30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bugün kıyafetim çok rahatsızdı, koltuk altlarıma sürtünüp durdu dikiş kısmı, hava sıcaktı bir de, koltukaltlarım pişik gibi oldu, çok acıyor, yanıyor, ne yapayım kızlar.

bende umutsuzum şu aralar hem yaş oldu 31 hem sözlümden ayrıldığım için insanların aklına bu takılırmı diyorum. hem de evlilikten aşk bekliyorum. Zor dimi..Mutsuz olucam sanki karamsarım bazen. Ne olacak acaba hayatım? neden ben mutlu olamadım ya nerde hata yaptım

canım bende 82 liyim ve nişanlımdan ayrıldım biliyorsun.
Arada böyle sorgulamalar bendede oluyor özellikle düğünlere gittiğimde kötü oluyorum.
fakat mutlu olma şansımız yüksek.
umudumuzu kaybetmek yok.
Akışına bırak ve her anın tadını çııkarmaya çalış.

bugün kıyafetim çok rahatsızdı, koltuk altlarıma sürtünüp durdu dikiş kısmı, hava sıcaktı bir de, koltukaltlarım pişik gibi oldu, çok acıyor, yanıyor, ne yapayım kızlar.

benim de olmuştu bir ara, hametan krem vermişti eczacı, var mı evde...
geçmiş olsun bu arada, terletmemeye çalış canım,iyice canın yanmasın

Son düzenleme:

Tuğçe biliyorum ama ne bilim bazen bi mutsuzluk çöküyor üzerime. istiyorumki kendi evim olsun, istiyorum ki aşık olduğum adam yanımda olsun. Ben şanslımı değilim, hiçmi olmayacak diyorum. Ne bilim böyle bi umutsuzum. Yatarken düşünüyorum tüm bunları sanki hep hata yapmışım gibi hissediyorum. Halbuki hep akıllı sanırdım kendimi.yanılmışım.

umutsuz olmak yok kızlar...
doğru kişi bir yerde sizi bekliyor ve doğru zamanda karşınıza çıkacak

benim de olmuştu bir ara, hametan krem vermişti eczacı, var mı evde...
geçmiş olsun bu arada, terletmemeye çalış canım,iyice canın yanmasın

sağol canım. evet onu ve bephanteni sürdüm canım, kabarmış ve kızarmış çok acıyor ve yanıyor. yarın işyerinde sıcakta mecbur terleyecek inşallah kısa zamanda geçer.

canım insanız ve deneyimleyerek öğreniyoruz.
Bunu yaşayıp öğrendin ve şimdi ileriye umutla bakmalısın.
Ne düşünürsen yaşamına da onu çekersin.
Arada böyle olman normal bende oluyorum ama bunu uzun vadeye yayma.
Zaten o zaman depresyona girmiş olursun.
Kendini bu raddeye getirmemeye çalış canım.

sağol canım. evet onu ve bephanteni sürdüm canım, kabarmış ve kızarmış çok acıyor ve yanıyor. yarın işyerinde sıcakta mecbur terleyecek inşallah kısa zamanda geçer.

çaktırmadan peçete koy arada bir canım, tenin temas edip terlemesini mümkün olduğunca önlemeye çalış,
benim ağda bandını tekrar tekrar yapıştırmaktan olmuştu,medicassol ve hametan sürmüştüm diye hatırlıyorum...

kollarımı kaldıra kaldıra yazıyorum, kapatamıyorum iyileştiğinde koltukaltlarım kararmasın diye sürdüm bepantheni de önerilerin için teşekkür ederim canım.

kollarımı kaldıra kaldıra yazıyorum, kapatamıyorum iyileştiğinde koltukaltlarım kararmasın diye sürdüm bepantheni de önerilerin için teşekkür ederim canım.

kararma işi kolay.. expigment 4 diye bi krem var, ben kullanıyorum düzenli olarak... süper bişey

benim kocam psikopat kesin romantik bir şey gönderdi sandım da hevesle açtım videoyu...

küçük kızın ablaya tokatı attıktan sonra keyifli haline koptum... sizinle de paylaşayım kızlar

[video=youtube;HSVGzlK57G0]https://www.youtube.com/watch?v=HSVGzlK57G0[/video]

ablasının canı yanıyor ama ablası yan gözle de kamerayı yokluyor yine nasıl, çıkıyor muyum diye

dönmez herhalde canım, ben haftada bir yada iki kez sürüyorum kararma ihtimali olan bölgelere...

bir karışımım var onu da her duştan sonra sürüyorum vücut losyonu niyetine..

linki bulup kopyalarım şimdi, inanılmaz birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…