- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.141
:))))) sürekli dua edıyorum 5 vakıt namazda kılıyorum rabbım kabul etsın , hanı derlerya zamanla deyıl duayla gelır gelecek dıye kısmet tabı
makyaj yapıyorum,şık da giyinirim ama cevremde erkek sınek olmadıktan şonra ne fayda.neyse sen benım derdımı anlamadın cancağızım.muzmın bekarım artık ben.dekolte gıyınmıyortm,genclerde olunca oluyo da bızım yasımızda gıyınce bıraz amıyane bı tabır olucak ama yollu sanıyolar
rahatsız edılecegım bır cevrede degılım tatlım.18,20'lık cıtırlar alabıldıgıne mını gıyer.hatta gecen ramazan 2 arkadas konusurken duymustum,cocuk oruc tutamıyomus :-D genclere gıdıyo da bız yastakı bekar hatunlar gıyınce farklı algılanıyo ıste.erkekler de ılıskıde farklı beklentıyle yaklasıyo.
severim ben o yirmi sekizliği...bizim ailede ve amcamlar vs arasında ise kaynağımız babamdır. Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin hepsine...doğum, ölüm ve nikah saati şaşmaz, diye duymuştum ben de... fakat bunun hakkında da değişik söylentiler var...
GÜNAYDIN HERKESE...
BUGÜN İŞLERİM ÇOK... ÖPTÜM SİZİ...[/Q
tünaydın canım nasılsın ?
ben, babanın duası da bedduası da tesirli diye duydum. annenin sütü karşı gelirmiş. ( belki de şehir efsanesi bu sütü karşı gelme olayı. )ya mesela kimisi diyor ki; evleneceğin insan bellidir (Allah seçmiştir manasında, kaderi mutlak yani), kaderindir. fakat sen dua ederek huylarını iyi yöne çevirebilirsin. kimisi diyor ki; hayır, evleneceğin kişiyi Allah seçmemiştir, sen seçeceksin. (kaderi muallak yani)
derin mevzular bunlar.
evet annenın bedduası tutmaz sütü korur.ama babayı üzmeye gelmez ah etmesın yeterki ,onunkiler tutarmış .
ama cennette annemızın ayagının altında naberrrr :)
kızlar şöyle bi hadis buldum
ne kadar doğrudur bilmem ama bi keresinde bi sohbette de duymuştum bu hikayeyi
Eğer sana İsrafil (a.s.), Cebrail (a.s.), Mikail (a.s.) ve Hamele-i Arş, aralarında Ben de olduğum halde dua etseydik, sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin. (Ashabdan bir zatın Peygamberimize bir kadını almak istiyorum "dua et" demesi üzerine bu hadis varid olmuştur.)
Ravi: Hz. Urve (r.a.)
allah razı olsun tatlım benim,dileklerin misliyle seni bulsunyok kız duş almak için çıkmıştım buradan, hepinize de dua ettim,senin ailene kavuşman için,maslow başta olmak üzere hepimizin hayırlı kısmete ulaşması çin
ben de bir hadiste allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez diye okumuştum.Bunun üzerine de çok dua ettim istediğim bişey için amma velakin ulmadıkızlar şöyle bi hadis buldum
Eğer sana İsrafil (a.s.), Cebrail (a.s.), Mikail (a.s.) ve Hamele-i Arş, aralarında Ben de olduğum halde dua etseydik, sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin. (Ashabdan bir zatın Peygamberimize bir kadını almak istiyorum "dua et" demesi üzerine bu hadis varid olmuştur.)
ALLAH kabul etsin canım ne güzel
şimdi ne alaka ben bakıyorum benden 10.15 yaş küçükler giyemiyor benım giydiklerimi hepsi maşallah benden uzun ve toplular :)
fizigin güzelse giy canım fazlalrın yoksa abes durmuyor ki zaten, valla ben giydigimde en fazla 20 derler minyon oluncada sorun olmuyor
o çocugun ayıbı bence tatlım sen kaç yaşındasınki en fazla 33 dür.o erkeklerin zihniyeti bence sen kotta giysen taytta giysen uzun etekte giysen zihniyetleri sabittir degişmezki .haaa yaşadıgın yerde çok önemli öyle yerler varki kaldırmıyo diz üstünü bu arada hangi şehirdeydin canım ? hem bu yaşlarda giymiyceksınde 50 yaşında gıycen tatlımya gençsin sen daha erken yaşlanıcan böle giderse kız
severim ben o yirmi sekizliği...bizim ailede ve amcamlar vs arasında ise kaynağımız babamdır. Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin hepsine...doğum, ölüm ve nikah saati şaşmaz, diye duymuştum ben de... fakat bunun hakkında da değişik söylentiler var...
