30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

vuuuuuuuuuuu bugün herkez tatılya gülümsünde yok

ben unuttum almayı sahi... yeşil çay ve biberiye çayı mı alacaktık biz bu arada ben yürüyüş yapıyorum bir haftadır, göbek gitti bayagı

evet canım normal demleme yeşil çayı alacaktık birde biberiye çayı, ben evde buldum içiyorum ara ara akşamları... bu hafta ben de toparlanmış hissediyorum kendimi...3 gündür salona düzenli gidiyorum... yürüyüş alt karın için çok faydalıymış, göbeği mekikten daha iyi eritiyormuş diye bir duyum aldım uzmanlardan

haftasonu alayım unutmayayım, bugün tüm gün evde pinekledim durdum, 7 tane sıcak poğaça yuvarladım benim alt karın gitse de üstten üstten göbek var daha inşallah devamı gelir de sen düğüne, bense yaza daha fit gireriz

selam lahesis, nasılsın? foruma uğradım, bir selam vereyim dedim. düğün ne zaman hayırlısıyla?

merhaba entelkedi seni görmek ne güzel, pek girmiyorsun herhalde... nasılsın?
bebiş topiclerinde mesajlarını gördüm, Allah hayırlısı ile dualarını kabul etsin canım...
düğün 16-17 ağustosta kısmetse...

wuhuuuuuuu 7 tane mi, minik minik 7 tane demi aslıcım
balık etli gelin olmak istemiyorum ben ya offff

ben diğer topikte adamı görünce seni unuttum burada valla anne poğaçası düşün işte, etli etli sen pilates falan da yapıyorsun, bir de koşturmaca derken verirsin daha canım,merak etme,bende nişan düğün olmayınca ben yavaş yavaş da verebilirim,bana bakma sen

sorma ya beyza da göreydi iyiydi yavrucuğu
koştum geldim hemen, şenlikli topic görünce,
ya canım pilates güzel de, kardiyo olmayınca bi yere kadar işe yarıyor,bir de herkes 25*4 mekik çekiyor mesela, en eski benim herhalde(zayıflayamayan en eski üye) bana yetmiyor 25*4 hoca bile dalga geçiyor siz 30*4 yapın diye
pilates fit olunca yapılırsa daha güzel sonuç verecek bence...

ben hiç yapmadığım için bilmiyorum ama yediğine dikkat edersen, bitki çayını içersen, sporunu yaparsan kilo vermemek için bir neden göremıyorum ben, sadece PKO nedeniyle yavaşlık olabilir belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…