30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar şöyle bi hadis buldum
ne kadar doğrudur bilmem ama bi keresinde bi sohbette de duymuştum bu hikayeyi

Eğer sana İsrafil (a.s.), Cebrail (a.s.), Mikail (a.s.) ve Hamele-i Arş, aralarında Ben de olduğum halde dua etseydik, sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin. (Ashabdan bir zatın Peygamberimize bir kadını almak istiyorum "dua et" demesi üzerine bu hadis varid olmuştur.)
Ravi: Hz. Urve (r.a.)

:))))) sürekli dua edıyorum 5 vakıt namazda kılıyorum rabbım kabul etsın , hanı derlerya zamanla deyıl duayla gelır gelecek dıye kısmet tabı

ALLAH kabul etsin canım ne güzel

şimdi ne alaka ben bakıyorum benden 10.15 yaş küçükler giyemiyor benım giydiklerimi hepsi maşallah benden uzun ve toplular :)
fizigin güzelse giy canım fazlalrın yoksa abes durmuyor ki zaten, valla ben giydigimde en fazla 20 derler minyon oluncada sorun olmuyor

o çocugun ayıbı bence tatlım sen kaç yaşındasınki en fazla 33 dür.o erkeklerin zihniyeti bence sen kotta giysen taytta giysen uzun etekte giysen zihniyetleri sabittir degişmezki .haaa yaşadıgın yerde çok önemli öyle yerler varki kaldırmıyo diz üstünü bu arada hangi şehirdeydin canım ? hem bu yaşlarda giymiyceksınde 50 yaşında gıycen tatlımya gençsin sen daha erken yaşlanıcan böle giderse kız

bunu ben de duymuştum ama bilmiyorum... kader kaza bunlar derin mevzular bence de...

yok kız duş almak için çıkmıştım buradan, hepinize de dua ettim,senin ailene kavuşman için,maslow başta olmak üzere hepimizin hayırlı kısmete ulaşması çin
allah razı olsun tatlım benim,dileklerin misliyle seni bulsun
ben de bir hadiste allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez diye okumuştum.Bunun üzerine de çok dua ettim istediğim bişey için amma velakin ulmadı

ben artık 31im canım,fiziğim düzgün çok şükür de ben dekolte giydiğim zamanlardan edindiğim deneyimle diyorum ki bana dekolte yaramıyo,aslında istanbulun iyi semtlerinden birindeyim ama karşıma çıkan erkek profili hep okumuş,kariyerli ancak Anadolu erkeği,bunlar da sarışın mavigözlü bir hatun biraz da dekolte giyince sapıtıyolar,farklı beklentilere giriyolar,ben de bu tip bir yaşantı istemiyorum.ilişkimi düzeyli yaşamak beklentisi içindeyim,bu yüzden de eğlenilicek kız imajı çizmemek için eskiye nazaran daha kapalı hatta daha cool bir tarz benimsedim.Tabi bu eğlenilicek kız muhabbeti benim yapımla da ilgili,hassas,duygusal,daha içedönük biriyim,talepkar biri olmadığım içi karşımdaki tarafından sessiz,hakkını aramayan biri gibi algılanıyorum,böyle alınca da erkekler ezmeye kalkıyo biraz [/QUOTE]

AMİN canım hepimiz için inşallah.
dünya görüşüne, yaşına, çevresine, karakterine, mesleğine, yerine göre ayarlamalı kıyafetini insan bence... sarı saç, mavi göz her zaman işe yaramıyor demek ki ama sen çok depresif olmussun canım, bu kadar karamsarlık senin içindeki dışındaki ışığı da söndürür... kendinin farkına var, çevrende arkadaşların, akrabaların, onların tanıdıgı erkekler yok mu...

Son düzenleme:

AMİN canım hepimiz için inşallah.
dünya görüşüne, yaşına, çevresine, karakterine, mesleğine, yerine göre ayarlamalı kıyafetini insan bence... sarı saç, mavi göz her zaman işe yaramıyor demek ki ama sen çok depresif olmussun canım, bu kadar karamsarlık senin içindeki dışındaki ışığı da söndürür... kendinin farkına var, çevrende arkadaşların, akrabaların, onların tanıdıgı erkekler yok mu...[/QUOTE]

canım ben bu özellikleri övünmek için yazmadım,yani erkekler sanırım farklı değerlendiriyor demek istedim,anadolu erkeği ile uyuşmuyor kafam benim,bizlere eğlenilicek kız göyüyle bakıyolar,sonra da kendi köylerinden kız alıyolar,anladın sen beni çevremde biri olsa tanıtşırırlar da benim de pek gönlüm yok bu işlere artık.son zamanlarda daha depresif olmam da iş değişikliğinden kaynaklı sanırım,sevmedim yeni işimi ve işyerimi,bu meslek için 2.üniversite okudum ama başta anlamam gereken şeyi sonda anlıyorum ki hiç bana göre değilmiş bu meslek

ben de duymuştum.

