30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar şöyle hafif bir tatlı yapasımda, yıyesımde var ne yapsamki önerileriniz nedir ?

Ben melek destesi bakıyorum gayet saf ve olumlu enerji içeren kartlardır.
Allah izin verirse meleklerden yardım alıyoruz.
Gelecek için ayrıntı vermezler. Onu bir tek Allah bilir.
Ama şuan ki yaşantımızla ilgili yön veren, destek olan kartlardır.

bahar yorgunluğu herkeste canım benim
hatta bu ara grip de var salgın
çok dikkat et kendine
öpüyorum seni :)

sağol canım

aynenya nedır bu böyle genede gülüyoruz canmda keyıfsılık var ortada bişey yok :) havalar gel ,gitya dengemiz bozuldu bizim kesin dün akşam yagmur yagıyordu bugün hava güneşli :)

Evet canım. Ondan herhalde. Bende bu aralar elimi kime attıysam arıza çıktı. :)
Olumlamalarımı yapmadım birkaç gündür. :)

katina bakıyodu bi arkadaşım ama olumsuz etkisi oluyomuş onun öyle demişti. ben hiç bakmadım ama bende deste olsa günde 10 kez bakarım meraktan ihihihi

katina bakıyodu bi arkadaşım ama olumsuz etkisi oluyomuş onun öyle demişti. ben hiç bakmadım ama bende deste olsa günde 10 kez bakarım meraktan ihihihi

Benim burda baktığım sayfa var 830 sayfayı geçti ve hiç kötü bir geribildirim almadım.
Meleklerle ilgili olumsuz birşey olmaz canım.
Bakıcak kişinin kalbinin temiz olması lazım.

Benim burda baktığım sayfa var 830 sayfayı geçti ve hiç kötü bir geribildirim almadım.

evet kestane şekerim
tuğçem candır , melektir
ona kart çektir bak gör çok iyi gelecek
çıktım ben kızlar
iyi akşamlar :)

hmm puding olabilir en basitinden, afrika rüyası olabilir krem şantili ama çok güzel:)) bunlar geldi aklıma

zaten bende öyle yumuşak tatlıları sevıyorum afrıka rüyası nasıl ilk defa duydum .kremşantili pastalar yapıyorum emmee

Evet canım. Ondan herhalde. Bende bu aralar elimi kime attıysam arıza çıktı. :)
Olumlamalarımı yapmadım birkaç gündür. :)

:) kerametsizlik onlarda tatlım bende sende degıl.yap yap olumlamalarını,ben şanslıyım de şansı kendıme çekerim,iyi insanlar beni bulurde,iyiyim,güzelim ,herşeyin ennnnn güzelini hak ediyorum de .
valla bende ayagımı nereye atsam bereket,kimin yanındaysam istedigi şey olur şansımı ,bereketimi,datırım hep,kendıme hayrım yok :)

tam senlık işte melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…