30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İkizler erkeğini sevmem ama koç erkeğini severim.

koç erkekleri inatçı olur genelde,ben de ikizler kadınını severim.

sizi seven çıkmadı be lahesis, ne çektiniz siz bee

bazen bu dünyada mutlu olmak, sevdiğimle olmak hakkım değil mi diyorum, bazen de yalan dünya sonuçta, geçici, buraya çok kapılmamak lazım diyorum, bilemiyorum...

tuğçem

biraraya gelmemizin sebebi sensin canım, dolayısıyla en çok seni seviyoruz...

sevgi pıtırcıkları olduk, millet birbirini yiyor diğer topiklerde

Ayy canım benim sağolasın. Eksik olma.
Ama siz olmasanız bu sayfanın da bir önemi kalmazdı.
Allah bir araya getirdi bizi.
İsabetli birşey yapmışım bu sayfayı açmakla.
Maşallahh bize...

bazen bu dünyada mutlu olmak, sevdiğimle olmak hakkım değil mi diyorum, bazen de yalan dünya sonuçta, geçici, buraya çok kapılmamak lazım diyorum, bilemiyorum...

haydaaa aslı ne yaptın canım ya, isyankar gördüm seni sanki
üzüldüm böyle düşünmene, herşey kader kısmet doğru zamanda elbette sevdiğinle mutlu olacaksın ve elbette bu senin hakkın...
2 sene önce, bu adamla evleneceksin deseler gülerdim, aklımın ucundan geçmezdi...
evlilik fikrinden o kadar uzaktım ki,saçma sapan bir ilişkim vardı,şu sonu başından belli olanlardan...
bir anda değişiyor herşey, çok güzel olacak senin için de...
ayrıca bu bahsettiğimiz bu dünyaya kapılmak demek değil ki, yaşıyoruz ve kapılmak zorundayız belki de biraz...

isyan demeyelim de umutsuz, karamsar diyelim, insan elinde olmadan böyle duygulara kapılabiliyor bazen malesef... Allah her şeyin hayırlısını versin, yaşayacak neyimiz varsa yaşayıp göreceğiz bundan sonra da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…