30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ne kdr tatlısınız ne kdr sıcaksınız okurken hepinize sarılasım geldi

gell sarıl gelll ablan kurban olsun sana.......bülent ablamıızn ilk çıktıgı yıllarda bir şarkısı vardı hatırlayan varmı ?

sıkıııııı,sıkııııııııı sarıl bana kurban olsunnnnnnnnn ablannnnnnnnnnn sanaaaaaaaa diye :) o geldı aklıma

çalışmak zorundaymış demek ki canım, yargılama anneciğini bu yüzden...
benim annem de çalışıyordu, ama işte babaanne,hala,yengeler mutlaka ilgilenecek birileri olurdu evde...
8 yaşındayken günlük ev temizliği yapardım ben annem işten geldiğinde mutlu olsun diye

sabah 9da kaltımm evıme gittim baştan aşagı kaldırdım evi temız evı,gene temızledım geldılermı bana ne :)

yorgunluktan ölüyorum uzandım baktım uyuycam hemen gözlerimi açtım ,şimdi uyursam gece uyuyamam .saatın geçmesını beklıyoum

uyumamalıyımmmm,uyumamalıyımmmm:)

kuzum sen de yalnız mı yaşıyorsun... konuşmadık mı acaba şimdi öyle merak edesim geldi, çalışıyor musun...

bizde hala,yenge babanede yoktu kımse yoktu ...ama annem hrslı bir kadındı...almanya sevdasına evlenıyor babamla gidiyorlar babam

askere gidince babamın tarafı anneme huzur vermıyo ,annemde diyokı istanbulda büyük yermiş ben almanyada kalmam daha fazla

gidicem ben ,benı seversen düş peşime sevmessende ayrılalım dıyor babam tabıı karısını sevıyor düşüyor bunun peşine ,,sırf babamın

ailesi istanbula gittilerde bişey sahıbı olamadılar demesın dıye ha babam de babam çalışıyor ...bir derken ,bir ev daha 4 ev yapıyor

sonra ıkı yazlık birde köy de ev ......ama ben hala anlamıyorum hırsını tek ev yeterbe canım çokk zordu kız benım çocukluugm

5.yaşından sonra bulaşık yıkamaya başladım ben 2 kere yıkıyodumkı annem gelınce kızmasın dıye10 yaşımda yemek yapmayı

ögrendım

hiç yaşamadım vesselam çocuklugu ...çocukluk insanın gelecegını belirlermişş çok doğru

dışardanda benı görenler bir yumurta kıramaz der pehhhhh:)

belki sürüp güneşe çıkmama konusunda demişlerdir öyle,ben baya esmer tenliyim öyle ara ara beyazlarsam kötü olur ya:18:

ben beyazdım bembeyaz oldum canım zaten güneşe çıkarken yüksek faktörlü kremımı sürmeden çıkmam abii:)

kuzum sen de yalnız mı yaşıyorsun... konuşmadık mı acaba şimdi öyle merak edesim geldi, çalışıyor musun...

ailem memlekete gittierya 1 ay oldu kışa doğru gelırler sevgılımdeyım genelde ben :) hatta diyodumya akşamları ben gıdıyorum eve dıye sende nerden nereye gıdıyosun dıyodun bana :)

hah tamam canım ya hatırladım şimdi,kusura bakma,kafa çok dolu olunca zorlanıyorum bazen

sizinkiler çalışma hırsını abartmışlar sanki,ama bak mal-mülk sahibi olmuşlar sonuçta sizin geleceğiniz için uğraşmışlardır mutlaka...

ben yaz tatili yapmadım mesela üni. bitene kadar... yaz geldi mi şeftali bahçesinde alırdık soluğu ta ki işe başlayana kadar şimdi de yazın izinde durum aynıdır mesela... eşim şimdiden korkuyor ben nasıl şeftali toplarım alerjim var diye yan çiziyor abim dedi ki, sıkma sen canını maske ayarlarım ben sana...

evet şuan rahatız ALLAHA çok şükürler olsun NE ÇEKTIMM BE CANIM NE ÇEKTIM BEEEEE BIZDEDE FINDIK OLUR 8.AYDA AMA BIIZM FAZLA YOK OLSAYIDA AMELE TUTUYORLAR ( GÜNDELIKÇİLERE ÖLE DIYORLAR ) ALIŞIR ANAMM ALIŞIRRRRRR

Kızlr ben yatarrrrrrr saga sola sersemlenıp duruyorum erken yatıyım bu akşam hepinizi öpüyoru tatlı rüyalarrrr

yok tatlım zaten bir çaybardagı ya nefes almadan dik kafaya ben de içemem öle içtim hep :) içince agzına şeker at istersen

Aydebuz, bugün içerken yarısını öğürdüm. (iğrencim farkındayım) Yarısı boşa gitti.
Nasıl devam edeceğim bilmiyorum.

Bu arada herkese "Günaydın" kızçeler...

Lahesis ve Aydebuz,

Ben de heves güves 12 - 13 yaşımda yemek yapmayı öğrendim. (Üstelik annem ev hanımı) Her şeyi yapardım. Yoğurt bile mayalardım.
16 - 17 yaşımdayken bir evi çevirebileceğimi düşünürdüm.

Şimdi ise bırak bir evi kendimi çeviremem diyorum. Güvenim yok kendime... Çünkü 14 senedir çalışıyorum. Eve gidiyorum yemek hazır! ( çok şükür ki Annem var, yapıyor. ) Ara sıra mutfağa giriyorum. Güzel yapıyorsun diyorlar ama bence bildiklerimi hep unuttum.

Neyse lazım da değil.

ısırgan suyu içiyorlar sanırım canım önceki sayfalardan öyle anlamıştım...
regl dengesi ya da kilo için olabilir...

Bu içtiğinz şey ne işe yarıyo

Isırgan Suyu canım, rahmi temizliyormuş. Adet düzensizliğine iyi geliyormuş. Ben de Allah'ıma şükür düzensizlik yok da iltihap olabiliyor ondan içiyorum. Annem de menopoza giriyor sanırım, o yüzden içiyor. Aydebuz bana tavsiye etmişti sağ olsun!

Aydebuz, bugün içerken yarısını öğürdüm. (iğrencim farkındayım) Yarısı boşa gitti.
Nasıl devam edeceğim bilmiyorum.

Bu arada herkese "Günaydın" kızçeler...

günaydın tatlım

bak şöle yaparsan hiç tadını almassın nefes almadan bardagı kafana dıkıyosun sonrada agzından hooooohhhhhh dıye nefes ver uzunca sonra duymuycaksın kokusunu burnundan nefes alırsan başındada sonundada kokuyu alırsın

ben içtigime göre sen haylı haylı içersen en ufacık kokuda istifar eden ben :)) içtim ammaaaaa dedıklerımı yap sen

istersen agzına bır kesme şeker at yuttukan sonrada

ısırgan suyu içiyorlar sanırım canım önceki sayfalardan öyle anlamıştım...
regl dengesi ya da kilo için olabilir...

detoks canım nasıl yüzümüzü vücudumuzu yıkıyoruz elımızı ayagımızı peki ya içimizi yıkıyormuyuz hayır :)
işte bu içimizi yıkayıp temızlemeye yarıyo

Demek ki ben senden beter durumdayım. Burnumu kapattığım halde öğürdüm.
Gerisini sen hesap et.
Ben biraz da psikolojik olarak iğrendiriyorum kendimi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…