30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bence ona kocaman sarıl ve özür dile o anlık sinirle söyledim de

yanımda değil ki...
karabiber-bal karışımı yaptırdım,öksürüğü kesildi sanki...
nasıl sevindi...
kıyamam ya...

ya ben neden öyle bir laf ettim ki...
çok takıldım
özür diledim ama..
şimdi ya sana bişey olursai ya duan kabul olduysa diye takıldı adam
hasta insan psikolojisi ya

o beddua nereden geldi aklına,ona ettiğin bedduayı kendine de etmiş oluyorsun sonuçta.
sinir anında istemsiz ağzımdan çıktı,kusura bakma de.
düğün öncesi stresini çocuktan çıkarıyorsun, bu normal aslında, tüm evlenen kızlarda olur. ama biraz sakin olmaya çalış canım, her düşündüğünü söyleme, sonra hem pişman oluyorsun, hem onu, hem de dolayısıyla kendini üzüyorsun...
sevdiğin adamla evleniyorsunuz işte, herkese nasip olmuyor, ne büyük nimet, kıymetini bil. ömür boyu bu adamla yaşayıp yaşlanacaksın. iki kişilik bir ömür var artık, ona göre fevri davranmayacaksın, olgun davranmalısın. çocuk da sesini çıkarmıyor sana streslisin diye,sen de üzerine gitme çocugun, o da aynı şekilde stresli çünkü.

ahanda gelmiş

özür diledim canım tabiki
çok stresliyim ve her söylediği batıyor bana...
arkadaşımda kalmak istedim, evinde kalsan daha rahat edersin ne gerek var, dedi diye konu büyüdü iyice...
hallettik gibi ama çok takıldı o sözüme... lütfen tövbe et diyip duruyor...
şaşırıyorum kendime, saçmalıyorum böyle bazen...

stresli gördüm ben de seni,normal tabi ama çok abartmaya da gerek yok... tövbe ettim merak etme de,ağzımdan çıkanı gönülden kastetmedim de. arkadaşında kalacaksan da nıye söyluyorsun ki, arkadaş çağırdı derdin, gidince de çok ısrar edince onda kaldım derdin tamam,niye açıklama yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…