- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.261
evet bazıları bazı kişilere kilo yapabiliyor kaç kilosun canım ?
söleyemem:18: kullandığım her ay 4 kilo aldım sonra bıraktım yarın gidim bari doktora ya boşum nası olsa bakalım bnmkide maslowunki gbi küçülüp küçülüp bitmişmi
herşeyin olumlaması farklı mı? mesela ben sevgilimle barışmak için senden farklı olumlama mı yapmak zorundayım? sen sağlık için yapıon diyelim...
aman canım bizbizeyiz neolcakki :)bencide git umarım küçülmüştür zamanında aldıysan ilaçlarını küçülmüştür
tatlım,olumlama uzmanı tugce,ona danıs bı ıstersen.ben farkında olmadan olumlama yapmışım yani.kendı kendıme onemlı bısey yoktur,bu kıst gıder dıyodum
Tuğçeye o kadar çok şey sordum ki utanıyom artık bişey sormaya valla
o oyle bırı degıl kı,ıctenlıkle yanıtlar sorularını.bılıp bılmeden yonlendırmek ıstemıyorum senı ben de.ben farkında olmadan nasıl olumlama yaptıgımı da yukarda yazdım.sen de yapabılırsın.bı sorun olmaz sanırım
inşallah... aslında hep sevgiliden dert yanıoz ama en önemli şey sağlığımız...
önce sağlık herşeyin başı sağlık,sonra sevda sonra,para
amin canım amin ALLAH bizi hastanelere düşürmesin, dermansız dert veripte dert aratmasın bu formdaki bütün arkadaşlarım ve aileleri içinde geçerlievet... Allah büyük dert vermesin kimseye
amin canım amin ALLAH bizi hastanelere düşürmesin, dermansız dert veripte dert aratmasın bu formdaki bütün arkadaşlarım ve aileleri içinde geçerli
amin canım amin ALLAH bizi hastanelere düşürmesin, dermansız dert veripte dert aratmasın bu formdaki bütün arkadaşlarım ve aileleri içinde geçerli
amın canım,cok guzel bır dua oldu mubarek persembe gecesı
maslow bana önerebileceğin dua var mı? bu gece ve yarın edeyim?
ay benimde yumurtalığımda kist var:18:
merhaba bayanlar bayadır yoktum burada yine geldim nasıl keyıfler ..millet ne durumdasınız:126:
peygamberımızın ettıgı dualardan:
Allahım.kendımı sana teslım ettım,yuzumu sana cevırdım,ısım sana ısmarladım,ısımde sana guvendım.rızanı ısteyerek,azabından korkarak sırtımı sana dayadım,sana sıgındım.sana karsı yıne senden baska sıgınak yoktur.ındırdıgın kıtaba ve gonderdıgın peygambere ınandım.
Bu duayı edıp yattıgı gece olen ıman uzere olur,olmeyıp de sabaha cıkan hayra kavusur
kaynak Buhari.
emeğine sağlık...Allah kabul eder inşallahpeygamberımızın ettıgı dualardan:
Allahım.kendımı sana teslım ettım,yuzumu sana cevırdım,ısım sana ısmarladım,ısımde sana guvendım.rızanı ısteyerek,azabından korkarak sırtımı sana dayadım,sana sıgındım.sana karsı yıne senden baska sıgınak yoktur.ındırdıgın kıtaba ve gonderdıgın peygambere ınandım.
Bu duayı edıp yattıgı gece olen ıman uzere olur,olmeyıp de sabaha cıkan hayra kavusur
kaynak Buhari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?