- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.601
Paylaşım sitesini biraz da bu yüzden sevmiyorum.iki farklı konu aslında üst üste geldi;
birincisi; benden önce tanıdığı bir iş arkadaşı vardı... başka bir şehirde ama eğitimdi,seminerdi görüşüyorlardı, eşimin hoşlanacağı,ilgi duyacağı biri değil biliyorum,bizim ilişkimiz başladıktan sonra da görüştüler tabi ki, iyi bir arkadaş gibi görünüyordu,doğum günlerinde, yeni yıllarda şubeye pasta-kurabiye-çiçek göndermeler, pahalı markalardan hediyeler göndermeler... eşim hediye konusunda bozulmuş, teşekkür için aradığında bunu da net bir şekilde söylemişti o dönem... iş sebebiyle her gün en az bir kez konuşuyorlardı ve kız buna rağmen cumartesi günleri de arıyordu... benim saf kocam hala konduramıyordu, destek olmam lazım,zor günler geçiriyor falan diyordu... çok anlatmaya çalıştım yine konduramadı... biz nişanlandık, nikah yaptık... kızın sesi soluğu kesildi,iş için bile başkasına yönlendirmeye başladı... kanka modunda hergün arayan kız bildiğin tepki koydu, tebrik bile etmedi... konu gündeme geldi dün sosyal paylaşım sitesinde adını görünce ben, silsene dedim ne gerek var her şey ortada sonuçta... ne önemi var ki çocuk gibi mi davranıcam dedi silmedi
ikincisi; yine eski çalıştığı şehirden bir bayan yine o malum sitede eşimin tek olduğu bir fotoğrafın altına "......ım sen ne zaman evlendin be ya" diye yazmış... isimlerimizin sonuna iyelik ekini koyarak biz birbirimize hitap ederiz ve telefonumda bile öyle kayıtlıdır eşim... bizim ki altına cevap yazmış "100 yıl oldu senin haberin yok" diye, yine tebrik ya da hayırlı olsun demek yok... geyik yapmış kız 100 yıl msjı üzerine, bizimki yazmamış başka msj kapanmış konu... ben görünce delirdim, iyelik ekini biz kendi aramızda kullanırken ve bu konuda hassasiyetimi bilirken neden o msjı ben görmeden yok etmedin diye resmen saldırdım adama... ben öküzlük ettim, düşünemedim demiyorda, "o bölgenin hitap tarzı bu,herkes herkese böyle hitap eder" diye savunuyor hala... şaşkın şebelek ben de göçmenim kime kime anlatıyorsun ki iyice delirdim tabi... tuttu fotoğrafı sildi, ben bu defa yorumu silecektin neden fotoğrafı sildin arkadaşına ayıp mı olurdu diye uzattıkça uzattım işte... bir de yüz buldum ya sonra iyice astarını istedim... kaç gündür öyle garip gerginiz bu nedenlerle...
bence gereksiz kıskançlık yapmışsın canım. bunda da bir şey yok. bazıları sen arana mesafe koysan bile canım cicimli vs. konuşabiliyor. seninki de yüz vermemiş yine işte. sen düğün yaklaştıkça stres yaptın,çocuga sardın gibi geldi bana...
asıl kızdığım çifte standart...
ben 13 yıllık üni. arkadaşıma (ki kız arkadaşlarım kadar samimidir,ailemle de görüşür bu arkadaşım,kız arkadaşıyla gelir bizim köyde kalır falan) telefonda lafın gelişi "tamam canım" dedim diye olay çıkarmıştı yakın bir zamanda da...
KOÇ burcu mu?benimle bir konuda tartışırken, kendinden örneklendirerek karşılaştırma yapma, haklıyken haksız görünüyorsun gözüme özgün ol lütfen karıcığım dedi:26:
aaa dilek diyince aklıma geldi yarın hıdırellez napılcak bilen varmı dilek için?
hahhahahahh bilseydım ekerdım agacını seneler önceden hepiniizn yerıne yapar asardım
benım bır kız arkdşım inanmazdı böle şeylere çocugun adını yazıp saksıyamı bi agacın altınamı ne gömmüşler 6 ayda nışanlanmıştı şaka gibi :)
İyi akşamlar güzel bayanlargüzel rüyalar görün bu gece
Yaz geldi diye kaldırdınmı kız yorganlarısenin dötün açık kalmış bu gece iyice örtün hiçbişicik olmaz
Paylaşım sitesini biraz da bu yüzden sevmiyorum.
