30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yogunsun o zaman,kolay gelsın.
temel gayesi bu en azından dıye bılıyorum, bir istegının olup olmayacagını görmek için kılınıyor genelde.

yogunsun o zaman,kolay gelsın.
temel gayesi bu en azından dıye bılıyorum, bir istegının olup olmayacagını görmek için kılınıyor genelde.

bizim ev hep yogun ınan hıc monoton bır halımız yok avukatmısın ?

anneme demıslerde kılsın sureklı dıye ıstegın olsun dıye soylemısler ,bana bırısı dedıkı senın evlılıge nıyetın yok dua bıle etmıyosun dedıler,bende hep dualarımda hakkımda hayırlısı kımse o olsun derım ,o dedıgım kısıde karsısındakının dusuncelerını hısseden tarzda bırı ,sasırdım sozlerıne aksıne ben ıstıyorum aslında dedım ,sasırıryorum :2:

bir kurumda uzman yardımcısıyım canım.
senin dediğin hacet duası oluyor,hacet namazı farklı amaç için kılınıyor dediğim gibi canım. dua etmek gerekıyor ama gunlük hayat telaşesinde onu bile unutabiliyoruz bazen...

bahar gelince insan daha cıvıl cıvıl neşeli olmaz mı ya amin canım,sağol.
ne demişler : neşeli ol ki genç kalasın,bu dünyadan da zevk alasın

yok bea mevsim degişiklıklerınde daha çok hasta oluruz:) nıye evsim degşikliginde saçlarımız dökülüyor ozaman alerjılerımız artıyo :) sonunu güzel bagladın hehh

Hacet duası ıstegının olup olmıycagını gormek ıcın kılınan degıl.ona ıstıhare namazı denır.hacet namazı duanin kabulu ıcın kılınır

hacet namazı demekkı dua edıyorumda aslında helekı ben zor bırıyımdır cok ıncelıyorum bazen kendıme sınır oluyorum

Hacet duası ıstegının olup olmıycagını gormek ıcın kılınan degıl.ona ıstıhare namazı denır.hacet namazı duanin kabulu ıcın kılınır

evet ben de diyorum onun adı daha farklıydı sanki ama ınternette de farklı farklı bılgıler var,google a hacet namazı yazınca bile hacet namazı dıye istihare namazının aynısı bile çıkıyor...

istıhareyı bılıyorum ,hacet duasıda var

nayna davut.macera devam edıyor

bir diziyi duzenlı izleyemıyorum sıkılıyorum masallahın var

evet ben de diyorum onun adı daha farklıydı sanki ama ınternette de farklı farklı bılgıler var,google a hacet namazı yazınca bile hacet namazı dıye istihare namazının aynısı bile çıkıyor...
istıhareyı zamanında cok denemıstım ,millet ruya gorur ben uyuyamıyorum bile rüyalarıma güvenıyorum cok sükür

yeah,ınternette daha ne bılgıler var da apır sapır,yalan yanlıs seyler...sahsen ozellıkle dını konularda netı kaynak kabul etmıyorum jiji

yeah,ınternette daha ne bılgıler var da apır sapır,yalan yanlıs seyler...sahsen ozellıkle dını konularda netı kaynak kabul etmıyorum jiji

benim içinden çıkamadığım konularda kaynağım annemdir kızlar...
"hacet namazı dünyalık ihtiyaçlar için, herhangi bir gün 2-4 yada 12 rekat kılınır ve hacet duası okunur
ilk rekat fatihadan sonra 3 Ayetel Kürsi-sonrakilerde felak-nas-ihlas okunur...
dünya kelamı etmeden uyunur" der annem... ama bunun yerine tavsiyesi sadece duayı okumaktır,sanki 5 vakit kılıyorsun da... borcu varken nafile kılacakmış hanımefendi diye de laf sokar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…