30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bence çok istemiyorusun istesen bırakırsın

pufffff
sigara içerken keyif alıyorum tamam
ama içtikten sonrasını sevmiyorum
eşim içmiyor
ve birlikte yaşamaya başlayınca yaptırımları olacak biliyorum
şimdi müdahale etmiyor ( yıllarca içmiş ve bırakmış anlıyor halimi)
ama müdahale edecek elbet
ben de kokusundan rahatsız olduğumdan yeni eşyaların içinde içmem zaten
ama bu çözüm değil bırakmalıyım.....
yardım istemiyorum öyle ilaç falan kullanmam... bitti diyip bitirmeliyim
daha önce hiç denemedim bırakmayı da...
belki kolay olur karar verirsem diyorum

bende kokmuyo hiç evde annemler içtigimi bılmıyorlr mesela evdede içmiyorum onların yanında

camda içiyorum başka yerlerede gidince dışarda içiyorum elımde bıle kokmaz benım üstümdede yoksa kokulara alerjım var nefret ederım yanımda birsi içtigi zamanda cam ,kapı ne varsa açtırırım dumanı sevmıyorum bende,ama alışkanlık işte ,aç karnıma içmem kesınlıkle

oooo o zaman eşin çpk şikayetçi olur

kavga nedeni olur

kültablası öpüyorum gibi şeyler söyleyebilirr

ben sıkı bir muhabbet ile nargile içmeye bayılırım

yanına da acı kahveee

ciğerlerine yazık

kız burda 7 kuleye gıttım doktorcum 70 yaşlarında bir prof.dedıkı 14 yıldır sıgara içiyorum ınanmadı bana yenı başlamışsındır belkıde dedı şok yaşadı adamya

ben hergün bır kase yogurt yıyorum canım içmeyenlerden cigerlerım daha temız valla :)

ben de evde içmemeye özen gösteriyorum ama yalnız yaşayınca bir yere kadar tabi.... paketi mutfakta bırakırım mesela aklıma gelmesin diye....

eşim sigarayı bırakmış ama ilginç bir şekilde kokusunu seviyor,şimdilik rahatsız olmuyor o sadece bebek mevzusundan dolayı içmemi istemiyor...

Lahesis benımde sevgılı yenı bırakmıştı tanışınca 3.5 ay sonra gene başladı o kadarda içme dedım ınatya başladı

sen evlenınce ya eşinde başlar yaada sen önce azaltırsın 5 e sonra 3 sonra 2 sonra 1 tane içe,içe bırakırsın tatlım

5 yıl önce bırakmış canım ya, başlamaz artık çok uzaklaşmış,unuttum içtiğim zamanları diyor, ama kokusunu seviyor...

ben hamile olursam bırakırım ancak o da vesile olur diye düşünüyorum, daha önce bırakmayı denemediğim için başarılı olurum diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…