- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.241
anam bi ben mi izliyom
geçmiş ossun
peki sen ne yapıyorsun
doktor ne diyooo
ay benimde yumurtalığımda kist var:18:
hımmmm zor bir problemmmm
denesin soğan suyu içmek ilaç içmekten kötü değildir herhalde
bende hem anlamam hem de sevmem
DR.GİTTİNMİ ihmal etme gitmediysen başlarında önlem almak daha kolay nasıl bir kist bu ?
aynen çok yerdede duymuştum
bende sevmem:) basketbol voleybol güzel
4-5 ay oldu gitmeyeli bida gitsemmiki büyümüştür diye korkuyorum:18::18::18::18:
korkucak ne var ulrasonla bakacak
aylarca doğum kontrol hapı kullandım ama küçülmedi... şimdi hiç bişey yapmıom polikistik over demişti
polikistik overse korma hiç geçer genelde d.kontrol hapları verılır, düzenlesin ve yok etsın dıye.
ama ihmalde etme büyürse alıyorlar operasyonla çünkü bizim bir tanıdık vardı kız 17 yaşındaydı kıstleri varmış çok geç adet oluyodu 4 ay gibi dr.itmedi ihmal etti birgün kistin biri patlyor ve amelıyata aldılar .kız şuanda evli yumurtalıgın tekını aldılar senelerdır ugraşıyor çocugu olmuyor .
ama bendede oldu 2 sefer 1ay ilaç kullandım geçti ,ihmal etemedim ,onun neden oldugunu dr.larda bilmezler sinerseldir beyın sinirden kendisi üretiyor onu ,morelını yüksek tutmya çalış.geçmiş olsun
polikistik overse korma hiç geçer genelde d.kontrol hapları verılır, düzenlesin ve yok etsın dıye.
ama ihmalde etme büyürse alıyorlar operasyonla çünkü bizim bir tanıdık vardı kız 17 yaşındaydı kıstleri varmış çok geç adet oluyodu 4 ay gibi dr.itmedi ihmal etti birgün kistin biri patlyor ve amelıyata aldılar .kız şuanda evli yumurtalıgın tekını aldılar senelerdır ugraşıyor çocugu olmuyor .
ama bendede oldu 2 sefer 1ay ilaç kullandım geçti ,ihmal etemedim ,onun neden oldugunu dr.larda bilmezler sinerseldir beyın sinirden kendisi üretiyor onu ,morelını yüksek tutmya çalış.geçmiş olsun
her şey üzüntüden stresten değil mi be kuzum
bende de oluyo.kah sağda,kah solda.sonra kuculup gıdıyo.bana da d.kontrol hapı verdı doktor ama almadım,korktum kullanmaya.sinirden,moralsızlıkten oluyomuş hemi :-/
bende de oluyo.kah sağda,kah solda.sonra kuculup gıdıyo.bana da d.kontrol hapı verdı doktor ama almadım,korktum kullanmaya.sinirden,moralsızlıkten oluyomuş hemi :-/
aydebuz yedinmi kız çikolatalı tavuk göğsünü?
inşallah benimkide küçülüp gider
ınsallah şekerim,gecer,merak etme sen.daha gencecıksın,allah beterınden esırgesın.tugcenın olumlamalar burda ıse yaradı,daha olumlamadan haberım dahı yokken kendılıgımden yuregımı ferah tutuyodum.her gıttıgımde de hayırlı haber aldım şukur.yakınlarda yıne gıdıp baktırsam ıyı olur
ben başak burcuyumya ( hastalıktan çok korkarlar bilirsiniz ) ben yıllarca kullandım o haplardan 4.5 ay önce bıraktım hatta zararı yokki içmedigin gün hormonların normale dönüyorki
ınsallah şekerim,gecer,merak etme sen.daha gencecıksın,allah beterınden esırgesın.tugcenın olumlamalar burda ıse yaradı,daha olumlamadan haberım dahı yokken kendılıgımden yuregımı ferah tutuyodum.her gıttıgımde de hayırlı haber aldım şukur.yakınlarda yıne gıdıp baktırsam ıyı olur
ben çok yemek yiodum kullanırken ztn kilo problemim vardı iyice aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?