- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.101
Ah tatlım ahhhh
insan birazda nasibini arayacak, reklam yapacak, müşteri kapacak, mal satacak
yoksa evde aç aç oturursun
evet. ben de duştan sonra dua edecegım hepimize.
reklamımı yapabılecegım bı musterı potansıyelım yok kı tatlım.yakında cıkıcagım bı ıs ortamım var.orda bıle adam yok.yalnız yaslanıcam ben.kanaat getırdım artık.oh omuzlarımdan yuk kalktı,kaygım,tasam kalmadı.bu da bıseydır.kadır kıymet bilmeyen erkek mılletıne kendımı anlatmaktan da kurtuldum
reklamımı yapabılecegım bı musterı potansıyelım yok kı tatlım.yakında cıkıcagım bı ıs ortamım var.orda bıle adam yok.yalnız yaslanıcam ben.kanaat getırdım artık.oh omuzlarımdan yuk kalktı,kaygım,tasam kalmadı.bu da bıseydır.kadır kıymet bilmeyen erkek mılletıne kendımı anlatmaktan da kurtuldum
senin için özellikle dua edecegım maslow
tuçecim http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji-f41/ buraya bi başlık açsan keşke, daha iyi olmaz mı kart yorumların için?kartlarımıza baktığın başlıklar senin değil ya karıştırıyorum
o zaman kendi müşteri portfoyunu kendın yaratacaksın
bak elaleme nasıl reklam yapıp musterı buluyolar
canım savaş bölgelerınde oluyor sürekli,ülke ülke çalışıyor,aylarca evıne gıdemıyor,orada bıle olsaydım o işiyle olmazdı yaniişte ne kadar sürecegı de belirsiz,işi bırakmak istedi ama umursamadan çalıştırıyorlar onu evet hayırlısı kısmet artık canım.
ruhum mu yaşlanmış artık bilmıyorum da,yaşlılara sardım şu sıra,yani özenıyorum içten içe,hayatları belli bir düzene girmiş,işi ailesi belli,başlarına ne gelmişse gelmiş,hayatı görmüş geçirmiş tamamlamış insanlar,gelecek kaygısı yokgerçi geçmişe özlem ve ahiret kaygısı vardır onlarda da
dıyorsun dıyorsun daaa nerden,nasıl yaratıciiim soylemıyosun beyzoş
Canım her anımıza şükretmemiz lazım.
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.
Bence sende öyle dua et.
aynaya bak yeter
tugce ona sarıcamı anladı kactı
yıne hicbişi anlamadım vallahülazim
Yok kız burdayım.
Arada diğer sayfaya da bakıyorum.
gittinmi dujjjaa baklaım sende
yok canım ben dün gitmiştim. Bugün gerek yok. :)
Aslı gitmiştir belki.
hafif makyaj
birazcık dekolte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?