30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Valla canım isteyince ben dekolte de giyerim mini de. kim ne sanarsa sansın. bunun belli bir yaşı olduğunu düşünmüyorum. Ama dediğin çok doğru canım. insanların namus anlayışı giydiğimiz kiyafette maalesef.

hoşgeldin ipeknur...
ben de geldim bu arada

ya kızlar biz genciz etmeyin 30 lu yaşlar ne ki, he ortamdan dolayı giyemezsiniz ona tamam... ama takmayın kimseyi onun dışında...
ben giyemiyorum burada öyle rahat kıyafetler tarz belli jean-gömlek-converse üçgeni-bahar da geldi,ohh miss

aaa aç göster demiyorum ki

ne yollusu allaseversen

oylesı gelecekse hıc gelmesın zaten

bir de leopar tayttttt

gerçektende Allaseversenizz kaç yaşındasınnızzzz

tamam herşeyin bir seviyesi var ama

ayak bileğine kadar giyinmenin de gereği yokkk

aaa aç göster demiyorum ki

ne yollusu allaseversen

oylesı gelecekse hıc gelmesın zaten

bılıyorum ac goster demek ıstemedıgını...dıkkat cekmek ıcın dekolteyı ıhmal etme dıyosun da erkekler bellı bı yasın ustundekı kızlardakı dekolteyı farklı yorumluyo demek ıstedım.ılıskıde de farklı beklentılerı oluyo bu sefer anla ıste.ben de oylesı gelmesın dıye dekolte gıyınmıyorum ıste...zaten dedıgım gıbı ortamımda erkek de yok

tabi yaşadığın yer de önemli. ben fethiye'de yaşadığım için özellikle yazın çok rahatsız olmuyorum. ama mini, şort, dekolte giyinmenin rahatsız edeceği yerler de var maalesef

tabi yaşadığın yer de önemli. ben fethiye'de yaşadığım için özellikle yazın çok rahatsız olmuyorum. ama mini, şort, dekolte giyinmenin rahatsız edeceği yerler de var maalesef

rahatsız edılecegım bır cevrede degılım tatlım.18,20'lık cıtırlar alabıldıgıne mını gıyer.hatta gecen ramazan 2 arkadas konusurken duymustum,cocuk oruc tutamıyomus :-D genclere gıdıyo da bız yastakı bekar hatunlar gıyınce farklı algılanıyo ıste.erkekler de ılıskıde farklı beklentıyle yaklasıyo.

haklısın canım ama o şekilde yaklaşan bir erkekten zaten hayır gelmez. en azından gerçek niyetini anlamış olursun. o kafa yapisindaysa çarşaf da giysen bir şey değişmez.

Tuğçem su koca forumda yerin o kadar ayrı ki..Herkese umut oluyorsun,umudu olmayanın kalbini yeşertiyorsun..Belki küçük bir ışık,bir mum yakıyorsun gönüllere Allah senin ve burada ki herkesin gönlüne göre versin

diğer 28'lik de benim canım
severim ben o yirmi sekizliği... bizim ailede ve amcamlar vs arasında ise kaynağımız babamdır. Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin hepsine...
Kısının dogum olum tarıhlerı ve evlenıcegı kısı degısmezmıs dıye duydugumdan berı ıyıce yaydım valla
doğum, ölüm ve nikah saati şaşmaz, diye duymuştum ben de... fakat bunun hakkında da değişik söylentiler var...

GÜNAYDIN HERKESE...

BUGÜN İŞLERİM ÇOK... ÖPTÜM SİZİ...

haklısın canım ama o şekilde yaklaşan bir erkekten zaten hayır gelmez. en azından gerçek niyetini anlamış olursun. o kafa yapisindaysa çarşaf da giysen bir şey değişmez.
e hayır gelmez tabı.ben de o yuzden hıc bana bulasmasın oylesı dıye dekolte gıymıyorum.çarşaf gıyme konusuna gelınce sence hangı erkek cınsellık amaclı bır bırlıktelık ıcın carsaflı bır hatundan beklentı ıcıne gırer?otobuste bıle bana yer vermeyen erkekler benden daha genc tesetturlu kızlara yer verıyo.onlar gozlerınde saygıdeger oluyo demek.

tam bır gorus bırlıgı yok evet.sen ne gıbı baska soylentıler duydun?

ben de annenin duası kaderi bile değiştirebilir diye duymuştum

ben, babanın duası da bedduası da tesirli diye duydum. annenin sütü karşı gelirmiş. ( belki de şehir efsanesi bu sütü karşı gelme olayı. ) ya mesela kimisi diyor ki; evleneceğin insan bellidir (Allah seçmiştir manasında, kaderi mutlak yani), kaderindir. fakat sen dua ederek huylarını iyi yöne çevirebilirsin. kimisi diyor ki; hayır, evleneceğin kişiyi Allah seçmemiştir, sen seçeceksin. (kaderi muallak yani)

derin mevzular bunlar.

ilk defa duydum melidiam

herkes bıseyler soyluyo ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…