- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.061
evt muhasebecıyım, aile işlerine bakıyorum, hafta sonları sehır dısındayım ,evımızın ınsaatıyle ugrasıyoruz,dekor boya tasarım hersey mevcutaslında ressamda sayılırım resım satısıda yapıyorum
dedıgını netten okudum ,ama namaz kılıp dua ıcın yapın demısler
yogunsun o zaman,kolay gelsın.
temel gayesi bu en azından dıye bılıyorum, bir istegının olup olmayacagını görmek için kılınıyor genelde.
yogunsun o zaman,kolay gelsın.
temel gayesi bu en azından dıye bılıyorum, bir istegının olup olmayacagını görmek için kılınıyor genelde.
evet duası var ama cuma gecesı dıye sınırlanmamıs sanırımsenin kastettiğin cuma gecesi 2 rekat namazdan sonra okunan hacet duası mı acaba...
bizim ev hep yogun ınan hıc monoton bır halımız yokavukatmısın ?
anneme demıslerde kılsın sureklı dıye ıstegın olsun dıye soylemısler ,bana bırısı dedıkı senın evlılıge nıyetın yok dua bıle etmıyosun dedıler,bende hep dualarımda hakkımda hayırlısı kımse o olsun derım ,o dedıgım kısıde karsısındakının dusuncelerını hısseden tarzda bırı ,sasırdım sozlerıne aksıne ben ıstıyorum aslında dedım ,sasırıryorum :2:
bahar gelince insan daha cıvıl cıvıl neşeli olmaz mı yaamin canım,sağol.
ne demişler : neşeli ol ki genç kalasın,bu dünyadan da zevk alasın
hacet namazı demekkıbir kurumda uzman yardımcısıyım canım.
senin dediğin hacet duası oluyor,hacet namazı farklı amaç için kılınıyor dediğim gibi canım. dua etmek gerekıyor ama gunlük hayat telaşesinde onu bile unutabiliyoruz bazen...
maslow bugunlük dizi yorumun bitti mi
Hacet duası ıstegının olup olmıycagını gormek ıcın kılınan degıl.ona ıstıhare namazı denır.hacet namazı duanin kabulu ıcın kılınır
hacet namazı demekkıdua edıyorumda aslında helekı ben zor bırıyımdır cok ıncelıyorum bazen kendıme sınır oluyorum
istıhareyı bılıyorum ,hacet duasıda varHacet duası ıstegının olup olmıycagını gormek ıcın kılınan degıl.ona ıstıhare namazı denır.hacet namazı duanin kabulu ıcın kılınır
nayna davut.macera devam edıyor
istıhareyı zamanında cok denemıstım ,millet ruya gorur ben uyuyamıyorum bileevet ben de diyorum onun adı daha farklıydı sankiama ınternette de farklı farklı bılgıler var,google a hacet namazı yazınca bile hacet namazı dıye istihare namazının aynısı bile çıkıyor...
evet ben de diyorum onun adı daha farklıydı sankiama ınternette de farklı farklı bılgıler var,google a hacet namazı yazınca bile hacet namazı dıye istihare namazının aynısı bile çıkıyor...
yeah,ınternette daha ne bılgıler var da apır sapır,yalan yanlıs seyler...sahsen ozellıkle dını konularda netı kaynak kabul etmıyorum jiji
istıhareyı bılıyorum ,hacet duasıda var
bir diziyi duzenlı izleyemıyorum sıkılıyorum masallahın var
haftalık ders programı:
p.tesı-karadayı
salı-oyle bır gecer zaman kı
carş-muhtesem yuzyıl
perş-zengın kız fakır oglan
cuma-huzur sokagı :-D
maşallah canım liste düzenlıymısistıhareyı bılıyorum ,hacet duasıda var
bir diziyi duzenlı izleyemıyorum sıkılıyorum masallahın var
haftalık ders programı:
p.tesı-karadayı
salı-oyle bır gecer zaman kı
carş-muhtesem yuzyıl
perş-zengın kız fakır oglan
cuma-huzur sokagı :-D
yeah,ınternette daha ne bılgıler var da apır sapır,yalan yanlıs seyler...sahsen ozellıkle dını konularda netı kaynak kabul etmıyorum jiji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?