30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

millet hızlı tatlım bi o kadar hızlada evlılıkleri bitiyor ama biizm gibi herşeyi ince elemiyorlar :)
gerçi o da var, ben diyorum bugün karşıma birisi çıksa sanırım bu kadar hızlı karar veremem...
Bu kız iyi bir kız. Hastalık falan da çekti. Yüz felci şu bu... Allah mesut etsin inşallah. Onun adına mutluyum.

Fakat dediğin gibi biz bu kadar hızlı hareket edemiyoruz ya da kader kısmet olunca ağız dil bağlanıyor ne bileyim.
:44:

sanırım öyle oluyor agzı dılım bglandı bişey dıyemedım olayı :) bızım baglanmaz idmanlıyız hayattan biz :) aslında hemen karar verdın verdın bır daha düşününce çıksss yapamıyosun:18:

büyük konuşmayalım. belki biz de öyle olabiliriz.
Allah gönlümüze göre ve hayırlısını nasip etsin.

canım çok teşekkür ederim, ışık dedin keyfim yerine geldi,yüzüm güldü okurken

sana da çok geçmiş olsun canım teşekkür ederim...
düzenli spor ve düzenli beslenmeye rağmen bu kadar ağır kilo vermek çok canımı sıkıyordu ama sebebi varmış demekki... en az 6-7 kilo vermem gerekiyor bu yüzde 10 hesabına göre zaten..
inşallah düzelir...

canım amin inşallah, çok teşekkür ederim...
şöyle diyeyim kızlar, hiç bir hayat göründüğü gibi olmuyor ve hep şikayet edilecek bir eksiğimiz oluyor,olacak...
ben kendi adıma tamamlamaktan korkarım, dünyadaki işim bitmiş gitme zamanı gelmiş gibi hissederim... göçüp gidenleri görüp yaşadıkça böyle bir evham oldu bende sanırım...
o yüzden bize tur bindirenler de bizim hayatlarımıza gıpta ediyor inanın, kızı 12 yaşında olan lise arkadaşım geçen hafta ygs ye girdi,içimde kaldı hukuk okumak istiyorum dedi...(aynı dönemin çocuklarıyız bilirsiniz hukuk ea a geçmişti o dönemlerde,sözelciler okuyamamıştı) her konuşmamızda biz tıkılıp kaldık bu ilçeye siz bağımsız yaşıyorsunuz özeniyoruz diyorlar...

ben de keşke ziraat mühendisi olsaydım da babamın yanında küçük bir işletme açıp, bağ-bahçe işlerini kontrol etseydim diye pişmanlık yaşarım hep...
evlilik planım yokken yani sadece 1 yıl önce, üzülürdüm ve dostlarımla paylaşırdım üzüntümü... hepsindeki ortak söz; deli misin sen keyfini çıkar olurdu...
yani sözün kısası; kimse tam olarak memnun değil yaşadığı hayattan, varsın olmasın zaten, o zaman anlamı oluyor beklentilerimiz olması ne anlamı kalır yaşamanın...

ne aforizma savurdum sabah sabah ya
o karar verme işi var ya kızlar,siz bile farketmeden oluyor... hooop karar verdim aaaa evlenmişim... yani karşınıza öyle biri çıkıyor ki 30lu yaşların olgunluğu bir anda kendini 20li yaşların heyecanına bırakıyor benden söylemesi

evet canım benim
ben son 3 aydır 5 kilo aldım ve sporu bıraktım gibi bişey
ve sonuç olarak 2 aydır adetim 10 gün geç olmaya başladı
pko de tam bi iyileşme olmuyo
sürekli hormon testleri ve ultrason lazzım
bi de kilo varmeyi güçleştirdiği gibi hamile kalmayı da güçleştiriyo
Allah yardımcımız olsun
kadınlık böyle işte
:)

ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN LAHESİS SAĞ OL. BEN DE ONU DÜŞÜNÜYORUM BAZEN. DÜŞÜNSENE ŞU ANDA 10 YAŞINDA KIZIM OLSA FALAN ( HEMEN KIZ YALNIZ ) BİR YERDE HER ŞEY BİTMİŞ GİBİ OLURDU YAAA... ŞİMDİ BİR UMUDUM VAR, HEYECAN VAR... AZ ÇOK GEZDİM ETTİM. ( AİLEM SAYESİNDE PEK ŞEHİR DIŞI FALAN OLMASA DA )

BİR DE O ARKADAŞ DA DEDİ DÜN AKŞAM..." HANİ HEYECAN OLMAZ FALAN SANMA. İNSAN GENE HEYECANLANIYOR BÖYLE OLAYLARDA, MUTLU OLUYOR... " DEDİ.

