- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.541
ben de yatsam iyi olacak sabah sınav da görev var...
aslıcım akşam saatlerinde çağırdı arkadaşım öyle bir şey söyleme şansım olmadı ki, evli ve eşi şehir dışındaydı... neyse işte emrivaki gibi önceden planlanmış gibi algıladı eşim...
offf ya ne zormuş birine karşı sorumluluk hissetmek zorunda olmak bu yaştan sonra...
alışırım umarım ve kimse üzülmez böyle minik şeyler için
canlarım dün kuzenimin nikahı ve kınası vardı.
Düğün de istanbulda olucak.
Dayımın vefatı çok yeni olduğu için oynamadım.
ama güzeldi duygulandım çok.
kızlar ya çok acil bişey sorucam ben regl olmuyorum gecikti...napabilirim?
yardıma ihtiyacım var kızlar....
çok çok sinirli bir anımda "Allah benimle yaşlanmayı nasip etmesin sana dedim" eşime....
çok üzüldüm sonra da, anneme anlattım o da tövbe et hemen dedi..
eşim çok üzüldü ben ne yaparım sensiz diye takıldı kaldı...
bir de grip zaten, hasta, halsiz, içim ezildi iyice...
ne yapayım ben şimdi...
aslı nerde acaba ben hiç akıl verememki kelin ilacı olsa başına sürer zaten
oyyy gül dalı nerden bulucamki :S yarn gtsem çiçekçiden saksıda gül alsam olmazmı? ona assam?
ben de yatsam iyi olacak sabah sınav da görev var...
aslıcım akşam saatlerinde çağırdı arkadaşım öyle bir şey söyleme şansım olmadı ki, evli ve eşi şehir dışındaydı... neyse işte emrivaki gibi önceden planlanmış gibi algıladı eşim...
offf ya ne zormuş birine karşı sorumluluk hissetmek zorunda olmak bu yaştan sonra...
alışırım umarım ve kimse üzülmez böyle minik şeyler için
canlarım dün kuzenimin nikahı ve kınası vardı.
Düğün de istanbulda olucak.
Dayımın vefatı çok yeni olduğu için oynamadım.
ama güzeldi duygulandım çok.
2 kilo vermişim ben bu arada.
veeeeeee işteeeeeeee azmın zaferiiiiiii buna denir çok,çok daha vermenı beklıyoruz aslımm
umarım devamı gelirbazen yemeği,poğaçayı kaçırıyorum.
gelır gelır başı çektımı sonuda gelir herşeyinnn canının istedigi ye ama doyumluk gibi degılde tadımlık ye 1 tane ye mesela ennn fazlaa
ılk başta mıdenı küçültürsen istesende yıyemysun bak ben o ekmekten akşam 1 dilim yedım acayıp tıkıyo tok ttuyor sabhlarıda tost yap bır tane yeee sende yagsız
Aslıcım tebrik ederim seni bnde yrn bsşlıcam darısı başıma inşallah veririm bende...
sabah haşlanmış yumurta yemek de tok tutuyor. senin dediğin bisküviyi hala almadım,yarın alayım bak ben.
evet etle pek aram olmadıgı için sabahları 2 haşlanmış yumurta yıyorum genelde cnm hımmm al bencıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?