- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.321
Allah razı olsun canım, biz de çok sevindik.Oh ne güzel ya çok sevindim gülümsün
Ben de kokan şeyleri içemem öğürürüm.Ben kokan şeyleri içemiorm o yüzden sordum... Bide biberiye yağı varmış sürünce inceltiomuş o bölgeyi...
Allah razı olsun canım, biz de çok sevindik.
Ben de kokan şeyleri içemem öğürürüm.Bu o kadar kötü değil.
Çıktı canım.Şimdi annen çıkçakmı bugün hastaneden?tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun canım.Gülümsün gözünaydın canım, sevindim sonucun iyi çıkmasına...
Allah razı olsun canım.Ben de / Biz de ne kadar sevindik, bilemezsin.
Eee, sen nasılsın?
Hazırlık vs nasıl gidiyor?
TEZ konusuna ağırlık verdin mi?
Ohh ne güzell maşallah...
iyi şimdilik şükür canım. Haftada 2 kez görüşüyoruz.
Ben çok sık çıkamıyorum ailemden dolayı.
Günaydın herkese günümüz güzel geçsin iyi haberler alalım inşallah
Günaydın herkese, nasılsınız kızlar?
Annem ile özel hastaneye gittik dün! Bugüne randevu aldık. Annem şu anda kolonoskopide... Dua eder misiniz? (içinizden gelirse tabii!):26:
Benim mutfakta biberiye çayı var da ne oluyor ki? Bir kez içtim geçen hafta sonra gene unuttum.65 KG olmuşum. ( Reelde kimseye açıklamıyorum. Burada siz yabancı değilsiniz. )
58 KG olmam lazım.
Allah razı olsun hepinizden kızlar, annem çıktı kolonoskopi'den çok şükür, temizmiş sonuçlar. doktor öyle demiş.
Günaydın herkese günümüz güzel geçsin iyi haberler alalım inşallah
sanırım ödemi gideriyor ve rahatlatıyor insanı psikolojik olarak,günde bir bardak içsen yeter.
geçmiş olsun canım tekrar,dua ederim.
Allah razı olsun canım, biz de çok sevindik.
Ben de kokan şeyleri içemem öğürürüm.Bu o kadar kötü değil.
Çıktı canım.
Kolonoskopi olmaya gitmişti. Oldu ve çıktı.
antidepresan etkıyı papatya yapıyo canım has papatyanın kendısını içerim bende 5.6 yaprak atıyorum demlıyoum ıçıyorum
prozac varya antıdeprasan onun içindekı bitkıden varmış papatyada dr.cugumda sölemişti
anam zaten ilaçlarda ottan yapılmıyormu
tünaydınnnn inşallahhhh yavrummm hepimiz güzel haberlerle dönelimmm
bende tam dua edıyodum yukarda okudumda iyi valla şükür bende dedım ana lahesisde dedı korkma temız çıkıcak diye sayfalar
gözün aydın canım arkadaşım çok sevindim inan
Allah daha da iyi etsin inşallah
kı
bacım bendede bişey çıkmadı ben sürekli şişiyorum dıye gittim ( yogun gastırıtım var bu arada mide duvarlarım genişlemiş o derece yanı )
içimdekı gazdan düşünki bazı yerleri görememış öküz, iyi baksaydın dedım ( sonra bana ulaştı buluşmak istedı felan hoşlsnmış benden ondan öküz dedımya heryerimi gördü tabııı ıyyyyyyyy )
kafamda soru işaretı kalmasın bagırsak kanserı felan korkarım ben hastalıktan biliyosunuz az çok benı
yok dedi öle kötü olsaydı anlardık dedı bana günde 3 saat yürüycen dedı ben zaten 1saat yürürüm 4.5 km felan
yürüyorumda 3 saat nere yürüyon istanbulda :) annen sigara içiyomu neydıkı şikayetı tam olarak kabız felanmı
oluyo sık,sık kız benım basurumda var he ona kalsa benı amelıyat edıdyoduda vazgeçirdi bir arkadaşım benı
tekrarlıyomuş çünkü
Bni uyutuyo papatya seni uyutmuyomu ya
Annem maalesef ki sigara içiyor.Çok kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Annemin bir şikayeti yoktu canım, regl olamıyor diye gitti. Bir değeri yüksek çıktı. tüm batın ulstrason, şu bu derken bugünlere geldik. Allah'ıma şükür temiz her şey!
Endoskopi sonucu da temiz. Biyopsi sonucu daha çıkmadı ama inşallah o da temizdir.
Canım annem 50 yaşında.sigarada şikayet olarak şişkınlık yapıyo keşke onunda elınde olsa rahatça bıraksa, benım annem 35 sene içti bıraktı
yaş kaç menopoz degıl sanırım ? beyın cerrahına gidip film çekıldımı tatlım yada endekrin bölümüne sevk edıldımı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?