bunu ben de duymuştum ama bilmiyorum... kader kaza bunlar derin mevzular bence de...
aynen öyle...

kızlaarrrr nasılsınız?
ben de seni merak ediyordum. dün aklıma geldin.

maslow yok canım övünmek için yazdın demek ıstemem hıc zaten, yani güzelsindir ama bu yetmez, özellikle çok karamsar oldugun için bu çevrene de yansıyordur demek istedım... bence içinde çözemedıgın sorunlar var hala, güvensizlik var sanırım eskı yasadıklarından kaynaklı, onceden okumustum yazdıklarını, aklımda kaldıgı kadarıyla yani... bence senin ilk önce bu konuları kendi içinde, kafanda çözmen, ondan sonra çevrene yönelmen gerek...

Ben değil anadolu, Türk erkeklerini bırakmış biriyim

sanırım ögretmensin, ben de ögretmen olmak ısterdım herhalde, hukukçuluktan daha cok mutlu olurdum gibime gelıyor, ama ınsan yaşamadan, içine girip görmeden bilemıyor tabi ki...

Son düzenleme:

yok canım övünmek için yazdın demek ıstemedım hıc zaten, yani güzelsindir ama bu yetmez, özellikle çok karamsar oldugun için bu çevrene de yansıyordur demek istedım... bence içinde çözemedıgın sorunlar var hala, güvensizlik var sanırım eskı yasadıklarından kaynaklı, onceden okumustum yazdıklarını, aklımda kaldıgı kadarıyla yani... bence senin ilk önce bu konuları kendi içinde, kafanda çözmen, ondan sonra çevrene yönelmen gerek...

sanırım ögretmensin, ben de ögretmen olmak ısterdım herhalde, hukukçuluktan daha cok mutlu olurdum gibime gelıyor, ama ınsan yaşamadan, içine girip görmeden bilemıyor tabi ki.[/QUOTE]

ben de o aldıgım ıyı puanla ozelde yarı burslu ya da ş.dısında devlette hukuk okusaydım dıyorum :-D ogretmenlık ulvı bı meslek ama cok fena ayaga dustu.guvensızlık tavan yaptı yasananlardan sonra tatlım,sevgıye ınancım kalmadı dogrusu

kızlar bu konularda konuşmak bana düşmek belki
hatta tuğçecan eminim daha iyi ifade edecektir
ne oluyosa hayatımızda, aslında en hayırlısı öyle olduğu için o şekilde oluyo
yani biz hangi mesleği yapıyosak aslında en hayırlısı o an onu yapmak

hani kuran da da geçer ya
sizin şer gördüklerinizde hayır , hayır gördüklerinizde şer olabilir, siz bilemezsiniz der

bi de kabul olmayan dualarla ilgili duyduğum bişey var
Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş
eğer o duanız kabul olmazsa, ya size daha iyisini verirmiş ya da mükafatını ahrette verirmiş

ben de bugün 40 yıllık evli anneler gibi hissettim kendimi :)

alıntılamalarda sorun var bugun sanırım...

maslow evet tercihler farklı, ama tıpkı evlenen çoğu insan gibi her insanın işinde sorunlar oluyor ve kıme sorsan kımse memnun değil meslegınden en alttan en üst tabakaya kadar
öğretmenliğe garanti iş gözüyle bakıldıgından öğretmenlik cok yaygın ve dediğin gibi mahalle kadınları bile artık burun kıvırabiliyor... ama yurtdışında öğretmenlik cok saygınmış ve maaşı da çok yüksekmiş...

evet doğru tespit yapmışım, sen bu düşüncelerle karşına en iyisi de çıksa bir kusur, olumsuzluk bulursun canım... benım de sorunlarım var tabi, hayata bakış açısı çok önemlı gercekten, çünkü hayatını etkiliyor, düşünsene o yüzden hayata pozitif bakmak, önyargılı olmamak gerekiyor...

estagfurullah canım, hepimiz sohbet ediyoruz şurada
biz de dua ediyoruz zaten canım, her şeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…