30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yaşadıgın yer sana uyamıyorsa sen cevreye uy demişler evet haklısın ama benım sıcaga karşı alerjım var dar yada kısa kollu gıydıgımde bile bayılcak gibi ooluyorum askılı giyiyorum üstüme bişiler atıyorum öyle yerlerdede illa koltuk altlarım hava alıcak kabarıyo yoksa .benımde işim zor yaf yaz gelıyor sevgılıyle kavgalarımız ayyuka çıkıcak gene allahtan mini etek giymiyorum :)yaz geldı daha şimdiden başlıyor bıkını yokkkkkkkkk mayo var bu sene hırt ya :)

çok geçmiş olsun canım.

hımmm hatırladım kadını... yaw o kadın güzel ama baya,hey Allah'ım günaha giriyorum gece gece aydebuz susayım ben

herkesin kriteri farklı, adam zengin, çok kibar ve uzun boylu diye bılıyorum ben ise tolgahan sayışmanı begenırım

gecen gün 1 yıl önce boşanmış bir tanıdıkla konuştum, 35 yaşında, imkanım olsa, iyi birini bulsam yine evlenirim, evlilik güzel şey ,sevdıgınle uyanmak, bebegının olması, düzenli bir hayatının olması falan güzel dedi... ben o yaşadıklarından sonra onun kimseye guvenemeyecegını, evlılıkten sogudugunu falan düşünmüştüm ama öyle olmuyormus demek ki, o zaman kendi kendime dedim, ben nıye dışarıdan kötü örnekler görünce duyunca evlılıkten soguyorum ki,onu bizzat yaşayanlar bile soğumazken...

Evlilik sevdiğin kişiyle iyidir bencede.
Ve umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Herkes aynı olucak diye birşey yokki.
Biz erken evlenmediğimiz için avantajlıyız.
Daha akıllıca kararlar verebiliriz canım.

Evlilik sevdiğin kişiyle iyidir bencede.
Ve umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Herkes aynı olucak diye birşey yokki.
Biz erken evlenmediğimiz için avantajlıyız.
Daha akıllıca kararlar verebiliriz canım.

inşallah canım, ben de aşk kadınıyımdır, aslında dışarıdan mantık kadını gibi görunsem de yani aşık olunca mantığı pek takmam ben

inşallah canım, ben de aşk kadınıyımdır, aslında dışarıdan mantık kadını gibi görunsem de yani aşık olunca mantığı pek takmam ben

Benim içinde ilk sırada aşk yer alır.
Aşık olmadan yapamıyorum.
O duyguları yaşamam gerekiyor evleniceğim kişiyle.
Evet canım senin aşk kadını olduğunu anladım.

bizim iş zaten zordu,daha da zora girdi,bırakmıyorlar işten bir türlü

Canım hayırlısı demek lazım...
Yani kaç sene daha böyle sürücek?
Sen bir atılım yap evlen oraya yerleş desem yapabilirmisin?
Çünkü o sanırım işi bırakamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…