- 3 Mayıs 2009
- 471
- 79
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.121
makyaj yapıyorum,şık da giyinirim ama cevremde erkek sınek olmadıktan şonra ne fayda.neyse sen benım derdımı anlamadın cancağızım.muzmın bekarım artık ben.dekolte gıyınmıyortm,genclerde olunca oluyo da bızım yasımızda gıyınce bıraz amıyane bı tabır olucak ama yollu sanıyolar
makyaj yapıyorum,şık da giyinirim ama cevremde erkek sınek olmadıktan şonra ne fayda.neyse sen benım derdımı anlamadın cancağızım.muzmın bekarım artık ben.dekolte gıyınmıyortm,genclerde olunca oluyo da bızım yasımızda gıyınce bıraz amıyane bı tabır olucak ama yollu sanıyolar
hoşgeldin ipeknur...
ben de geldim bu arada
ya kızlar biz genciz etmeyin 30 lu yaşlar ne ki, he ortamdan dolayı giyemezsiniz ona tamam... ama takmayın kimseyi onun dışında...
ben giyemiyorum burada öyle rahat kıyafetler tarz belli jean-gömlek-converse üçgeni-bahar da geldi,ohh miss
hoşgeldin ipeknur...
ben de geldim bu arada
ya kızlar biz genciz etmeyin 30 lu yaşlar ne ki, he ortamdan dolayı giyemezsiniz ona tamam... ama takmayın kimseyi onun dışında...
ben giyemiyorum burada öyle rahat kıyafetler tarz belli jean-gömlek-converse üçgeni-bahar da geldi,ohh miss
aaa aç göster demiyorum ki
ne yollusu allaseversen
oylesı gelecekse hıc gelmesın zaten
bir de leopar tayttttt
:))))Aslı bak da değerimi anla
aminn dıyelım toplucaevet. ben de duştan sonra dua edecegım hepimize.
nası yapılıyor yao zaman kendi müşteri portfoyunu kendın yaratacaksın
bak elaleme nasıl reklam yapıp musterı buluyolar
:))))
aminn dıyelım toplucasagolasın canım
nası yapılıyor ya
tabi yaşadığın yer de önemli. ben fethiye'de yaşadığım için özellikle yazın çok rahatsız olmuyorum. ama mini, şort, dekolte giyinmenin rahatsız edeceği yerler de var maalesef
rahatsız edılecegım bır cevrede degılım tatlım.18,20'lık cıtırlar alabıldıgıne mını gıyer.hatta gecen ramazan 2 arkadas konusurken duymustum,cocuk oruc tutamıyomus :-D genclere gıdıyo da bız yastakı bekar hatunlar gıyınce farklı algılanıyo ıste.erkekler de ılıskıde farklı beklentıyle yaklasıyo.
severim ben o yirmi sekizliği...diğer 28'lik de benim canım
bizim ailede ve amcamlar vs arasında ise kaynağımız babamdır.benim içinden çıkamadığım konularda kaynağım annemdir kızlar...
"hacet namazı dünyalık ihtiyaçlar için, herhangi bir gün 2-4 yada 12 rekat kılınır ve hacet duası okunur
ilk rekat fatihadan sonra 3 Ayetel Kürsi-sonrakilerde felak-nas-ihlas okunur...
dünya kelamı etmeden uyunur" der annem... ama bunun yerine tavsiyesi sadece duayı okumaktır,sanki 5 vakit kılıyorsun da... borcu varken nafile kılacakmış hanımefendi diye de laf sokar...
doğum, ölüm ve nikah saati şaşmaz, diye duymuştum ben de... fakat bunun hakkında da değişik söylentiler var...Kısının dogum olum tarıhlerı ve evlenıcegı kısı degısmezmıs dıye duydugumdan berı ıyıce yaydım valla
e hayır gelmez tabı.ben de o yuzden hıc bana bulasmasın oylesı dıye dekolte gıymıyorum.çarşaf gıyme konusuna gelınce sence hangı erkek cınsellık amaclı bır bırlıktelık ıcın carsaflı bır hatundan beklentı ıcıne gırer?otobuste bıle bana yer vermeyen erkekler benden daha genc tesetturlu kızlara yer verıyo.onlar gozlerınde saygıdeger oluyo demek.haklısın canım ama o şekilde yaklaşan bir erkekten zaten hayır gelmez. en azından gerçek niyetini anlamış olursun. o kafa yapisindaysa çarşaf da giysen bir şey değişmez.
severim ben o yirmi sekizliği...bizim ailede ve amcamlar vs arasında ise kaynağımız babamdır. Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin hepsine...doğum, ölüm ve nikah saati şaşmaz, diye duymuştum ben de... fakat bunun hakkında da değişik söylentiler var...
GÜNAYDIN HERKESE...
BUGÜN İŞLERİM ÇOK... ÖPTÜM SİZİ...
e hayır gelmez tabı.ben de o yuzden hıc bana bulasmasın oylesı dıye dekolte gıymıyorum.çarşaf gıyme konusuna gelınce sence hangı erkek cınsellık amaclı bır bırlıktelık ıcın carsaflı bır hatundan beklentı ıcıne gırer?otobuste bıle bana yer vermeyen erkekler benden daha genc tesetturlu kızlara yer verıyo.onlar gozlerınde saygıdeger oluyo demek.
tam bır gorus bırlıgı yok evet.sen ne gıbı baska soylentıler duydun?
ben, babanın duası da bedduası da tesirli diye duydum. annenin sütü karşı gelirmiş. ( belki de şehir efsanesi bu sütü karşı gelme olayı. )ben de annenin duası kaderi bile değiştirebilir diye duymuştum
ya mesela kimisi diyor ki; evleneceğin insan bellidir (Allah seçmiştir manasında, kaderi mutlak yani), kaderindir. fakat sen dua ederek huylarını iyi yöne çevirebilirsin. kimisi diyor ki; hayır, evleneceğin kişiyi Allah seçmemiştir, sen seçeceksin. (kaderi muallak yani)e hayır gelmez tabı.ben de o yuzden hıc bana bulasmasın oylesı dıye dekolte gıymıyorum.çarşaf gıyme konusuna gelınce sence hangı erkek cınsellık amaclı bır bırlıktelık ıcın carsaflı bır hatundan beklentı ıcıne gırer?otobuste bıle bana yer vermeyen erkekler benden daha genc tesetturlu kızlara yer verıyo.onlar gozlerınde saygıdeger oluyo demek.
tam bır gorus bırlıgı yok evet.sen ne gıbı baska soylentıler duydun?
ilk defa duydum melidiamben de annenin duası kaderi bile değiştirebilir diye duymuştum
ben, babanın duası da bedduası da tesirli diye duydum. annenin sütü karşı gelirmiş. ( belki de şehir efsanesi bu sütü karşı gelme olayı. )ya mesela kimisi diyor ki; evleneceğin insan bellidir (Allah seçmiştir manasında, kaderi mutlak yani), kaderindir. fakat sen dua ederek huylarını iyi yöne çevirebilirsin. kimisi diyor ki; hayır, evleneceğin kişiyi Allah seçmemiştir, sen seçeceksin. (kaderi muallak yani)
derin mevzular bunlar.
aldın dujuuunu rahatladın gittt yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?