30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım hayırlısı demek lazım...
Yani kaç sene daha böyle sürücek?
Sen bir atılım yap evlen oraya yerleş desem yapabilirmisin?
Çünkü o sanırım işi bırakamıyor.

canım savaş bölgelerınde oluyor sürekli,ülke ülke çalışıyor,aylarca evıne gıdemıyor,orada bıle olsaydım o işiyle olmazdı yani işte ne kadar sürecegı de belirsiz,işi bırakmak istedi ama umursamadan çalıştırıyorlar onu evet hayırlısı kısmet artık canım.
ruhum mu yaşlanmış artık bilmıyorum da,yaşlılara sardım şu sıra,yani özenıyorum içten içe,hayatları belli bir düzene girmiş,işi ailesi belli,başlarına ne gelmişse gelmiş,hayatı görmüş geçirmiş tamamlamış insanlar,gelecek kaygısı yok gerçi geçmişe özlem ve ahiret kaygısı vardır onlarda da

gün doğmadan neler doğar aslıcımm bilemeyız yarın bakmışsın hayatın birden degişmişş

kızlar sizde hoşgeldınız

hayırlısı canım,umutlar tükenıyor bende gitgide,şu sıra da her şeyim ters gidiyor,aile içi hastalıklar falan da var,çok bunaldım inşallah hepimiz için dediğin gibi olur. bugun dua edecegım hepimize özel

Son düzenleme:

çok gecmıs olsun canım

allah yardımcın olsun canım ,insanın kendı kendıyle sorunlar bıtmıyormus gıbı bide ailevi seyler oluyor ,sabrımız deneniyor herhalde

bahardandır canım o hepimizde var şu aralar .bende hiç birşey yapmak istemıyorum durgunluk var üstümde oysa ben neşeliyimdir .hastalıkta olunca elbetteki ikiye katlanıyor.ama ALLAH DERMANSIZ DERT VERMSEİN sağol canım duaların kabul olsun inşallah
ne demişler hayatta herşeyini kaybet ama neşeni aslaaa

bahar gelince insan daha cıvıl cıvıl neşeli olmaz mı ya amin canım,sağol.
ne demişler : neşeli ol ki genç kalasın,bu dünyadan da zevk alasın

rabbım hayırlısını versın ....

bahar gelince insan daha cıvıl cıvıl neşeli olmaz mı ya amin canım,sağol.
ne demişler : neşeli ol ki genç kalasın,bu dünyadan da zevk alasın

özellikle hastaneye gidince görüyorsun neler neler var, şükretmek lazım aslında. ama yine de herkesin yükü, derdi kendine ağır gelıyor...

bir kac gun öncesi hastaneye göruse gittim,yanlıslıkla annemle acilden girdik senmısın gıren kanlı kanlı millet sedyelerde sagda solda bırıler ,halımıze sukrettık ,rabbım hastanede olanlara sıfa ,sabır versın ,sen hukukcuydun demı

Amin. Evet canım. sen de muhasebecıydın ama başka aile işinizde çalışıyordun sanırım?

olumlama yapıyorum hayal edeyımde olsun bıran önce bende cok dua edıyorum hayırlısı olsun dıye ,bana hacet namazını tavsıye ettıler denıyecemde ıns gece kalkarsam

perşembeyi cumaya baglayan gece kılınması asıl olmakla beraber diğer gün ve saatlerde de kılınabılıyormus canım. ben 4-5 kez kılmıstım ama hiçbir şey göremedım herkes göremiyor malesef...

Son düzenleme:
Amin. Evet canım. sen de muhasebecıydın ama başka aile işinizde çalışıyordun sanırım?
evt muhasebecıyım, aile işlerine bakıyorum, hafta sonları sehır dısındayım ,evımızın ınsaatıyle ugrasıyoruz,dekor boya tasarım hersey mevcut aslında ressamda sayılırım resım satısıda yapıyorum

perşembeyi cumaya baglayan gece kılınması asıl olmakla beraber diğer gün ve saatlerde de kılınabılıyormus canım. ben 4-5 kez kılmıstım ama hiçbir şey göremedım herkes göremiyor malesef...

dedıgını netten okudum ,ama namaz kılıp dua ıcın yapın demısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…