- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.721
Ne kdr tatlısınız ne kdr sıcaksınız okurken hepinize sarılasım geldi
benım annem hiç yapmadı bunu hep çalıştı ,çalıştı,çalıştı
hatta benı 5.5 yaşındyaken okulun bahçesine bıraktıgını hi unutmam .bana dedıkı çalışıp para kazanmam lazım işe gitmessem 3
günlügümü kesiyorlar anlıyorsun degılmı dedi kafamı salladım .
okulumuda sıramıda kendım buldum hep :)saçlarımıda benden 3 yaş büyük ablam yapm aya çalışıyordu
ben o yüzden ailemden ayrı yaşıyorum sorun yok bende
yok öle bişey renk bırakması gibi 3 aydır her gece sürüyorum yüzüme ve omuzlarıma güneş lekelerim için
sabah 9da kaltımm evıme gittim baştan aşagı kaldırdım evi temız evı,gene temızledım geldılermı bana ne :)
yorgunluktan ölüyorum uzandım baktım uyuycam hemen gözlerimi açtım ,şimdi uyursam gece uyuyamam .saatın geçmesını beklıyoum
uyumamalıyımmmm,uyumamalıyımmmm:)
çalışmak zorundaymış demek ki canım, yargılama anneciğini bu yüzden...
benim annem de çalışıyordu, ama işte babaanne,hala,yengeler mutlaka ilgilenecek birileri olurdu evde...
8 yaşındayken günlük ev temizliği yapardım ben annem işten geldiğinde mutlu olsun diye
belki sürüp güneşe çıkmama konusunda demişlerdir öyle,ben baya esmer tenliyim öyle ara ara beyazlarsam kötü olur ya:18:
kuzum sen de yalnız mı yaşıyorsun... konuşmadık mı acaba şimdi öyle merak edesim geldi, çalışıyor musun...
hah tamam canım ya hatırladım şimdi,kusura bakma,kafa çok dolu olunca zorlanıyorum bazen
sizinkiler çalışma hırsını abartmışlar sanki,ama bak mal-mülk sahibi olmuşlar sonuçta sizin geleceğiniz için uğraşmışlardır mutlaka...
ben yaz tatili yapmadım mesela üni. bitene kadar... yaz geldi mi şeftali bahçesinde alırdık soluğu ta ki işe başlayana kadarşimdi de yazın izinde durum aynıdır mesela... eşim şimdiden korkuyor ben nasıl şeftali toplarım alerjim var diye yan çiziyor abim dedi ki, sıkma sen canını maske ayarlarım ben sana...
yok tatlım zaten bir çaybardagı ya nefes almadan dik kafaya ben de içemem öle içtim hep :) içince agzına şeker at istersen
Bu içtiğinz şey ne işe yarıyo
Aydebuz, bugün içerken yarısını öğürdüm.(iğrencim farkındayım) Yarısı boşa gitti.
Nasıl devam edeceğim bilmiyorum.
Bu arada herkese "Günaydın" kızçeler...
ısırgan suyu içiyorlar sanırım canım önceki sayfalardan öyle anlamıştım...
regl dengesi ya da kilo için olabilir...
günaydın tatlım
bak şöle yaparsan hiç tadını almassın nefes almadan bardagı kafana dıkıyosun sonrada agzından hooooohhhhhh dıye nefes ver uzunca sonra duymuycaksın kokusunu burnundan nefes alırsan başındada sonundada kokuyu alırsın
ben içtigime göre sen haylı haylı içersen en ufacık kokuda istifar eden ben :)) içtim ammaaaaa dedıklerımı yap sen
istersen agzına bır kesme şeker at yuttukan sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?