30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benimle bir konuda tartışırken, kendinden örneklendirerek karşılaştırma yapma, haklıyken haksız görünüyorsun gözüme özgün ol lütfen karıcığım dedi :26:

evet ama var öyle tipler. seninki de yüz vermemiş,o zaman sorun yok,silmese de üstüne gitme bence,iyice ters teper. o konuyu kapat bence,büyütecek bir şey yok...

benimle bir konuda tartışırken, kendinden örneklendirerek karşılaştırma yapma, haklıyken haksız görünüyorsun gözüme özgün ol lütfen karıcığım dedi :26:

bu filmi daha önce görmüştüm ben,ne özgünlüğünden bahsediyorsun sen dersin

grip olmuş şimdi laf sokamıyorum deli gibi nazlanıyor

sabah aöf sınavında görevim var aslı nasıl zor geliyor cumartesi sabahı 7 de uyanmak

vay pislık var senı tebrık edıyorum aslıcıgım şimdiki kızlarda pişkin anam önemsemıyorlar.

benım kendı şahsıma düşününce mıdem kaldırmaz o adamı. bende çok karşılaştım asla düşünmedım bıle her bayan böle tiplerle karşılaşıyordur

ne giricen kız tapusuda sende :)))

senın gibi aklı başında güzel ,kendıne dikkat eden ,bakımlı birini bulmuş başkasına bakıcak kadarda salak degıldır canım

bence bırakkk gezsin adam :)))

BİR ŞEYİ GERÇEKTEN İSTİYRSANIZ SERBEST BIRAKIN, GERİ DÖNERSE SENINDİR DÖNMÜYORSA.......

GİDER ALIRIM OLDUGU YERDEN OĞLUM SEVGILIM LAN O BENIMM :::)

AY ANAMYA KIZ BILDIGIN SARKMIŞ BUNA RESMEN....KIL OLUYORUM ÖLE TİPLERE BENIM İŞ YERIMDE VARDI AYNEN BÖYLE BİR KIZ...BİRKAÇ

SEVGILISI VARDI BIRDE...HER GÖRDÜGÜNE SULANMALAR ,ASILMALAR,KURLAR....HEMEN HEDIYE ALMALAR...DR.GİTMİŞ DR.BUNNLA ILGILENDI

DIYE KURABIYE GÖTÜRDÜ DÜŞÜN,SEVGILISINE ÇİÇEKLER AYAKKABILAR ,MARKA KIYAFETLER ,ERKEKLER ANLAMIYORLAR JESTLER HŞLARINA

GİDİYOR BİRDE MASUM ROLÜNE ÇOK YATARLAR BÖLE KIZLAR BILIYOMUUSN BENIM MORELIM ÇOK BOZUK ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ TLF DA

AGLAMALAR ,KAPATINCA KAHKAHA ATMALAR IYYYYYYYYYYY

BAK AKLIMA GELDIDE GENE SİNİRLENDIM HERKEZI SEVIYOMUŞ GİBİ GÖRÜNÜP SEMPATIK OLMAYA ÇALIŞIRLAR ARKANI DÖNDÜGÜNDE KUYUNU KAZARLAE....BEN YEMEM BÖLE HATUNLARIN NUMARALARINI

BIRAKSAM VALLA BIIZMKINEDE ASILICAKTA BENDEN ACAYIP TIRSIYOOO GÖZÜNÜ SEN KORKUTUCAKSIN BUNNDA KOCANINDA TATLIM

bence sılmez böyle tipler evlı felanda dınlemezler

sen enişteye postayı koy aynılarını sende yap bak nasıl sılıyor :)

SEN YERDEN GÖGE HAKLISIN BACIMMM GERİ ADIM ATMA TEPENE BNMESIN DERIMMM

EMINIM O SENIN HERŞEYINE KARIŞIYODUR

BIZIMKI BEN ILK TANIŞTIGIMIZ ZAMANLARDa ben ÇALIŞMIYORDUM İŞTE BUNA İŞYERINDEKI BİR KIZ KUANTUMLA ILGILI BİR KİTAP

GETİRMİŞ,DEDİMKI NE ARA SOHBET ETTINIZDE ( AYAK ÜSTÜ ETMİŞLER MEGER ) KITABI UNUTMAMIŞ ÖTEKI GÜN GETİRMİŞ

BEN DEDIM SANA BIR AYDIR HERGÜN BERABER OLDUGUMUZ HALDE KİTAP GETİREMEDIM BİR TÜRLÜ ,vay be mllettekı hafıza süpperrrr

