30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kaç gündür ağlamamıştım ne güzel... bugün nolduysa ağlıyom işten geldiğimden beri

iyi geliyorsa ağla canım, ama sadece iyi geldiği noktaya kadar ağla...
Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, daha büyük sıkıntılar vermesin...

ben işle ilgili bir konuda çok sinirlendim eve gelip ağladım, olay anında tepkisiz kalmak zorunda kaldım çünkü... hala atamıyorum içimden...

bizim iş yeride o kadar stresli ki anlatamam... 1 ay raporluydum ben şimdi biraz durulmuş ortalık. iyiki iş yerinde ağlamadım millet üşüşüyo noldu noldu diye...

sinir oluyorum ağlarken noldu diyenlere... cumartesi akşamı da eşim delirtti beni noldu neden ağlıyorsun diye saatlerce beynimi yedi... canım istedi ağlıyorum arkadaş size ne ya...

benim işim stresli değil normalde, başka bir birimdeki bir idarecinin kendi hatasını tafra yaparak örtbas etmeye çalışmasına delirdim, tepkisiz kaldım o an, eve gelince de kontrol edemedim öfkemi...

bide zaten söylücek olsam söylerim noldu noldu diye tepeme dikildiklerinde söylücem sanki

uyuyuy yesinlerrrr

sana sezen abladan

sen ağlama yı gönderiyorum

beyzacım bu arada 1 ay işe gelmediğimde kimse aramadı beni, ama ağlasam 2 damla yaş aksa gözümden noldu noldu diye üşüşürler meraktan ben onu kastetmek istedim. yoksa tabiki yakın olduklarım sorsunlar...sormazlarsa bende üzülürüm

artniyetli insanlara boş bulunup sır falan da verme ayrıca

hayat insana katı olmayı da öğretiyor

senin gözyaşınla mutlu mu olacaklarmış

o zaman gözyaşlarıını içine akıtıp kimselere göstermeyecen

sen nıye agladın hayırdır ? Bende dün akşam aızcık agladım ben aglayamıyorum fazla ,gözyaşı bezlerım kuru benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…