30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bitki çayı yapacaktım, ısıtıcının kapağını kapatmamışım, o da kaynamasına rağmen devreden çıkmamış tüm su buharlaşmış, hep o Arap vatandaş yüzünden
6-7 kilo veririm herhalde ya ağustosa kadar pko ya rağmen,veririm demi aslı...

daha zaman çok canım,verirsin düzenli şekilde devam edersen, koşturmacan da olur daha,kesin verirsin yani.

evet çok faydalı yürüyüş birde yeşil çayı sabahlarıda için baya faydası var ben kahvaltıda içiyorum

birde uyanınca 2 bardak aç karnınıza su için kızlarrrrr

aklınıza geldıgındede gebeklerımızı içe çekıp bırz tutup bırakıyorum sık ,sıkkk

verırsın kuzumya ben bir günde 1.5 kılo verdım dün

Sendemi gece kuşu oldun canım? :)

aynen hayatımya bzımkı 4.5 gündür izinli ders çalışıyor bende ondayımya oturuyoruz beraber

sen neler yapıyosun ılşkı nasıl gidiyor
Ohh ne güzell maşallah...
iyi şimdilik şükür canım. Haftada 2 kez görüşüyoruz.
Ben çok sık çıkamıyorum ailemden dolayı.

Günaydın herkese, nasılsınız kızlar?

Annem ile özel hastaneye gittik dün! Bugüne randevu aldık. Annem şu anda kolonoskopide... Dua eder misiniz? (içinizden gelirse tabii!):26:

ben unuttum almayı sahi... yeşil çay ve biberiye çayı mı alacaktık biz bu arada ben yürüyüş yapıyorum bir haftadır, göbek gitti bayagı
Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum. 65 KG olmuşum. ( Reelde kimseye açıklamıyorum. Burada siz yabancı değilsiniz. )
58 KG olmam lazım.

Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum. 65 KG olmuşum. ( Reelde kimseye açıklamıyorum. Burada siz yabancı değilsiniz. )
58 KG olmam lazım.

sanırım ödemi gideriyor ve rahatlatıyor insanı psikolojik olarak,günde bir bardak içsen yeter.
geçmiş olsun canım tekrar,dua ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…