HA ARKASINADA BAKSAYDIN TLF NUMARASINIDA YAZMIŞMI DEDİM ACAYIP BOZULDU TARTIŞMA YARATMADIM AYNI HAKLARA SABHIBIZ DEDIM

GEL ZAMAN GİT ZAMAN BEN İŞE GİRDİM

ORDAKI ÇOCUK BANA BİR TANE NUMUNE GETİRDİ BENIMDE EN SEVDIGIM RENK PEMBEDİR BU GÖRDÜ AA DEDİ NASIL SANA NUMUNE GETİRİRR

HEMDE PEMBEEEEEEEEEE ÇILDIRDI BU AA AŞKIM HAKLARIMIZ EŞİT DEGILMIYDI DEDIM ( o günden sonra kımseyle muhatap

olmadı .benım sevgılım utangaçtır o kadın yanına gelp konuşmasa bıızmkısı hayatta konuşmaz yırtık rahıbe nolcak

bir kerede bir kız yenı memur oldu daha bunn yanında işe verdiler yaşıda küçük ( kendııde fil gibi ) süreklı buna bişiler soruymuş işle ilili benı

görmedı daha tabıııı:)) birgün yemekteyız saat 9 buna msj geldı bu kızardı tabııı asla yalanda söleyemez bana :) toplu msj vardırya hanı herkeze

atılan işte ondan bıızmkınede atmışşş .ya dedım ne ara tlf aldı bu senın sen benım tlf dıdık dıdık edıyosun ben safımya bakmıyorum bunn tlf

dediki gecende bir yere gitmiş biizmkı işi bilende yokya işle ilgili istemı tlf .içime sınmedı versene bir arıyım dedım ya saçmalama ne dıceksın dedı aaa verseneya tanışıcaz dedım bıızmkı adını kaydetmemişya kımsınız dıye arıycam dedım .nişanlıymış bu fil :)

iş yerındeki bölümnde herkez tanır benı dedımkı selam kımsınız asıl sen kımsın dedı bana ben xxxx sevgılısıyımde

sen ne sıfatla bana soruyosun kımsınız dıye dedım öle kızgın kızgındıkı kızzz tepkı gösterdı resmen bana .dedımkı hanımefendı adınız yok merak ettım tlf bendeydı dedım ,anammm bu bir celallendı görmelıısnız işte sananede atarımda sen ne karışıyosunda ben nışanlıyımda bana bir geldıler ozaman nışanlı kızsan adeplı ol dedım ona buna msj atıcana otur nışanlına at dedım
hem sen eger xxxxx arkadaı olsaydın bana saygı duyardın dedım özür dılerım rahatsız etmek istemezdım derım ben olsaydım o benden çok dellendı yarın benı bekle gelıcem dedım .bıızmkı tırstı tabııı ben sölerım hayatım dedı neolur sen gelme dedı ( benden korkar bu arada )
kıza sölemiş ayıp ettın nasıl konuşursun sen sevgılımle öle demiş duydu çünkü konuşmalarını eger iş arkdşı olmsaydı yırtardım onu valla neyse onu 3 katta sürdüler sonra bende kurtuldum şimdi yannda heç bayan yok .şeflerı bayan onunlada kankıyız

evetya bıızm dılımız tatlı dımeee :)) normal gelıyor banada sevdıgım kışilere canım cıcım derım yanııı aaaaaaaa bız dıyemeyız cıssssssss cıs agzımıza biber sürerleyyyyy
ben dıyemessem oda demezde gerçi

başkasına başkasıda ona dıyıcek mesafeyııı koyucak araya o kadarrrrrrrrrr

grip olmuş şimdi laf sokamıyorum deli gibi nazlanıyor

sabah aöf sınavında görevim var aslı nasıl zor geliyor cumartesi sabahı 7 de uyanmak

benımkıde sınava girdi sabahh sorma 7.30 da kalktım ona kahvaltı hazırladım.bugünde onun dogum günü anam 2 dersı vardı

bende dedımkı o gelene kadar evde süpriz hazırlıyım ,adam 1 saatte gitti geldı bende o bir saatte kek,börek ,pudıng, felan yaptım dışarı çıktım patayı aldım markete ugradım ama nasıl koşturuyorum elım ayama dolandı kapıya geldı açmadım git dedim kankımı al durakta gelmiş 15 dk lık yola yolladım hemen kendım hazırlandım allammmmm maratona giricem benya bunlaın hepsini 1.saat 30 dakkada yaptım ben bıle kendıme inanamıyorum ama mutfak battı birde 10 tane palon şişirdim 2 tlf baktım hahhahahahhaha

çok çok sinirli bir anımda "Allah benimle yaşlanmayı nasip etmesin sana dedim" eşime....
çok üzüldüm sonra da, anneme anlattım o da tövbe et hemen dedi..
eşim çok üzüldü ben ne yaparım sensiz diye takıldı kaldı...
bir de grip zaten, hasta, halsiz, içim ezildi iyice...
ne yapayım ben şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…