- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.281
Geçmiş olsun canım. Ne kisti?
Bendede vardı en son ama doktora gitmem lazım tekrar kontrole.
selam tatliş naber ?
ASLI BUNUDA SENIN İÇİN KOPYALADIM yenı form takip de gördüm aklıma geldın
duygususu diye biri konu açmış
arkadaşlar ben bu siille uğraştım bayabi ama hiç bişey fayda etmedi birgün gene bu sayfalardan birinde sirke duydum onu bile yaptım ama nafile sonra gene bigün miyomum için care ararken burda soğansuyunu okudum ve 15 gün yapıp içtim ve inanamadım hem 7 santimlik miyomum 5 santime düştü hemde siğillerimden eser kalmadı utandığımdan dolayı dok gidemiyordum ve çoğalmıştı hatta bir tanesi bayabi büyüktü hiç kalmadı ve 1 yıldır da yok çok şükür bence deneyin bende inanamadım ve paylaşimde faydası olur belki dedim çünki az uğraşmadım ve ağlamadım ..
hımmmm zor bir problemmmm
denesin soğan suyu içmek ilaç içmekten kötü değildir herhalde
ınsallah şekerim,gecer,merak etme sen.daha gencecıksın,allah beterınden esırgesın.tugcenın olumlamalar burda ıse yaradı,daha olumlamadan haberım dahı yokken kendılıgımden yuregımı ferah tutuyodum.her gıttıgımde de hayırlı haber aldım şukur.yakınlarda yıne gıdıp baktırsam ıyı olur
polikistik over bende izinliyim diye yarın gideyim dedim inşallah küçülmüştür
sağol canım zahmet etmişsin çok düşüncelisin. soğan kürünü duydum ,ayrıntısıyla ögrenmem lazım ne zaman ne şekilde yapıldıgını,buyuk mıyomlarda etkisi olmaz dıyorlardı ama olmuş işte,benımkı 5 cm. bu sogan kürü böbrek kistlerıne de iyi geliyormuş,yani bayagı faydalı.
anasını satayım varya bazen şu fenerbahçenin teknik direktörü gibi hissiz olmak istiyorum hiç bi şeye üzülmemek için yensek tepki yok yenilsek tepki yok
Kaç cm di? Doğum kontrol hapı kullanıyormusun?
rica ederim tatlım birbirimize yardım için varız demii .evet ilk duydugumdada sana iç demiştim baksana arkadaşınki 7 cm miş 5 e mi düştü diyordu sen iyice araştır bir dr.lar varya ender saraç v.s onlar bile öneriyolar soğanın zararı olmaz sonuçta içmeye başla biran önce tez zamanda şifa olur belkı .herzaman herşey bir sebeptir insana
ınsallah şekerim,gecer,merak etme sen.daha gencecıksın,allah beterınden esırgesın.tugcenın olumlamalar burda ıse yaradı,daha olumlamadan haberım dahı yokken kendılıgımden yuregımı ferah tutuyodum.her gıttıgımde de hayırlı haber aldım şukur.yakınlarda yıne gıdıp baktırsam ıyı olur
evet canım mehmet öz falan da öneriyor,gecen okudum. daha önce 4-5 gün deneyip sonra bırakmıştım. bir bakayım da şimdi,olmazsa gece içip yatayım.
bnde sanırım maranki hocadan duymuştum ahmet maranki iddia edıyorum 10.15 gün bu kürü uygulasınlar ne adet düzensizligi ne mıyon kalır kadın hastalıkların hepsini yok eder demişti.sayfasına bakabilirsin canım
Louise Hay= DÜşünceler gücüyle tedavi kitabından kızlar yazıyorum;
Kistler;
Olası neden= Acı veren eski bir filmi tekrar tekrar izlemek. Acıları beslemek.
Yapılması gereken olumlama= Zihnimin sinemaları güzel filmler gösteriyor. Çünkü ben seçiyorum. Kendimi seviyorum.
Başka rahatsızlığı olan yazsın canlarım.
Sebebini ve olumlamasını yazıyım.
yavrum zorlama,burada senden başka futbola ilgisi olan kimse yok,nasıl kızsın sen
ihihi topicte bi ben takım tutuyom :))
Kistler;
Yapılması gereken olumlama= Zihnimin sinemaları güzel filmler gösteriyor. Çünkü ben seçiyorum. Kendimi seviyorum.
Kistler;
miyom da aynıdır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?