30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

söleyemem:18: kullandığım her ay 4 kilo aldım sonra bıraktım yarın gidim bari doktora ya boşum nası olsa bakalım bnmkide maslowunki gbi küçülüp küçülüp bitmişmi

aman canım bizbizeyiz neolcakki :)bencide git umarım küçülmüştür zamanında aldıysan ilaçlarını küçülmüştür

herşeyin olumlaması farklı mı? mesela ben sevgilimle barışmak için senden farklı olumlama mı yapmak zorundayım? sen sağlık için yapıon diyelim...

tatlım,olumlama uzmanı tugce,ona danıs bı ıstersen.ben farkında olmadan olumlama yapmışım yani.kendı kendıme onemlı bısey yoktur,bu kıst gıder dıyodum

Tuğçeye o kadar çok şey sordum ki utanıyom artık bişey sormaya valla

o oyle bırı degıl kı,ıctenlıkle yanıtlar sorularını.bılıp bılmeden yonlendırmek ıstemıyorum senı ben de.ben farkında olmadan nasıl olumlama yaptıgımı da yukarda yazdım.sen de yapabılırsın.bı sorun olmaz sanırım

çok sağol sorcam tuğçeye şimdi ben yeniyim ya aranızda çekindim o yüzden

Son düzenleme:
maslow bana önerebileceğin dua var mı? bu gece ve yarın edeyim?

peygamberımızın ettıgı dualardan:
Allahım.kendımı sana teslım ettım,yuzumu sana cevırdım,ısım sana ısmarladım,ısımde sana guvendım.rızanı ısteyerek,azabından korkarak sırtımı sana dayadım,sana sıgındım.sana karsı yıne senden baska sıgınak yoktur.ındırdıgın kıtaba ve gonderdıgın peygambere ınandım.
Bu duayı edıp yattıgı gece olen ıman uzere olur,olmeyıp de sabaha cıkan hayra kavusur
kaynak Buhari.

çok güzelmiş eline saglık

emeğine sağlık...Allah kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…