30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ohh ne güzell maşallah...
iyi şimdilik şükür canım. Haftada 2 kez görüşüyoruz.
Ben çok sık çıkamıyorum ailemden dolayı.

tünaydınnnnnnnn herkeze

hımmmm azmışya oda aslında sıkmasalarda bol bol gezsen tanısan daha kolay oluyor ozaman

Günaydın herkese günümüz güzel geçsin iyi haberler alalım inşallah

Günaydın herkese, nasılsınız kızlar?

Annem ile özel hastaneye gittik dün! Bugüne randevu aldık. Annem şu anda kolonoskopide... Dua eder misiniz? (içinizden gelirse tabii!):26:

Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum. 65 KG olmuşum. ( Reelde kimseye açıklamıyorum. Burada siz yabancı değilsiniz. )
58 KG olmam lazım.

Allah razı olsun hepinizden kızlar, annem çıktı kolonoskopi'den çok şükür, temizmiş sonuçlar. doktor öyle demiş.

bende tam dua edıyodum yukarda okudumda iyi valla şükür bende dedım ana lahesisde dedı korkma temız çıkıcak diye sayfalar

sanırım ödemi gideriyor ve rahatlatıyor insanı psikolojik olarak,günde bir bardak içsen yeter.
geçmiş olsun canım tekrar,dua ederim.

antidepresan etkıyı papatya yapıyo canım has papatyanın kendısını içerim bende 5.6 yaprak atıyorum demlıyoum ıçıyorum

prozac varya antıdeprasan onun içindekı bitkıden varmış papatyada dr.cugumda sölemişti

anam zaten ilaçlarda ottan yapılmıyormu

Allah razı olsun canım, biz de çok sevindik.

Ben de kokan şeyleri içemem öğürürüm. Bu o kadar kötü değil.

kız bnım kadarmı midenız kötüü yemek yerken bil kaşıgın ucuyla çabuk çabuk yerım mıdem bulanır herşeyden

ama onları içersek daha saglıklı oluruz bunun için zorluyorum gerekırsse kendımı yada yanında bişiler yerken

içebilirsin zencefıllı lımon çayınıda 2 gün önce denedım süperdi heç kokmuyo

egr mıdem bulanıyorsa dıyorsanız herşeyın limonlusunu alın

bızım kıde dıyokı hayatta sevmez böle çayları zorla ite kaka içiriyorum dıyokı ya nedense kötü tatları olan herşeyı

limonlu yapıyorlar olayı çözdüm ben dıuyo hahahhaha

Çıktı canım.
Kolonoskopi olmaya gitmişti. Oldu ve çıktı.

bacım bendede bişey çıkmadı ben sürekli şişiyorum dıye gittim ( yogun gastırıtım var bu arada mide duvarlarım genişlemiş o derece yanı )

içimdekı gazdan düşünki bazı yerleri görememış öküz, iyi baksaydın dedım ( sonra bana ulaştı buluşmak istedı felan hoşlsnmış benden ondan öküz dedımya heryerimi gördü tabııı ıyyyyyyyy )

kafamda soru işaretı kalmasın bagırsak kanserı felan korkarım ben hastalıktan biliyosunuz az çok benı

yok dedi öle kötü olsaydı anlardık dedı bana günde 3 saat yürüycen dedı ben zaten 1saat yürürüm 4.5 km felan

yürüyorumda 3 saat nere yürüyon istanbulda :) annen sigara içiyomu neydıkı şikayetı tam olarak kabız felanmı

oluyo sık,sık kız benım basurumda var he ona kalsa benı amelıyat edıdyoduda vazgeçirdi bir arkadaşım benı

tekrarlıyomuş çünkü

bende tam dua edıyodum yukarda okudumda iyi valla şükür bende dedım ana lahesisde dedı korkma temız çıkıcak diye sayfalar

gözün aydın canım arkadaşım çok sevindim inan
Allah daha da iyi etsin inşallah

Sağ olun arkadaşlar, aydınlık içinde olun. Biliyorum hepiniz samimi bir şekilde dua ettiniz. Allah hepinizden razı olsun.

Annem maalesef ki sigara içiyor. Çok kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

Annemin bir şikayeti yoktu canım, regl olamıyor diye gitti. Bir değeri yüksek çıktı. tüm batın ulstrason, şu bu derken bugünlere geldik. Allah'ıma şükür temiz her şey!

Endoskopi sonucu da temiz. Biyopsi sonucu daha çıkmadı ama inşallah o da temizdir.

sigarada şikayet olarak şişkınlık yapıyo keşke onunda elınde olsa rahatça bıraksa, benım annem 35 sene içti bıraktı

yaş kaç menopoz degıl sanırım ? beyın cerrahına gidip film çekıldımı tatlım yada endekrin bölümüne sevk edıldımı hiç ?

Canım annem 50 yaşında.
Beyin için gitmedi ama endokrinoloğa sevk edilmişti. Onlar da incelediler.

bir kaç saat önce msj yazdığıma o kadar emindim ki, deli gibi mesajımı arıyorum hey Allah'ım sen aklımı koru
yazmış ama göndermeye fırsat bulamamışım demek ki...
gülümsün tezin ve hazırlıkların nasıl gittiğini sormuşsun canım; çok şükür genelde iyiyim, tez konusunda elimden geleni yapıyorum, stres genel sağlık durumumu etkiliyor zaman zaman ama olduğu kadar diye rahatlatıyorum kendimi... eşim de çok destek oluyor sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…