Senin (bu senin kocan oluyor) içinde karşı tarafa karşı hiçbir şey olmayabilir ama herkes öyle değil (herkes = o kadın ya da kız işte)
Ne gerek var? Görüşmediğin insan neden paylaşım hesabında olsun da senin her şeyini görsün? Ne gerek var?
(Kusura bakma Lahesis, seni gaza getiriyorum gibi oldu ama fikrim bu!)
Bu arada ben Eylül'de hesabımı sildim. Kız kardeşim açmıştı. Bir donuk bir açık iki yıl kadar kaldı hesap! Eylül ayında kökten sildim. Sen sağ ben selamet...
Fakat işte yarın bir gün hayatıma birisi girerse onun da hesabı olabilir, ben de sorunlar yaşayabilirim bu tarz... Onun hesabı olursa ben de açarım sanırım. Takip etmek amacıyla.Hoş yapan her türlü yapar. (Bu yapandan kasıt senin kocan değil Lahesis. )
Al işte bir sinir harbi daha!
Elin adamına (arkadaşın bile olsa) .....'ım diye hitap etmek de nesi? Bir de evli barklı, az düşünsene belki karısı hoşlanmayacak... Ki yaptığın şey hoşlanılacak bir şey de değil!!!
Ben ve bir kız arkadaşım eskiden kanka olduğumuz tek erkek arkadaşımızı arayamıyoruz bile... Bırak paylaşım sitesinden o şekilde hitap etmeyi... ( karısı da biraz kıskanç ) Kendisi ararsa görüşüyoruz. Hatta gizli saklı iş çeviriyormuşum gibi vicdan azabı duyuyorum kırk yılda bir telefonda görüşsek bile... O da kardeş gibiyiz çocukla...
Bu kadınlardaki rahatlığı da ben anlayamıyorum. Allah'a büyük konuşmayayım ama!!!
İnanmam böyle şeylere...
Nişan kurdelesi yutmak vs vb.
Haaaa, bizde bilinmiyor olmasına rağmen bir arkadaşımla yaptık 2009 yılında...
Ne oldu?
Hiçbir şey!!!
Yaparken inanmıştım da...
Ama artık hiç yapmıyorum böyle şeyler...
Arkadaş dedi ki; yılbaşı gecesi tam 00,00 da nar patlat evde kapıya doğru... evim olurmuş böyle yaparsam...
Yapmadım tabii ki...
Canım, ben şehir dışına çıktım ya... Buradan da yazmıştım. Kız kardeşim okuyor ya sehir dışında... Onun yanına gitmiştim.anammmmmmmmmm onu bılmıyodum bak nar berekettir doğru olabilir tatlımm bılseydım yapardım 7 ay var daha neyse beklıcezz :))
bu arada dün nerdeydın bakıyım sen hıııı çabuk hesap ver bize ?:))
Cidden ha, Beyza hiç yazmamış günlerdir. :26:beyzoşu kaçırdılarmı acabya ? gerçektende merak etmeye başladım kaç gündür yok böle yapmazdı hiçç
Canım, ben şehir dışına çıktım ya... Buradan da yazmıştım. Kız kardeşim okuyor ya sehir dışında... Onun yanına gitmiştim.
Cidden ha, Beyza hiç yazmamış günlerdir. :26:
aaa evett bılıyorum kardeşinin yanına gittigini nasıl peki kardeşin ?
İyi Allah'a şükür... Gezdik tozduk, yorulduk! Geldim... Şaka gibi geldi geçti bir hızla... Sanki hiç gitmemişim gibi... Bir hışımla geldi geçti kizir oğlu mustafa bey!!!
ohhhh iyi yapmışsın kuzum aman iyi olsun okyan çocuklara üzülüyorum uzaktalar ailelerinden yemek yapamazlar çalışamalar
ne biliyim ben bazıları hem okuyup hem çalışıyo durumu iyi olmayanlar .
benım kuzen üni.okumaya gittide çocuk ıkı yılda kötü bir hastalıga yakalandıya dengeli beslenemedı halıyle birde çalıştı yavrum
KYK geri ödemeli kredisi var. Biz de gönderiyoruz.
Evde bizimki arkadaşlarla... Yemek içmek biliyorlar yapıyorlar... Çok şükür...
İlk gittiğinde üzüldü(k) ağladı(k) ama şimdi de okul bitiyor diye üzülüyor hanım sultan!
eee alıştı tabıkııı ordakı hayatına
bıızmkı erkekti ya garıbım yapamadı hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?