- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.201
zaten bende öyle yumuşak tatlıları sevıyorum afrıka rüyası nasıl ilk defa duydum .kremşantili pastalar yapıyorum emmee
:) kerametsizlik onlarda tatlım bende sende degıl.yap yap olumlamalarını,ben şanslıyım de şansı kendıme çekerim,iyi insanlar beni bulurde,iyiyim,güzelim ,herşeyin ennnnn güzelini hak ediyorum de .
valla bende ayagımı nereye atsam bereket,kimin yanındaysam istedigi şey olur şansımı ,bereketimi,datırım hep,kendıme hayrım yok :)
tam senlık işte melegim
evet kestane şekerim
tuğçem candır , melektir
ona kart çektir bak gör çok iyi gelecek
çıktım ben kızlar
iyi akşamlar :)
:) kerametsizlik onlarda tatlım bende sende degıl.yap yap olumlamalarını,ben şanslıyım de şansı kendıme çekerim,iyi insanlar beni bulurde,iyiyim,güzelim ,herşeyin ennnnn güzelini hak ediyorum de .
valla bende ayagımı nereye atsam bereket,kimin yanındaysam istedigi şey olur şansımı ,bereketimi,datırım hep,kendıme hayrım yok :)
tam senlık işte melegim
ibrahım tatlıses geldi aklıma kız yorgunnnnnnn,yorgunummm,yorgunnn,yorgunummmm :)
çok teşekkürler
Rica ederim canım...
tuğçe bişey daha sorucam, hani bu attığın sayfa var ya? oraya herhangi bi zamanda yazabilioz mu kart çekmen için yoksa herhangi bi zamanı var mı?
MALZEMELER;
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket krem şanti(içinde iki poşet oluyor)
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı nescafe
1 tane muz
1 paket vanilya
1 çay bardağı kırılmış ceviz
YAPILIŞI;
2 poşet krem şantiyi 2 su bardağı sütle çırpın. Buzdolabında biraz bekletin. Bisküvileri ufalayıp krem şantiye ilave edin. Ufak ufak doğradığınız muzları, nestcafeyi, cevizi ve vanilyayıda içine koyun hepsini tekrar karıştırın.
Streç folyo ile kapladığınız kabın içine karışımı boşaltın. Buzdolabında birgün bekletin. Çıkarıp üstüne çikolatalı sosla süsleyin ve servis yapın.
tarif bu ben çok seviyom hem kolay hem güzel oluyo 1 gün bekletmiyom ben taş gbi oluyo o zaman
:):) deliii...
Yoo istediğin zaman yazabilirsin canım.
deliyim ben deliyimmm :) güldün ama naberrr :) hep gülün bırakın neden güldügünüzü merak etsinler patlatın bir kahkaha baharda neymişşş :)
EVET Canım gülümsedim sağolasın. :)
kızlar ben çıkıyorum, hepinizi öptüm. duşa girip abdest alıp dua edicem sizler içinde edicem... kendinize çok iyi bakın
kararımı verdım çikolata soslu tavuk gögsü yapicigim :)
Kolay gelsinn hamarat kız :)
hayatım gel buyur sen gel bak ben sana neler,neler yaparım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?