BOŞ VER BEN GERÇEKTEN MUTLUYUM ERKENDEN EVLENMEDİĞİM İÇİN. AMA ARTTIK ŞU ARALAR OLSA İYİ OLUR... MALUM YAŞ GEÇMEK ÜZERE GİBİ...

canım benim öyle iyi öyle tatlı bi anne olursun ki sen
tez zamanda yuvan kurulsun inşallah
biz de düğününe gelelim :)

al bendende o kadar şu zamana kadar verdigim en mantıklı karar evlenmemek oldu.çocuklugumu degılde,gençligimi çok güzel yaşadım valla içimde hiç birşey kalmadı istedigim her yere gittim ,her ortama girdim,şehir,şehir gezdim valla ohhhhh mis gibi ,benım yaşıtlarımın en az 2 çocugu oldu bazıları ayrıldı 2.evlılıklerini yaptı.hiç heves etmedim valla birde çok kısmetlıyımdır hangi ortama girsem biri çıkar idtemeye gelır mutlaka ondanmıdır nedir bılmıyorum,hep bu degıl, bu degıldır dedim .ama şimdi sadece çocuk için heveslenıyorum en çokta belkıde ee yaş geçiyo baraja az kaldı

az çok her ortama girdim sayılır. ailem ve biraz da benim muhafazakar yapımdan dolayı öyle tatillere vs gitmedim. şehir dışına da çok çıktığım söylenemez. birkaç yerle sınırlıdır.

ama aklımda bir şey de kalmadı hamdolsun.
haaa, evlilikten de korkuyorum. bakmayın böyle hevesli gibi konuştuğuma...

amin canım inşallah
bu arada ben de hep ailemle yaşadım ve pek çıkamam dışarı
hele gece hiç
yine de memnunum bu düzenden
ben de öyle... memnunum... gece çıkmalarım oldu bir iki kaçamak ama ben gizli kapaklı işleri sevmiyorum. Allah korusun ya dışarıdayken bir kaza bir herhangi bir şey olsa... ne cevap veririm?

ben de öyle... memnunum... gece çıkmalarım oldu bir iki kaçamak ama ben gizli kapaklı işleri sevmiyorum. Allah korusun ya dışarıdayken bir kaza bir herhangi bir şey olsa... ne cevap veririm?

gizli yapılan şeyler daha kıymetli oluyor nedense amannn canımya sende annem gibisin onlarda öyle derler ya başına birşey gelirse gündüzde gelir başıma birşeykii :)2 senedir bende çıkamıyorum gece sevgılımden dolayı başıma bişey gelirmiş ama ben sevıyorum gece gezmesini gündüze tercih ederi valla

sen zaten ailenle farklı şehirlerde yaşıyordun değil mi canım?
yoksa 8 ay mı ayrıyız falan gibi bir şey demiştin.

canım ben oldu bitti haminne gibiyimdir. anaç koruyucu.
tabıı öyle dıyınce böyle akla ılk gelen :) yazındamı uzun kollu giyiyorsun canım ee pişersin kız
alışınca pişilmiyor.

Son düzenleme:
sen zaten ailenle farklı şehirlerde yaşıyordun değil mi canım?
yoksa 8 ay mı ayrıyız falan gibi bir şey demiştin.

canım ben oldu bitti haminne gibiyimdir. anaç koruyucu. alışınca pişilmiyor.

evet kışın beraberiz yazın ayrıyız canım .bende herzaman anaç koruyucu acayip sahip çıkarım
kızlarla dışarı çıkarız kızlar yavaş olun,gülmeyın heryerde,dogru oturun onların mınık anneleriyim öle diyorlar :)

walla pişilmiyormuş 3 yıldır yaşadım gördüm benim yaşadığım şehri bilenler bilir, muhafazakar bir yapısı vardır, öğrenciler çok takmıyorlar oldukça rahatlar tabi... ama iyi kötü kariyer sahibi, dışarı çıktığında iş ortamından biriyle her an burun burun gelme ihtimali olan biri iseniz ve çevreniz muhafazakar ise farkında olmadan dahil oluyorsunuz düzene... ben de buraya geldiğimden bu yana kolsuz,askılı,kısa etek,şort falan giyemiyorum daha doğrusu giymiyorum, alıştım sanırım şimdi de öyle giyinince garip hissediyorum kendimi

bu arada ailenin yanında olmaktan,uzak olmaktan bahsedilmiş... ben 1999 yılından bu yana hep ailemden ayrıydım... tatiller,bayramlar dışında... böyle olunca kendi kurallarınız, doğrularınız,yanlışlarınız yerleşiyor bir süre sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…