- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.261
sağ olun kızlar, ben de yoğun bir şekilde çalışıyorum.işler bitmedi yarın da geleceğim sanırım. uykum var bayılacağım. durumlar böyle bende.
aydebuz , ben biraz evlik pekmezim. fazla gezmem.
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum Melidia'm, bazen migrenim falan tutunca ya da yorulunca üst üste "ay diyorum birkaç gün evde olsam." ama biliyorum ki ondan da sıkılırım ben!
bazen birkaç gün bayram şu bu tatili oluyor da inan çalışmayı özlüyorum.(Allah'ıma şükür, nazar değmesin!)
o zaman hadi şekerim bi an önce evimize gidelim
iyi akşamlar
iyi tatiller :)
tuğçeciğimi de seni de çokkkk öptüm
tüm güselll kıssslara selamlarrr
Kestane Şekeri, barıştınız mı yavuklunla? Öyle bir duyum aldık ama!?
selam beyzoş napiosun?
hiç öyle takılıyorummmm
sen neler yapıyorsun
bir şeyler duydum sevındıımmm
ayy kuzum benim hiç bişi belli değil daha... sadece görüştük o kadar inşallah barışırız be
hadi bakalım temelleri atmışsınızz
hadi bakalım temelleri atmışsınızz
Hiç hareket bereket yok konumuzda. Hayırdır inşallah.
Haydi Lahesis kocasının yanına gitti.
Diğerleri nerelerdesiniz?
Yoksa benim gibi yoğun musunuz?
Aydebuz, film bitti mi?
Melidia nerelerdesin?
Aslı ve Beyza, "gececi neşet" oldukları için onları saymıyorum. ( hoş Aslı arada gelirdi gündüz de )
Tuğçe Melek, zaten bıraktı gündüz gelmeleri. :'(
herkeslere hayırlı cumalar kızlar,yazıp kaçacağım, kocamın yanına gidiyorum hafta sonu
öğle arası dayanamadım ve spor kesim bir blazer ceket,içine de bluz aldım... bluz uzun ceket daha kısa, dar kesim jean ve topuklu bir ayakkabı ile azcık şık olurum diye düşündüm... Jasmine; önerilerin için çok teşekkürler,haftasonu da bakacağım bir şeyler... bu arada marka vermenin sakıncası olmaz diye düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
Boyda fark ettirir ama!
Aslıcığım, boyun kaç?
Sanki gelin alacağız Aslı'yı, iyice araştırdık.
Günaydın herkese bu arada; hayırlı, bereketli cumalar dilerim... ;=)
ayy kuzum benim hiç bişi belli değil daha... sadece görüştük o kadar inşallah barışırız be
biraz işlerim vardı, geldim ama kimse kalmamışYorgunum.
Türbeleri ziyaret ettim ve hepimiz için dua ettim bugün.
ben 65 diye geçinirken bugün tartıldım ve tam 69,5 kilo olmuşum, internetten boy kilo endeksini araştırdım,kiminde 11 kilo verin dıyor,kiminde hafif şişmansınız diyor,kiminde kilonuz normal,muhafaza edin diyor. Tabi kilo vermem gerektiğini biliyorum.
allah kabul etsin canım bütün dualarını allah razı olsun bizim içinde ettin
hay maşallahhh :)
ben 65 diye geçinirken bugün tartıldım ve tam 69,5 kilo olmuşum, internetten boy kilo endeksini araştırdım,kiminde 11 kilo verin dıyor,kiminde hafif şişmansınız diyor,kiminde kilonuz normal,muhafaza edin diyor. tabi kilo vermem gerektiğini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?