GÜNAYDIN HERKESE...
BUGÜN İŞLERİM ÇOK... ÖPTÜM SİZİ...[/Q
tünaydın canım nasılsın ?
evet annenın bedduası tutmaz sütü korur.ama babayı üzmeye gelmez ah etmesın yeterki ,onunkiler tutarmış .
ama cennette annemızın ayagının altında naberrrr :)
ben artık 31im canım,fiziğim düzgün çok şükür de ben dekolte giydiğim zamanlardan edindiğim deneyimle diyorum ki bana dekolte yaramıyo,aslında istanbulun iyi semtlerinden birindeyim ama karşıma çıkan erkek profili hep okumuş,kariyerli ancak Anadolu erkeği,bunlar da sarışın mavigözlü bir hatun biraz da dekolte giyince sapıtıyolar,farklı beklentilere giriyolar,ben de bu tip bir yaşantı istemiyorum.ilişkimi düzeyli yaşamak beklentisi içindeyim,bu yüzden de eğlenilicek kız imajı çizmemek için eskiye nazaran daha kapalı hatta daha cool bir tarz benimsedim.Tabi bu eğlenilicek kız muhabbeti benim yapımla da ilgili,hassas,duygusal,daha içedönük biriyim,talepkar biri olmadığım içi karşımdaki tarafından sessiz,hakkını aramayan biri gibi algılanıyorum,böyle alınca da erkekler ezmeye kalkıyo biraz
bunu ben de duymuştum ama bilmiyorum... kader kaza bunlar derin mevzular bence de...
ben artık 31im canım,fiziğim düzgün çok şükür de ben dekolte giydiğim zamanlardan edindiğim deneyimle diyorum ki bana dekolte yaramıyo,aslında istanbulun iyi semtlerinden birindeyim ama karşıma çıkan erkek profili hep okumuş,kariyerli ancak Anadolu erkeği,bunlar da sarışın mavigözlü bir hatun biraz da dekolte giyince sapıtıyolar,farklı beklentilere giriyolar,ben de bu tip bir yaşantı istemiyorum.ilişkimi düzeyli yaşamak beklentisi içindeyim,bu yüzden de eğlenilicek kız imajı çizmemek için eskiye nazaran daha kapalı hatta daha cool bir tarz benimsedim.Tabi bu eğlenilicek kız muhabbeti benim yapımla da ilgili,hassas,duygusal,daha içedönük biriyim,talepkar biri olmadığım içi karşımdaki tarafından sessiz,hakkını aramayan biri gibi algılanıyorum,böyle alınca da erkekler ezmeye kalkıyo biraz
ben de duymuştum.kızlar şöyle bi hadis buldum
aynen öyle...bunu ben de duymuştum ama bilmiyorum... kader kaza bunlar derin mevzular bence de...
ben de seni merak ediyordum. dün aklıma geldin.kızlaarrrr nasılsınız?
kızlaarrrr nasılsınız?
şu sıra bahar mevsiminin üstüne atıyoruz ama karamsarız depresifiz
canım ben bu özellikleri övünmek için yazmadım,yani erkekler sanırım farklı değerlendiriyor demek istedim,anadolu erkeği ile uyuşmuyor kafam benim,bizlere eğlenilicek kız göyüyle bakıyolar,sonra da kendi köylerinden kız alıyolar,anladın sen beniçevremde biri olsa tanıtşırırlar da benim de pek gönlüm yok bu işlere artık.son zamanlarda daha depresif olmam da iş değişikliğinden kaynaklı sanırım,sevmedim yeni işimi ve işyerimi,bu meslek için 2.üniversite okudum ama başta anlamam gereken şeyi sonda anlıyorum ki hiç bana göre değilmiş bu meslek
kızlar bu konularda konuşmak bana düşmek belki
hatta tuğçecan eminim daha iyi ifade edecektir
ne oluyosa hayatımızda, aslında en hayırlısı öyle olduğu için o şekilde oluyo
yani biz hangi mesleği yapıyosak aslında en hayırlısı o an onu yapmak
hani kuran da da geçer ya
sizin şer gördüklerinizde hayır , hayır gördüklerinizde şer olabilir, siz bilemezsiniz der
bi de kabul olmayan dualarla ilgili duyduğum bişey var
Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş
eğer o duanız kabul olmazsa, ya size daha iyisini verirmiş ya da mükafatını ahrette verirmiş
ben de bugün 40 yıllık evli anneler gibi hissettim kendimi :)
bende farklı değilim... senin kardeşin nasıl oldu?
ben dua ederim yine... Allah şifa versinkardeşim hastaneden çıktı,evde yatıyor canım,teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?