- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.561
kızlar herşey yolunda sıkıntı yok, stresli bir hafta geçirdim bu hafta, regl oldum bugün de,muhtemelen ondan da kaynaklandı bu stres... (bu arada düzene de girdi bu ay,soğan kürü işe yaradı galiba)
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum aslı,aydebuz, kestane şekeri
ne yaptınız hıdrellez için bu gece, dilekler dilendi mi?
Hızır Aleyhisselam hepimize yetişsin inşallah bu gece ve Rabbim dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin..
Amiiiin...
annammmm ben bılmıyodumya hıdrellez oldugunu şeker unnuttu sanırım bana demeyı :)
bugünde 7.30 da kalktım okula gittim 4 de eve geldım yattım 2saat yemektı kahveydı.tavla oynadık bi ıkı tur oturdum sıze yazıyorum şimdi ben bu hafta çok yogundum :))
destek olamasakta köstekte olmadık :)))) cnm sen bendekı tripleri görsen valla adama arada küfür geçiriyrum
ben bıleydım bea keşke o gülll agacını sabaha kadar yetiştirmemmiiydii :)amın canımcımmmm
ben de bu gün akşama kadar okuldaydım, rezalet bir hafta sonu... son sınavdan çıkarken paramı almayı unuttum düşün artık bunalmışım iyice,binaya terk etmeye odaklanmışım,bina sorumlusu hoca pek güldü halime3 oturumun 3ü de 120dk denk gelir mi ya,zaman durdu sanki beklerken...
dünkü tartışmadan da bitap düşmüşüm, bölük pörçük uyuyabildim zaten... yorumlarını okudum canım ama konuyu uzatmak istemedim alıntı yapıp...eşim o arkadaşıma karşı önyargılı biraz da haklı nedenlerle,yani başka bir arkadaşımda kalmak istesem aynı tepkiyi vermeyeceğini belirtti zaten sonra da... işin kötüsü annem de damadına arka çıktı..seyreyle cümbüşü yani... 3 kez aradı annem bugün,özür diledin mi diye... annesi hayatta olmayan ve babasının yalnız yaşlandığını gören,buna üzülen bir adama nasıl "bensiz yaşlan" dersin diye başımın etini yedianneme söylemek zorunda kaldım aradığında ağlıyordum çünkü anladı bir sorun olduğunu...
neyse geçti gitti...
trip yapma sende çocuğa öyle bakiim
tamam arada bir yap ama alışmasın o zaman bu hep böyle zaten diyip takmaz...
sitenin bahçesinde gül fidanları var ama mahallede düğün var silah atılıyor diye korktum çıkmaya ben de... ağaç modunda bir saksı çiçeğim var 15kgonu balkona taşıdım yaprağına astım dileğimi... hediye kesesinin içine kağıtlar koydum bir de 7 tane madeni para koydum dua ederek... sabah ezanı saati kalkıp alacağım... güneş doğmayacakmış üzerine... hayırlısı olsun bakalım...
aydebuz; gel buraya yazma oralara kavga çıkacak, ceza alacaksın yok yere...
deli oluyorum o konuyu görünce zaten....
kızlar herşey yolunda sıkıntı yok, stresli bir hafta geçirdim bu hafta, regl oldum bugün de,muhtemelen ondan da kaynaklandı bu stres... (bu arada düzene de girdi bu ay,soğan kürü işe yaradı galiba)
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum aslı,aydebuz, kestane şekeri
ne yaptınız hıdrellez için bu gece, dilekler dilendi mi?
Hızır Aleyhisselam hepimize yetişsin inşallah bu gece ve Rabbim dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin..
Amiiiin...
sevindim canım.
geçen hıdrellezde dileğimi yazdığım kağıdı gömmüştüm gül ağacının dibine, dileğim gerçekleşmedi, ben de bu sene yapmadım...
Kızlar Adet olmuyorum o soğan kürü ne biri söylesin gözünü seveyim
canım benim de gerçekleşmeyen dileklerim oldu tabi ki, Allah hayırlısını versin ama alışkanlık işte, bir şey yapmazsam içim rahat etmiyor...
Kız aydebuz çabuk geçerse çabuk yaşlanırız çabuk geçmesinde güzel geçsin anacım
su gibi temizzzzz berrak geçsin dedüm kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?