30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aylarca doğum kontrol hapı kullandım ama küçülmedi... şimdi hiç bişey yapmıom polikistik over demişti

polikistik overse korma hiç geçer genelde d.kontrol hapları verılır, düzenlesin ve yok etsın dıye.
ama ihmalde etme büyürse alıyorlar operasyonla çünkü bizim bir tanıdık vardı kız 17 yaşındaydı kıstleri varmış çok geç adet oluyodu 4 ay gibi dr.itmedi ihmal etti birgün kistin biri patlyor ve amelıyata aldılar .kız şuanda evli yumurtalıgın tekını aldılar senelerdır ugraşıyor çocugu olmuyor .
ama bendede oldu 2 sefer 1ay ilaç kullandım geçti ,ihmal etemedim ,onun neden oldugunu dr.larda bilmezler sinerseldir beyın sinirden kendisi üretiyor onu ,morelını yüksek tutmya çalış.geçmiş olsun

her şey üzüntüden stresten değil mi be kuzum

bende de oluyo.kah sağda,kah solda.sonra kuculup gıdıyo.bana da d.kontrol hapı verdı doktor ama almadım,korktum kullanmaya.sinirden,moralsızlıkten oluyomuş hemi :-/

bende de oluyo.kah sağda,kah solda.sonra kuculup gıdıyo.bana da d.kontrol hapı verdı doktor ama almadım,korktum kullanmaya.sinirden,moralsızlıkten oluyomuş hemi :-/

ben başak burcuyumya ( hastalıktan çok korkarlar bilirsiniz ) ben yıllarca kullandım o haplardan 4.5 ay önce bıraktım hatta zararı yokki içmedigin gün hormonların normale dönüyorki

inşallah benimkide küçülüp gider

ınsallah şekerim,gecer,merak etme sen.daha gencecıksın,allah beterınden esırgesın.tugcenın olumlamalar burda ıse yaradı,daha olumlamadan haberım dahı yokken kendılıgımden yuregımı ferah tutuyodum.her gıttıgımde de hayırlı haber aldım şukur.yakınlarda yıne gıdıp baktırsam ıyı olur

tabbisii kalbini neye yorarsan o olur derler

anasını satayım varya bazen şu fenerbahçenin teknik direktörü gibi hissiz olmak istiyorum hiç bi şeye üzülmemek için yensek tepki yok yenilsek tepki yok

herşeyin olumlaması farklı mı? mesela ben sevgilimle barışmak için senden farklı olumlama mı yapmak zorundayım? sen sağlık için yapıon diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…