30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar herşey yolunda sıkıntı yok, stresli bir hafta geçirdim bu hafta, regl oldum bugün de,muhtemelen ondan da kaynaklandı bu stres... (bu arada düzene de girdi bu ay,soğan kürü işe yaradı galiba)

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum aslı,aydebuz, kestane şekeri

ne yaptınız hıdrellez için bu gece, dilekler dilendi mi?
Hızır Aleyhisselam hepimize yetişsin inşallah bu gece ve Rabbim dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin..
Amiiiin...

annammmm ben bılmıyodumya hıdrellez oldugunu şeker unnuttu sanırım bana demeyı :)

bugünde 7.30 da kalktım okula gittim 4 de eve geldım yattım 2saat yemektı kahveydı.tavla oynadık bi ıkı tur oturdum sıze yazıyorum şimdi ben bu hafta çok yogundum :))

destek olamasakta köstekte olmadık :)))) cnm sen bendekı tripleri görsen valla adama arada küfür geçiriyrum

ben bıleydım bea keşke o gülll agacını sabaha kadar yetiştirmemmiiydii :)amın canımcımmmm

ben de bu gün akşama kadar okuldaydım, rezalet bir hafta sonu... son sınavdan çıkarken paramı almayı unuttum düşün artık bunalmışım iyice,binaya terk etmeye odaklanmışım,bina sorumlusu hoca pek güldü halime 3 oturumun 3ü de 120dk denk gelir mi ya,zaman durdu sanki beklerken...

dünkü tartışmadan da bitap düşmüşüm, bölük pörçük uyuyabildim zaten... yorumlarını okudum canım ama konuyu uzatmak istemedim alıntı yapıp...eşim o arkadaşıma karşı önyargılı biraz da haklı nedenlerle,yani başka bir arkadaşımda kalmak istesem aynı tepkiyi vermeyeceğini belirtti zaten sonra da... işin kötüsü annem de damadına arka çıktı..seyreyle cümbüşü yani... 3 kez aradı annem bugün,özür diledin mi diye... annesi hayatta olmayan ve babasının yalnız yaşlandığını gören,buna üzülen bir adama nasıl "bensiz yaşlan" dersin diye başımın etini yedi anneme söylemek zorunda kaldım aradığında ağlıyordum çünkü anladı bir sorun olduğunu...

neyse geçti gitti...

trip yapma sende çocuğa öyle bakiim
tamam arada bir yap ama alışmasın o zaman bu hep böyle zaten diyip takmaz...

ben bıleydım bea keşke o gülll agacını sabaha kadar yetiştirmemmiiydii :)amın canımcımmmm

sitenin bahçesinde gül fidanları var ama mahallede düğün var silah atılıyor diye korktum çıkmaya ben de... ağaç modunda bir saksı çiçeğim var 15kg onu balkona taşıdım yaprağına astım dileğimi... hediye kesesinin içine kağıtlar koydum bir de 7 tane madeni para koydum dua ederek... sabah ezanı saati kalkıp alacağım... güneş doğmayacakmış üzerine... hayırlısı olsun bakalım...

anneler hep öledir tatlıdırlar aranız bozulmasın dıye damadına taraf çıkmıştırya canım benım

evetya ıkı gündür bizde bittik anlıyorum senı hatta okulun bahçesınde beklerken aklımada geldn tatlış

evet bazen erkekler daha ıyı görebılyor bızızm yanlız olan arkadaşlarımızı biz göremeyebılıyoruz emekkı kzdan kötü bişiler sezdı eniştemız ,,anladım şimdi
ben herzaman yapmıyorum kız sınırlenınce yapıyorum ohoooo senınkıde lafmı bendekı lafları duysan sen ümügümü sıkarsın hahahahah

aydebuz; gel buraya yazma oralara kavga çıkacak, ceza alacaksın yok yere...
deli oluyorum o konuyu görünce zaten....

hadıya ne güzel ALLAH kabul etsın bacımm dileklerini

onuda drnızemı atıcaksın alıp ?

ha gül bahçesine ha çiçege ,ha yüregine ALLAH bişekılde dokunur duanı et yatsen hayırlısı bakalım :)

aydebuz; gel buraya yazma oralara kavga çıkacak, ceza alacaksın yok yere...
deli oluyorum o konuyu görünce zaten....

kız bacım delı oluyorumya yaşadınsa yaşadın DİMDIK AYAKTA DUR illa sahtekarlık yapıcaklarya

ALLAHIM 7 YÖREMDEN UZAK TUTSUN BÖLE SAHTEKARLARI

sevindim canım.
geçen hıdrellezde dileğimi yazdığım kağıdı gömmüştüm gül ağacının dibine, dileğim gerçekleşmedi, ben de bu sene yapmadım...

sevindim canım.
geçen hıdrellezde dileğimi yazdığım kağıdı gömmüştüm gül ağacının dibine, dileğim gerçekleşmedi, ben de bu sene yapmadım...

canım benim de gerçekleşmeyen dileklerim oldu tabi ki, Allah hayırlısını versin ama alışkanlık işte, bir şey yapmazsam içim rahat etmiyor...

lahesis ben ilk defa biberiye çayı içtim kahvaltıdan sonra, sanki çarptı gibi beni, bir hoş oldum sana yan etkisi oldu mu?

canım benim de gerçekleşmeyen dileklerim oldu tabi ki, Allah hayırlısını versin ama alışkanlık işte, bir şey yapmazsam içim rahat etmiyor...

ben ilk kez geçen yıl yapmıştım,ilk ve son oldu,biraz içimde kaldı ama bugün yapsam olmaz herhalde

herkeze tünaydınnnnnnnn iyi haftalar yavrular su gibi bir hafta geçirin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…