30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hayatımda bu kiloya çıkmamıştım hiç,durumun farkındaydım da tartıya cıkmaya cesaretım yoktu nasıl verilir onca kilo hiç bilmiyorum. sen ziyaretıne gıtmışsın sonucta, ınternetten izlerdi sonra,acelesi neymiş.

diyetten başka çaresi yok canım, 1 ayda verilir normal şartlarda ama bizim hormonal sorunlar da engelliyor sağlıklı kilo vermemizi... soğan kürü işe yarar bence sen devam et, ben de başlayacağım...

ben de izliyorum ya behzat ç.yi severim

Valla bence bir bayan en fazla 55 olmalı diye düşünüyorum

ohhh koçişine kavuşmuşsun bakıyorumda allah bozmasın keyfinii canım

aydebuz ne yaptın canım55 olsam zaafiyet geçirir,ölürüm herhalde... ben lise 1 de 58 dim ve kupkuru cılız birşeydim, yalvarırdı herkes kilo al çok çirkinsin diye... ama bazı kişiler de 60 üzerine çıkınca kilolu görünebiliyorlar... maksimum 79-80 oldum... bu aralar 67-70 aralığındayım.... ama 70 üzerine çıkınca belli ediyor tabi fit görüntü gidiveriyor hemen... şu an 38 zaman zaman 40 bedenim amacım 40 tan tamamen kurtulmak

yani canım kas yapısı,kemik yapısı falan önemli, kaç kilo olduğundan ziyade nasıl göründüğün daha önemli... ama 5 kilo vereydim iyiydi... göbek ve bel çevresinde hepsi de zaten...üfffff....

ben diger çalıştıgım firmanın modellıgını yapıyordudm 27 bedendım şimdi 28 'im allam şişman manknler

gurudundakiler 55 kılolar boylarrı 1.70 üstü

nebılıyım bende hep 49 dum 54.55 kıloyum şuan 3 kılo fazlam var benımde bılmıyorumda kıloyu sevmıyorum yanlız

kıyafetlere gelınce her markanın kalıpları farklıdır etıkete aldanmıycaksın asla zaten :) bana göre bir bayan taşşşşş çatlasın 60 olsun o bıle kılolu bana :)

Öyle şehir şehir gezmeyi, değişik yerler görmeyi öğrenmeyi ben de severim. Benim bahsettiğim boş boş AVMlerde, mağazalarda falan gezmek (yani sevmediğim)

1,68 canım,kiloyu kapatmaya yetmiyor yani
Ben 1,64 ya da 1,65 boyumla 65 kg olmuşum.
Önceden "çubuk kraker" diye nitelendirilen ben nasıl oldu da böyle oldum?
Tamam, başta bile isteye aldım kiloyu ama şimdi vermem lazım. :'(
Bir de benim fazlamın 5 kg su direkt olarak bel ve karın bölgemde.
Yaniiii egzersiz yapmam şart!

Bakınca kilolu gibi durmuyorum. Herkes "iyisin" diyor ama ben demiyorum. İyi değilim bence.

Ben 22 yaşına kadar falan 52 KG falan idim. 165 falan boy ile... Kemiklerim sayılıyordu. Allah'ım, 60 kg olur muyum bir gün acaba? derdim. 65 kg oldum. Bile isteye aldım. Balık yağı hapları vs. Şimdi de bel göbek çevremde fazlalık var.

Mesela kolum bacağım öyle kalın değildir benim. O yüzden şanslıyım. Çok kilolu durmuyorum ama şanssızlığım şu ki; göbek ve bel çevresinden kilo vermek zor. Hantal böyle çünkü; hareketsiz!!!

boyun kaç aydebuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…