- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.021
walla pişilmiyormuş 3 yıldır yaşadım gördümbenim yaşadığım şehri bilenler bilir, muhafazakar bir yapısı vardır, öğrenciler çok takmıyorlar oldukça rahatlar tabi... ama iyi kötü kariyer sahibi, dışarı çıktığında iş ortamından biriyle her an burun burun gelme ihtimali olan biri iseniz ve çevreniz muhafazakar ise farkında olmadan dahil oluyorsunuz düzene... ben de buraya geldiğimden bu yana kolsuz,askılı,kısa etek,şort falan giyemiyorum daha doğrusu giymiyorum, alıştım sanırım şimdi de öyle giyinince garip hissediyorum kendimi
bu arada ailenin yanında olmaktan,uzak olmaktan bahsedilmiş... ben 1999 yılından bu yana hep ailemden ayrıydım... tatiller,bayramlar dışında... böyle olunca kendi kurallarınız, doğrularınız,yanlışlarınız yerleşiyor bir süre sonra...
sağlık durumumu bildiriyorum kızlar,bendesiniz...
ısırgan suyunu almaya merkeze gidecek halim dahi olmadı...
yataktan çıkamadığım pazar ve berbat geçen pazartesi gününden sonra, doktor korkusundan olsa gerek bu sabah nispeten teşrif etti bizimki... sabah doktora gittim, testler,tahliller ve ultrason olayından sonra (ultrason esnasında doktorum benimle tarih muhabbeti yaptı,kendisi eski milletvekiliymiş, bir an işini unuttu sohbete daldı...hemşirenin şaşkın ifadesini anlatamam...)
toplamda 14 tane myom...tanı;pcos..... şimdiye kadarki muayenelerde farkedilmemiş olmasına delirdi doktorum...
prolaktin 50.14
ayrca hipotroidi den şüphelendi ama dahiliyenin alanı olduğu için sadece yönlendirdi...
pcos konusuna hiç takılması nedense,kadınların yüzde 25 i pkoludur.. gebeliğe engel teşkil etmez... sadece döngünü bilemeyeceğin için şu gün gebe kalırım deme şansın olmayacak... 11-13-15-17 günler olayından bahsetti(normal kadınların yumurtlama günleriymiş) senin için hergün gibi düşüneceksin bu günleri ve ona göre hareket edeceksiniz dedi. normalde günaşırı diyorum ama size hergün önericem dedimaslında d.kontrol hapı ile düzene sokup tedavi ederiz ama 6 ay sonra gebelik düşündüğün için ilaç kullandıramam sana dedi...
prolaktin(süt hormonu) yüksekliği de hamileliği engelliyormuş ama nörolojik boyutu yoksa ilaç tedavisiyle bir ayda normale dönermiş,ilaç verdi...
koşa koşa dahiliye uzmanına gittim...- prolaktinin nörolojik boyutu tiroid tahlili ile bağlantılıymış... -tahlilleri birde dahiliye uzmanı yaptırdı ve çok şükür tiroidle alakalı bir sorun yok herşey normal... yani prolaktin yüksekliğinin hipofizle alakası yokmuş bendeki...
son olarak pkolu hastalar zor kilo verir, insülin dirençleri yüksek olur dikkat et dedi, benimde neden çok zor kilo verdiğim ortaya çıkmış oldu böylece... mevcut kilonun yüzde 10 unu vermelisin her durumda dedi...
kısmen rahatlamış olarak eve döndüm, duşumu aldım... balayı oteli baktım ve burdayıııımm
hımmm hatırladım kadını... yaw o kadın güzel ama baya,hey Allah'ım günaha giriyorum gece gece aydebuz susayım ben
gecen gün 1 yıl önce boşanmış bir tanıdıkla konuştum, 35 yaşında, imkanım olsa, iyi birini bulsam yine evlenirim, evlilik güzel şey ,sevdıgınle uyanmak, bebegının olması, düzenli bir hayatının olması falan güzel dedi... ben o yaşadıklarından sonra onun kimseye guvenemeyecegını, evlılıkten sogudugunu falan düşünmüştüm ama öyle olmuyormus demek ki, o zaman kendi kendime dedim, ben nıye dışarıdan kötü örnekler görünce duyunca evlılıkten soguyorum ki,onu bizzat yaşayanlar bile soğumazken...
Evlilik sevdiğin kişiyle iyidir bencede.
Ve umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Herkes aynı olucak diye birşey yokki.
Biz erken evlenmediğimiz için avantajlıyız.
Daha akıllıca kararlar verebiliriz canım.
inşallah canım, ben de aşk kadınıyımdır, aslında dışarıdan mantık kadını gibi görunsem deyani aşık olunca mantığı pek takmam ben
Benim içinde ilk sırada aşk yer alır.
Aşık olmadan yapamıyorum.
O duyguları yaşamam gerekiyor evleniceğim kişiyle.
Evet canım senin aşk kadını olduğunu anladım.
aşk güzel şeynereden anladın kız
ee kız yaşadığın şuanki mevcut durumundan.
bizim iş zaten zordu,daha da zora girdi,bırakmıyorlar işten bir türlü
bi konuda ??fikir danıssam?? olgun hanımlar daha iyi anlar
30 yaş üzeri değilim 28 im ama yaza bilir miyim ??
Hoşgeldin canım...
28 yaşında arkadaşlarımız var bu topikte sorun olmaz.
Evet danışabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?