30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağol canım zahmet etmişsin çok düşüncelisin. soğan kürünü duydum ,ayrıntısıyla ögrenmem lazım ne zaman ne şekilde yapıldıgını,buyuk mıyomlarda etkisi olmaz dıyorlardı ama olmuş işte,benımkı 5 cm. bu sogan kürü böbrek kistlerıne de iyi geliyormuş,yani bayagı faydalı.

waow olumlu konuşan sen mısın maslow şaşırdım,maşallah sana.

rica ederim tatlım birbirimize yardım için varız demii .evet ilk duydugumdada sana iç demiştim baksana arkadaşınki 7 cm miş 5 e mi düştü diyordu sen iyice araştır bir dr.lar varya ender saraç v.s onlar bile öneriyolar soğanın zararı olmaz sonuçta içmeye başla biran önce tez zamanda şifa olur belkı .herzaman herşey bir sebeptir insana

evet canım mehmet öz falan da öneriyor,gecen okudum. daha önce 4-5 gün deneyip sonra bırakmıştım. bir bakayım da şimdi,olmazsa gece içip yatayım.

Son düzenleme:

Olumlamalar mı yaptın canım?

evet canım mehmet öz falan da öneriyor,gecen okudum. daha önce 4-5 gün deneyip sonra bırakmıştım. bir bakayım da şimdi,olmazsa gece içip yatayım.

bnde sanırım maranki hocadan duymuştum ahmet maranki iddia edıyorum 10.15 gün bu kürü uygulasınlar ne adet düzensizligi ne mıyon kalır kadın hastalıkların hepsini yok eder demişti.sayfasına bakabilirsin canım

Louise Hay= DÜşünceler gücüyle tedavi kitabından kızlar yazıyorum;
Kistler;
Olası neden= Acı veren eski bir filmi tekrar tekrar izlemek. Acıları beslemek.
Yapılması gereken olumlama= Zihnimin sinemaları güzel filmler gösteriyor. Çünkü ben seçiyorum. Kendimi seviyorum.

Başka rahatsızlığı olan yazsın canlarım.
Sebebini ve olumlamasını yazıyım.

Son düzenleme:

özellikle tüm ünlü doktorlar önermiş evet, öglen ve akşam yemekten önce içilir, 3 cm den küçük mıyomlar için de etkılıdır yazıyor, ama ben yıne de deneyecegım şansımı. ne çok kisti ve mıyomu olan kadın varmış meger, doktorların sitelerine de yazmışlar,yine kk da da öyle...

miyom da aynıdır herhalde

mide canım şişiyor sürekliya

bende istiyom sevgilimle aram bozuk ya onun için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…