- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.301
bitki çayı yapacaktım, ısıtıcının kapağını kapatmamışım, o da kaynamasına rağmen devreden çıkmamış tüm su buharlaşmış, hep o Arap vatandaş yüzünden
6-7 kilo veririm herhalde ya ağustosa kadar pko ya rağmen,veririm demi aslı...
x markanın yeşil çay bileşimini aldım bugün... kafein yüklemesinden beynim uyuştu sanki
ben unuttum almayı sahi... yeşil çay ve biberiye çayı mı alacaktık bizbu arada ben yürüyüş yapıyorum bir haftadır, göbek gitti bayagı
evet canım normal demleme yeşil çayı alacaktık birde biberiye çayı, ben evde buldum içiyorum ara ara akşamları... bu hafta ben de toparlanmış hissediyorum kendimi...3 gündür salona düzenli gidiyorum... yürüyüş alt karın için çok faydalıymış, göbeği mekikten daha iyi eritiyormuş diye bir duyum aldım uzmanlardan
bitki çayı yapacaktım, ısıtıcının kapağını kapatmamışım, o da kaynamasına rağmen devreden çıkmamış tüm su buharlaşmış, hep o Arap vatandaş yüzünden
6-7 kilo veririm herhalde ya ağustosa kadar pko ya rağmen,veririm demi aslı...
evet çok faydalı yürüyüş birde yeşil çayı sabahlarıda için baya faydası var ben kahvaltıda içiyorum
birde uyanınca 2 bardak aç karnınıza su için kızlarrrrr
aklınıza geldıgındede gebeklerımızı içe çekıp bırz tutup bırakıyorum sık ,sıkkk
Sendemi gece kuşu oldun canım? :)
Ohh ne güzell maşallah...aynen hayatımya bzımkı 4.5 gündür izinli ders çalışıyor bende ondayımya oturuyoruz beraber
sen neler yapıyosun ılşkı nasıl gidiyor
Annem ile özel hastaneye gittik dün! Bugüne randevu aldık. Annem şu anda kolonoskopide... Dua eder misiniz? (içinizden gelirse tabii!):26:Suyunu çıkartmışlar hepten! Üç gün insan su ve çay ile yaşayabilir mi? PESSS!!! Kadın boşu boşuna aç kaldı bir de!!!
Yarın tatil bizim, şayet bizim oradaki özel hastane çalışıyorsa gidip konuşacağım. Olmaz böyle...
Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum.ben unuttum almayı sahi... yeşil çay ve biberiye çayı mı alacaktık bizbu arada ben yürüyüş yapıyorum bir haftadır, göbek gitti bayagı
Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum.65 KG olmuşum. ( Reelde kimseye açıklamıyorum. Burada siz yabancı değilsiniz. )
58 KG olmam lazım.
Günaydın herkese, nasılsınız kızlar?
Annem ile özel hastaneye gittik dün! Bugüne randevu aldık. Annem şu anda kolonoskopide... Dua eder misiniz? (içinizden gelirse tabii!):26:
sanırım ödemi gideriyor ve rahatlatıyor insanı psikolojik olarak,günde bir bardak içsen yeter.
geçmiş olsun canım tekrar,dua ederim.
​yok kotu bir kokusu yok.Kokuyomu biberiye çayı?
Allah razı olsun hepinizden kızlar, annem çıktı kolonoskopi'den çok şükür, temizmiş sonuçlar. doktor öyle demiş.Etmez olurmuyum çıkınca haber ver olur mu inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun hepinizden kızlar, annem çıktı kolonoskopi'den çok şükür, temizmiş sonuçlar. doktor öyle demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?