30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

CANIM BENİM, NEDEN SANA DÜŞMEYECEKMİŞ. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞSIN. ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. EVET, BAKARA SURESİ 216. AYETTE ÖYLE BUYURUYOR RABBİM...

216. Savaş, hoşunuza gitmediği hâlde, size farz kılındı. Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş
görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

ben onlara kusur bulmuyorum cancagızım.erkekler benı begenmıyo,sevmıyo.meslek konusunda da haklısın.kımse memnun degıl gıbı

canım benimmm
tatlı dilli arkadaşım
sağolasın senin de güzel yüreğine sağlık olsun

bu arada sana mesaj attım ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş canım benim :)

Öğretmenlik olamyı çok istediğim kutsal bir meslekti benim, olamadım.
Öğretmenlere hep saygı duymuşumdur. Benim öğretmenim olsun - olmasın fark etmez.
Yalnız dediğiniz gibi kıymetleri bilinmiyor...
ben onlara kusur bulmuyorum cancagızım.erkekler benı begenmıyo,sevmıyo.meslek konusunda da haklısın.kımse memnun degıl gıbı

canım benimmm
tatlı dilli arkadaşım
sağolasın senin de güzel yüreğine sağlık olsun

bu arada sana mesaj attım ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş canım benim :)
kusura bakma canım ya. mesajı yazarken de aklıma geldi acaba mesaj kutum dolu mudur diye...

Amin canım... Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin de Allah gönlüne göre versin ve cümlemizin.

[
ben artık 31im canım,fiziğim düzgün çok şükür de ben dekolte giydiğim zamanlardan edindiğim deneyimle diyorum ki bana dekolte yaramıyo,aslında istanbulun iyi semtlerinden birindeyim ama karşıma çıkan erkek profili hep okumuş,kariyerli ancak Anadolu erkeği,bunlar da sarışın mavigözlü bir hatun biraz da dekolte giyince sapıtıyolar,farklı beklentilere giriyolar,ben de bu tip bir yaşantı istemiyorum.ilişkimi düzeyli yaşamak beklentisi içindeyim,bu yüzden de eğlenilicek kız imajı çizmemek için eskiye nazaran daha kapalı hatta daha cool bir tarz benimsedim.Tabi bu eğlenilicek kız muhabbeti benim yapımla da ilgili,hassas,duygusal,daha içedönük biriyim,talepkar biri olmadığım içi karşımdaki tarafından sessiz,hakkını aramayan biri gibi algılanıyorum,böyle alınca da erkekler ezmeye kalkıyo biraz [/QUOTE]

düşündügünü çekersin ama kendıne.kimse için kıyafetimide tarzımıda degişmem ben o hatayı bir kere yaptım veeeee çok pişmanım
valla yerinde giyince göze batmıyosun ,o zihniyetteki biride o tarz kişiler bulsun .davul bile dengi dengine demişler .ama onu gıydım böyle gördüler ,farklı bekletı içinde girdiler demen garibime gitti .giren girsin ölelerindende bize hayır gelmez zaten kuzum,sen çok kafaya takıyosun sanırım insanları ama ozaman böyle mutlu olamassınki

kızlaarrrr nasılsınız?

iyi şeker sen nasılsın ?

Son düzenleme:

düşündügünü çekersin ama kendıne.kimse için kıyafetimide tarzımıda degişmem ben o hatayı bir kere yaptım veeeee çok pişmanım
valla yerinde giyince göze batmıyosun ,o zihniyetteki biride o tarz kişiler bulsun .davul bile dengi dengine demişler .ama onu gıydım böyle gördüler ,farklı bekletı içinde girdiler demen garibime gitti .giren girsin ölelerindende bize hayır gelmez zaten kuzum,sen çok kafaya takıyosun sanırım insanları ama ozaman böyle mutlu olamassınki

iyi şeker sen nasılsın ?[/QUOTE]
istanbuldayım ben:)

Evet canım güzel ifade etmişsin.
Hayatta kim karşımıza çıkıyorsa yada ne yaşıyorsak bizim için bir sebebi var.
Öğrenmemiz gereken yaşam derslerimiz var.
Tabi biliyorum insan her zaman olumlu olamıyor ama gene de çabalamalıyız.
Herşeye rağmen gülümsemeliyiz.
Ama bahardan mıdır nedir bir rehavet var bendede duygusal anlamda.
Bunu yenmek için uğraşıyorum.

Son düzenleme:

çok doğru zamanında neden olmadı diye üzüldügümüz şeylere baktıgımızda şimdi iyikide olmamış demiyormuyuz ? güzel yazdın güzell

,
kızlar sizin fal merakınız var mı? sizce şu sıralar gitsem olumsuz etkilenirmiyim? yani negatif elektrik alırmıyım?

geldınmı sen hoşgeldın ozaman özgürlügüne kavuştun desene :) fala ınanma falsızda kalma kimsecikler bilemez gelecegi hissederler 3 harflılerı varsa tamamdır :) ablam bu haftadan berı benı arıyor bır kadın varmış herşeyı bılırım dıye ıddıa edıyormuş ,ablamda duydu bunu illa hafta sonu gielim diyo taktı ıyımı banada ,sen gıt dedım gitmem dıyor belkkı onunla giderim iyiyse sanada sölerim şeker

aynenya nedır bu böyle genede gülüyoruz canmda keyıfsılık var ortada bişey yok :) havalar gel ,gitya dengemiz bozuldu bizim kesin dün akşam yagmur yagıyordu bugün hava güneşli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…