- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.281
boy kilo aşağı yukarı aynıymış bizim aslı... diyetisyen bana 63-65 ideal altına düşme demişti, kas oranım fazlaymış,63 ün altında kaslar gidermiş falan flan... 5 kilo versek yeter yani canım
heheh bu arada ben geldim görüldüğü üzere,kocam behzat ç. izliyor öylee ağzı açık
hayatımda bu kiloya çıkmamıştım hiç,durumun farkındaydım da tartıya cıkmaya cesaretım yoktunasıl verilir onca kilo hiç bilmiyorum. sen ziyaretıne gıtmışsın sonucta, ınternetten izlerdi sonra,acelesi neymiş.
amin hepimizin inş. Canım.
çok mu fazla
diyetten başka çaresi yok canım, 1 ayda verilir normal şartlarda ama bizim hormonal sorunlar da engelliyor sağlıklı kilo vermemizi... Soğan kürü işe yarar bence sen devam et, ben de başlayacağım...
Ben de izliyorum ya behzat ç.yi severim
ohhh koçişine kavuşmuşsun bakıyorumda allah bozmasın keyfinii canım
aydebuz ne yaptın canım55 olsam zaafiyet geçirir,ölürüm herhalde... Ben lise 1 de 58 dim ve kupkuru cılız birşeydim, yalvarırdı herkes kilo al çok çirkinsin diye... Ama bazı kişiler de 60 üzerine çıkınca kilolu görünebiliyorlar... Maksimum 79-80 oldum... Bu aralar 67-70 aralığındayım.... Ama 70 üzerine çıkınca belli ediyor tabi fit görüntü gidiveriyor hemen... şu an 38 zaman zaman 40 bedenim amacım 40 tan tamamen kurtulmak
yani canım kas yapısı,kemik yapısı falan önemli, kaç kilo olduğundan ziyade nasıl göründüğün daha önemli... Ama 5 kilo vereydim iyiydi... Göbek ve bel çevresinde hepsi de zaten...üfffff....
aminnnnKurnaz tableti aldı eline hemen bende bilg.ı görünce... Dur gidip trip yapayım azcık
Tuğçe, yatmadınmı
Öyle şehir şehir gezmeyi, değişik yerler görmeyi öğrenmeyi ben de severim. Benim bahsettiğim boş boş AVMlerde, mağazalarda falan gezmek (yani sevmediğim)çalışkan kızlaım benım maşallah size
bu arada bende evi seviyorum hatta en son yere ayagım p.tesi bastı sanırım
ama ortamına göre degişik yerler görüp,eglenmeyıde çok severim
bıraksalar şehir,şehirde gezerim evden çıkıncada
Allah razı olsun Aslı'm, Allah dualarını hayırlısıyla kabul buyursun. AMİN!biraz işlerim vardı, geldim ama kimse kalmamışyorgunum.
türbeleri ziyaret ettim ve hepimiz için dua ettim bugün.
Ben 1,64 ya da 1,65 boyumla 65 kg olmuşum.1,68 canım,kiloyu kapatmaya yetmiyor yani
Ne yaptın Aydebuz? 1,70 - 1,75 insan 55 kg ile aşırı zayıf durur.Valla bence bir bayan en fazla 55 olmalı diye düşünüyorum
Ben 22 yaşına kadar falan 52 KG falan idim. 165 falan boy ile... Kemiklerim sayılıyordu.aydebuz ne yaptın canım55 olsam zaafiyet geçirir,ölürüm herhalde... ben lise 1 de 58 dim ve kupkuru cılız birşeydim, yalvarırdı herkes kilo al çok çirkinsin diye... ama bazı kişiler de 60 üzerine çıkınca kilolu görünebiliyorlar... maksimum 79-80 oldum... bu aralar 67-70 aralığındayım.... ama 70 üzerine çıkınca belli ediyor tabi fit görüntü gidiveriyor hemen... şu an 38 zaman zaman 40 bedenim amacım 40 tan tamamen kurtulmak
yani canım kas yapısı,kemik yapısı falan önemli, kaç kilo olduğundan ziyade nasıl göründüğün daha önemli... ama 5 kilo vereydim iyiydi... göbek ve bel çevresinde hepsi de zaten...üfffff....
boyun kaç aydebuz?ben diger çalıştıgım firmanın modellıgını yapıyordudm 27 bedendım şimdi 28 'im allam şişman manknler
gurudundakiler 55 kılolar boylarrı 1.70 üstü
nebılıyım bende hep 49 dum 54.55 kıloyum şuan 3 kılo fazlam var benımde bılmıyorumda kıloyu sevmıyorum yanlız
kıyafetlere gelınce her markanın kalıpları farklıdır etıkete aldanmıycaksın asla zaten :) bana göre bir bayan taşşşşş çatlasın 60 olsun o bıle kılolu bana :)
ey alam yarappem, şeker barıştınız işte illa çocuk bılbord lara ilanmi versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?