30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yaptı canım, ben de benimle alakalı olduğunu düşünmüştüm... böyle çarpıntı gibi hafiften demi..

evet canım aynen öyle olmuştu bana da... sonra da yoğunluktan unuttum içmedim bir daha, dün de arkadaşta kaldım. içebilirim unutmazsam bugün.

merhaba canım;
tamam aynı şekilde hissettiğimize göre, metabolizmayı ani hızlandırıyor olabilir... (pek bilimsel olmadı ama bu,benden ancak bu kadar )

ben değişik bir gün yaşadım bugün,
iş yerinden beşyüzbin aksilikle boğuştum,
tahliller için tekrar doktora gittim
şaşkın doktorum(aklı petrol istasyonunun kazandığı paracıklara gitmişti sanırım,ikinci kez gittiğimde bankaya kaçmıştı)
prolaktin hormonu düştü mü diye tahlil bildirmesi gerekirken beta hcg istemiş, tahlil çıktı 0.09 negatif
hemşire gülsün mü mahçup mu olsun bilemedi yazık,regl in 3.gününde gebelik testine maruz kalan sadece benimdir herhalde...
yarın giriş yaptırmadan gelin tekrar bakalım dedi...(heyoooo 30tl ye gebelik testi yaptırdım bilmeden

Son düzenleme:

belki de tespitin doğrudur günde en fazla bir fincan içelim bence, fazlası zararlı olabilir.
gebelik testi miymiş o doktorun kendi hatası olduğundan tabi ki muayene ücreti alınmaz.

belki de tespitin doğrudur günde en fazla bir fincan içelim bence, fazlası zararlı olabilir.
gebelik testi miymiş o doktorun kendi hatası olduğundan tabi ki muayene ücreti alınmaz.

hamile değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
bitki çayları bilinçsiz tüketilirse zarar verebiliyor zaten,dikkatli olmak lazım...

kızlar beyza nerde acaba, ben merak etmeye başladım.

bazen bana da gereksiz samimi sözler kullanan erkekler oluyor, ben ses çıkarmıyorum, ama bu hoşuma gittiğinden değil, tarzları öyle olabiliyor bazılarının, herkese aynı şekildeler, ben de kendi davrandığım şekilde mesafeli davranmaya devam ediyorum.

hamile değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
bitki çayları bilinçsiz tüketilirse zarar verebiliyor zaten,dikkatli olmak lazım...

kızlar beyza nerde acaba, ben merak etmeye başladım.

hatta bitki çayları 15 günden fazla tüketilmemeli diye hatırlıyorum ben...
o önceden de öyle ara vermişti,bence makale çalışmaları vardır,onlarla meşguldür,dönecektir,merak etmeyin.

hatta bitki çayları 15 günden fazla tüketilmemeli diye hatırlıyorum ben...
o önceden de öyle ara vermişti,bence makale çalışmaları vardır,onlarla meşguldür,dönecektir,merak etmeyin.

özletti kendini ya...
ben gülümsün ün msjlarına bakayım,görmemişim yazdıklarını...

(Kusura bakma Lahesis, seni gaza getiriyorum gibi oldu ama fikrim bu!)

yok canım gaza gelmiyorum,geçti o stresli dönem,sakinim şu an...

ah işte bak bu konu aklıma geldikçe yeniden sinirleniyorum ama eşime değil o patavatsız kadına

teşekkür ederim canım benim
aslıcım olayın sıcaklığı ile okudu yazdıklarımı,sinirimi,stresimi hissetti sanırım çok yapıcı şeyler yazdı,biraz da onun sayesinde sakinleştim o gece...

KOÇ burcu mu?
Geçen birisi de KOÇ burcu sevgilisi için benzer şeyler söyledi de...

heheh koç olan benim
o ikizler
:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…