müjdesi ver bize... Sağlıkla, huzurla, mutlulukla...

Dün ortaokul arkadaşımın ablası ile görüştüm. Benden bir yaş büyük.
Geçen sene bu zamanlar ya da Mayıs gibi bir çocukla tanıştı. Eylül'de evlendi. Evlendiğinden beri hiç görüşmemiştik. Farklı bir şehirde... Aradım dün akşam. "bebek var mı yoksa?" dedim... "Evet, altı aylık hamileyim." dedi.

İnsanın hayatında bir sene içinde neler değişiyor. Geçen sene bu zamanlar, üzülen anne olmaya geç kaldık diyen bir kız vardı. Şu anda altı aylık hamile... İnşallah bebeğini de sağlıkla alır kucağına, çok çok mutlu olur. (Dipnot: Ortaokul arkadaşım da ablası evlendiği zamanlar ikinci kızını dünyaya getirdi. birinci kızı da ilkokul üçte okuyor. bize tur bindirdi. )

millet hızlı tatlım bi o kadar hızlada evlılıkleri bitiyor ama biizm gibi herşeyi ince elemiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…