30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de yatsam iyi olacak sabah sınav da görev var...
aslıcım akşam saatlerinde çağırdı arkadaşım öyle bir şey söyleme şansım olmadı ki, evli ve eşi şehir dışındaydı... neyse işte emrivaki gibi önceden planlanmış gibi algıladı eşim...
offf ya ne zormuş birine karşı sorumluluk hissetmek zorunda olmak bu yaştan sonra...
alışırım umarım ve kimse üzülmez böyle minik şeyler için

eşine niye emrivaki olmuş oluyor,başka şehirde değil mi o zaten,hani aynı şehirde olursunuz da eşinle görüşmeni ekersin arkadaşın yüzünden,o zaman anlarım...
neyse evlilik büyük sorumluluk tabiki, birken iki oluyorsun, dolayısıyla dertler de sevinçler de ikiye katlanıyor(yalnız beni duyan 30 yıllık evliyim sanır)
evlenmeye yakın yanlış anlamalar, alınganlıklar olur öyle, olayları büyütmeden soğukkanlı ve sakin,pratik davranarak kendinizi yıpratmamaya çalışın...

canlarım dün kuzenimin nikahı ve kınası vardı.
Düğün de istanbulda olucak.
Dayımın vefatı çok yeni olduğu için oynamadım.
ama güzeldi duygulandım çok.

sinirden sölemişsin bişey olmaz ALLAH biliyosun beynınden düşündügünü bile bilir .......yanı yürekten sölemedigi bilir .......vicdan yapmışsın

hassassın bugünlerde baya tatlımmmm

oyyy gül dalı nerden bulucamki :S yarn gtsem çiçekçiden saksıda gül alsam olmazmı? ona assam?

hahhahahahh bilseydım ekerdım agacını seneler önceden hepiniizn yerıne yapar asardım

benım bır kız arkdşım inanmazdı böle şeylere çocugun adını yazıp saksıyamı bi agacın altınamı ne gömmüşler 6 ayda nışanlanmıştı şaka gibi :)

iyide senınde kendı kararların olmalı .sonuçta kocaman kadınsın canım ne yapıcanı bılırsın 17 yaşında degılızkı bukadarcık kararıda tek başına verebılırsın ben çok kızıyorum böle adamlaraya ben olsam arkdşım aradı ona gidiyorum orda kalıcam derım .....ondan çocuk gibi izinmi alıcam gittigim yeri söyleyınce sorun olmamalı bence ?

canlarım dün kuzenimin nikahı ve kınası vardı.
Düğün de istanbulda olucak.
Dayımın vefatı çok yeni olduğu için oynamadım.
ama güzeldi duygulandım çok.

haklısın kuzene mutluluklar diler darısınıda başımıza dilerim kızlarrrrrrrrr

ist.gelınce bana ugramadan gitme temammııııı?

umarım devamı gelir bazen yemeği,poğaçayı kaçırıyorum.

gelır gelır başı çektımı sonuda gelir herşeyinnn canının istedigi ye ama doyumluk gibi degılde tadımlık ye 1 tane ye mesela ennn fazlaa

ılk başta mıdenı küçültürsen istesende yıyemysun bak ben o ekmekten akşam 1 dilim yedım acayıp tıkıyo tok ttuyor sabhlarıda tost yap bır tane yeee sende yagsız

sabah haşlanmış yumurta yemek de tok tutuyor. senin dediğin bisküviyi hala almadım,yarın alayım bak ben.

sabah haşlanmış yumurta yemek de tok tutuyor. senin dediğin bisküviyi hala almadım,yarın alayım bak ben.

evet etle pek aram olmadıgı için sabahları 2 haşlanmış yumurta yıyorum genelde cnm hımmm al bencıde

beyza hatun yok ortalıklarda haberı olan varmı acepp? günlerdir sesi çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…