30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Benim annem de örerdi ama çekiştirmesine gerek yoktu ben memnuniyetle ördürürdüm.
İki belik örgüyü çok severdim. Gerçi annem tek örerdi bir de ördükten sonra beyaz kurdele ile sarardı. Çok havalı hissederdim kendimi...

Çocukluk güzeldi tüm yokluklara falan rağmen.

heyoooo enstitü yönetim kurulu yeni yönetmelik yayınlamışşş ve tez savunmasına 6 ay sonra girme hakkı vermiş hem de yaptırım olmaksızın.... ölüyordum stresten nasıl rahatladım anlatamam (tembelim ben evet)

:118::119:

Yaşasıııııııııııııııııııııııııııııınnn!

Lahesis yaaaa, inan ben de strese girmiştim senin adına... Ne kadar sevindim anlatamam!
Çok şükür yaaaa... Evlilik hazırlıklarına hız verebilirsin bu durumda rahat rahat...

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, derler ya , seninki de öyle oldu.

canım benim çok sağol...
enstitüye indim, 28 mayısa kadar savunma başvurusu için bilgi alacaktım, 28 haziran da da savunmaya girerim, 6 ay uzatma alırım diyordum... ama savunma stresini yaşa, olumsuz eleştirileri göze al falan baya zoruma gidiyordu...

şimdi savunmaya girmeme de gerek kalmadı...

şubatta girerim Allah'ın izniyle

gözünaydın canım.

beyza dönmüş sahalara,ama eski yazıları okumamış,kızlar seni merak etti canım,ben de makale işi vardır muhtemelen,çok geçmeden gelir demiştim ki bugün geldin.

yok tatlım zaten bir çaybardagı ya nefes almadan dik kafaya ben de içemem öle içtim hep :) içince agzına şeker at istersen

bir kız vardı topık açmıştı ..evlendım babamın evını özlüyorum evlılıge alışamadım yardım dıye :)))

sen kendını klonla tatlım :)) öle olmaz be alışırsın kendı evın kendı düzenın,kendı yatak odan,herşeyın tasarımı sana ait olucak ozamanda babanın evnde 1 gün bile yatamassın :)

benım annem hiç yapmadı bunu hep çalıştı ,çalıştı,çalıştı

hatta benı 5.5 yaşındyaken okulun bahçesine bıraktıgını hi unutmam .bana dedıkı çalışıp para kazanmam lazım işe gitmessem 3

günlügümü kesiyorlar anlıyorsun degılmı dedi kafamı salladım .

okulumuda sıramıda kendım buldum hep :)saçlarımıda benden 3 yaş büyük ablam yapm aya çalışıyordu

ben o yüzden ailemden ayrı yaşıyorum sorun yok bende

yok öle bişey renk bırakması gibi 3 aydır her gece sürüyorum yüzüme ve omuzlarıma güneş lekelerim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…