- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.521
çok çok sinirli bir anımda "Allah benimle yaşlanmayı nasip etmesin sana dedim" eşime....
çok üzüldüm sonra da, anneme anlattım o da tövbe et hemen dedi..
eşim çok üzüldü ben ne yaparım sensiz diye takıldı kaldı...
bir de grip zaten, hasta, halsiz, içim ezildi iyice...
ne yapayım ben şimdi...
yanımda değil ki...
karabiber-bal karışımı yaptırdım,öksürüğü kesildi sanki...
nasıl sevindi...
kıyamam ya...
ya ben neden öyle bir laf ettim ki...
çok takıldım
özür diledim ama..
şimdi ya sana bişey olursai ya duan kabul olduysa diye takıldı adam
hasta insan psikolojisi ya
çok çok sinirli bir anımda "Allah benimle yaşlanmayı nasip etmesin sana dedim" eşime....
çok üzüldüm sonra da, anneme anlattım o da tövbe et hemen dedi..
eşim çok üzüldü ben ne yaparım sensiz diye takıldı kaldı...
bir de grip zaten, hasta, halsiz, içim ezildi iyice...
ne yapayım ben şimdi...
o beddua nereden geldi aklına,ona ettiğin bedduayı kendine de etmiş oluyorsun sonuçta.
sinir anında istemsiz ağzımdan çıktı,kusura bakma de.
düğün öncesi stresini çocuktan çıkarıyorsun, bu normal aslında, tüm evlenen kızlarda olur. ama biraz sakin olmaya çalış canım, her düşündüğünü söyleme, sonra hem pişman oluyorsun, hem onu, hem de dolayısıyla kendini üzüyorsun...
sevdiğin adamla evleniyorsunuz işte, herkese nasip olmuyor, ne büyük nimet, kıymetini bil. ömür boyu bu adamla yaşayıp yaşlanacaksın. iki kişilik bir ömür var artık, ona göre fevri davranmayacaksın, olgun davranmalısın. çocuk da sesini çıkarmıyor sana streslisin diye,sen de üzerine gitme çocugun, o da aynı şekilde stresli çünkü.
o beddua nereden geldi aklına,ona ettiğin bedduayı kendine de etmiş oluyorsun sonuçta.
sinir anında istemsiz ağzımdan çıktı,kusura bakma de.
düğün öncesi stresini çocuktan çıkarıyorsun, bu normal aslında, tüm evlenen kızlarda olur. ama biraz sakin olmaya çalış canım, her düşündüğünü söyleme, sonra hem pişman oluyorsun, hem onu, hem de dolayısıyla kendini üzüyorsun...
sevdiğin adamla evleniyorsunuz işte, herkese nasip olmuyor, ne büyük nimet, kıymetini bil. ömür boyu bu adamla yaşayıp yaşlanacaksın. iki kişilik bir ömür var artık, ona göre fevri davranmayacaksın, olgun davranmalısın. çocuk da sesini çıkarmıyor sana streslisin diye,sen de üzerine gitme çocugun, o da aynı şekilde stresli çünkü.
başka bir şey dileseydin ya
aaa dilek diyince aklıma geldi yarın hıdırellez napılcak bilen varmı dilek için?
dileklerini yazıp çizip gül dalına asacaksın yarın akşam ezanı vakti, sabah ezanında da gidip geri alacaksın derler...
özür diledim canım tabiki
çok stresliyim ve her söylediği batıyor bana...
arkadaşımda kalmak istedim, evinde kalsan daha rahat edersin ne gerek var, dedi diye konu büyüdü iyice...
hallettik gibi ama çok takıldı o sözüme... lütfen tövbe et diyip duruyor...
şaşırıyorum kendime, saçmalıyorum böyle bazen...
oyyy gül dalı nerden bulucamki :S yarn gtsem çiçekçiden saksıda gül alsam olmazmı? ona assam?
aaa dilek diyince aklıma geldi yarın hıdırellez napılcak bilen varmı dilek için?
biz geçen hıdrellezde gül dalının dibindeki toprağı eşip, içine dileğimizi yazıp katladığımız kağıt parçasını gömmüştük...
ee sonra naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?