- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.161
ben dua ederim yine... Allah şifa versin
CANIM BENİM, NEDEN SANA DÜŞMEYECEKMİŞ. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞSIN. ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.kızlar bu konularda konuşmak bana düşmek belki
hatta tuğçecan eminim daha iyi ifade edecektir
ne oluyosa hayatımızda, aslında en hayırlısı öyle olduğu için o şekilde oluyo
yani biz hangi mesleği yapıyosak aslında en hayırlısı o an onu yapmak
hani kuran da da geçer ya
sizin şer gördüklerinizde hayır , hayır gördüklerinizde şer olabilir, siz bilemezsiniz der
bi de kabul olmayan dualarla ilgili duyduğum bişey var
Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş
eğer o duanız kabul olmazsa, ya size daha iyisini verirmiş ya da mükafatını ahrette verirmiş
ben de bugün 40 yıllık evli anneler gibi hissettim kendimi :)
alıntılamalarda sorun var bugun sanırım...
maslow evet tercihler farklı, ama tıpkı evlenen çoğu insan gibi her insanın işinde sorunlar oluyor ve kıme sorsan kımse memnun değil meslegınden en alttan en üst tabakaya kadar
öğretmenliğe garanti iş gözüyle bakıldıgından öğretmenlik cok yaygın ve dediğin gibi mahalle kadınları bile artık burun kıvırabiliyor... ama yurtdışında öğretmenlik cok saygınmış ve maaşı da çok yüksekmiş...
evet doğru tespit yapmışım, sen bu düşüncelerle karşına en iyisi de çıksa bir kusur, olumsuzluk bulursun canım... benım de sorunlarım var tabi, hayata bakış açısı çok önemlı gercekten, çünkü hayatını etkiliyor, düşünseneo yüzden hayata pozitif bakmak, önyargılı olmamak gerekiyor...
CANIM BENİM, NEDEN SANA DÜŞMEYECEKMİŞ. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞSIN. ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.EVET, BAKARA SURESİ 216. AYETTE ÖYLE BUYURUYOR RABBİM...
216. Savaş, hoşunuza gitmediği hâlde, size farz kılındı. Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş
görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
ben onlara kusur bulmuyorum cancagızım.erkekler benı begenmıyo,sevmıyo.meslek konusunda da haklısın.kımse memnun degıl gıbı
ben onlara kusur bulmuyorum cancagızım.erkekler benı begenmıyo,sevmıyo.meslek konusunda da haklısın.kımse memnun degıl gıbı
kusura bakma canım ya. mesajı yazarken de aklıma geldi acaba mesaj kutum dolu mudur diye...canım benimmm
tatlı dilli arkadaşım
sağolasın senin de güzel yüreğine sağlık olsun
bu arada sana mesaj attım ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş canım benim :)
Tuğçem su koca forumda yerin o kadar ayrı ki..Herkese umut oluyorsun,umudu olmayanın kalbini yeşertiyorsun..Belki küçük bir ışık,bir mum yakıyorsun gönüllereAllah senin ve burada ki herkesin gönlüne göre versin
sen sanki herkesi begenıyorsun dasen kendini ve erkekleri de pek sevmıyorsun bence...
kızlaarrrr nasılsınız?
[
ben artık 31im canım,fiziğim düzgün çok şükür de ben dekolte giydiğim zamanlardan edindiğim deneyimle diyorum ki bana dekolte yaramıyo,aslında istanbulun iyi semtlerinden birindeyim ama karşıma çıkan erkek profili hep okumuş,kariyerli ancak Anadolu erkeği,bunlar da sarışın mavigözlü bir hatun biraz da dekolte giyince sapıtıyolar,farklı beklentilere giriyolar,ben de bu tip bir yaşantı istemiyorum.ilişkimi düzeyli yaşamak beklentisi içindeyim,bu yüzden de eğlenilicek kız imajı çizmemek için eskiye nazaran daha kapalı hatta daha cool bir tarz benimsedim.Tabi bu eğlenilicek kız muhabbeti benim yapımla da ilgili,hassas,duygusal,daha içedönük biriyim,talepkar biri olmadığım içi karşımdaki tarafından sessiz,hakkını aramayan biri gibi algılanıyorum,böyle alınca da erkekler ezmeye kalkıyo biraz
​geldin demek, hoş geldin. iş başı yapmadın sanırım?istanbuldayım ben:)
ah ah sorma pzt yapcam:18::18::18:​geldin demek, hoş geldin. iş başı yapmadın sanırım?
hayırlısı olsun.ah ah sorma pzt yapcam:18::18::18:
fala inanma falsız kalma, demişler... inanmam fala falan. geleceği Allah'tan başka kimse bilemez...kızlar sizin fal merakınız var mı? sizce şu sıralar gitsem olumsuz etkilenirmiyim? yani negatif elektrik alırmıyım?
kızlar bu konularda konuşmak bana düşmek belki
sizin şer gördüklerinizde hayır , hayır gördüklerinizde şer olabilir, siz bilemezsiniz der
eğer o duanız kabul olmazsa, ya size daha iyisini verirmiş ya da mükafatını ahrette verirmiş
hayırlısı olsun.
fala inanma falsız kalma, demişler... inanmam fala falan. geleceği Allah'tan başka kimse bilemez...
kızlar bu konularda konuşmak bana düşmek belki
kızlar sizin fal merakınız var mı? sizce şu sıralar gitsem olumsuz etkilenirmiyim? yani negatif elektrik alırmıyım?
Evet canım güzel ifade etmişsin.
Hayatta kim karşımıza çıkıyorsa yada ne yaşıyorsak bizim için bir sebebi var.
Öğrenmemiz gereken yaşam derslerimiz var.
Tabi biliyorum insan her zaman olumlu olamıyor ama gene de çabalamalıyız.
Herşeye rağmen gülümsemeliyiz.
Ama bahardan mıdır nedir bir rehavet var bendede duygusal anlamda.
Bunu yenmek için uğraşıyorum.
Okudum geçmişi ancak bakabildim bu sayfayA.
hERKESE mERHABA...
kAHVEMİ YAPTIM İÇİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?