30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

MALZEMELER;
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket krem şanti(içinde iki poşet oluyor)
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı nescafe
1 tane muz
1 paket vanilya
1 çay bardağı kırılmış ceviz

YAPILIŞI;
2 poşet krem şantiyi 2 su bardağı sütle çırpın. Buzdolabında biraz bekletin. Bisküvileri ufalayıp krem şantiye ilave edin. Ufak ufak doğradığınız muzları, nestcafeyi, cevizi ve vanilyayıda içine koyun hepsini tekrar karıştırın.
Streç folyo ile kapladığınız kabın içine karışımı boşaltın. Buzdolabında birgün bekletin. Çıkarıp üstüne çikolatalı sosla süsleyin ve servis yapın.

tarif bu ben çok seviyom hem kolay hem güzel oluyo 1 gün bekletmiyom ben taş gbi oluyo o zaman

Haklısın canım dediğin gibi olumlamalarımı yapıyım ben :)
Ben şanslıyımm, karakterli düzgün insanları kendime çekerimm.
Herşeyin en iyisine layığımm...

aa evet temam bıldım şimdi ama birgün beklıycekbu ben hımencik yimek istiyore .prefiterol yapsammıkı

deliyim ben deliyimmm :) güldün ama naberrr :) hep gülün bırakın neden güldügünüzü merak etsinler patlatın bir kahkaha baharda neymişşş :)

bu arada aslı gündüz geldi şaşırdım hayırdır canım işe gitmedinmi bugün sen?

kararımı verdım çikolata soslu tavuk gögsü yapicigim :)

kızlar ben çıkıyorum, hepinizi öptüm. duşa girip abdest alıp dua edicem sizler içinde edicem... kendinize çok iyi bakın

ET CANIM ET ALLAH KABUL EYLESİN DUALARINI
( işimiz fallara,burçlara ,kaldı) ( en iyiysi dua etmek valla )

deliyim ben deliyimmm :) güldün ama naberrr :) hep gülün bırakın neden güldügünüzü merak etsinler patlatın bir kahkaha baharda neymişşş :)

EVET Canım gülümsedim sağolasın. :) [/QUOTE]

sende sağol tuğcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…