30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

birkaç gündür öyleyim canım. dün arkadaşta kaldım, gece 3 gibi yattık, sabah erken kalktım iş de yoğundu, çok da yorgunum, ama şimdi de vücut alışınca uykum gelmiyor...

Evet canım bende öyleyim. :)
Geç yatıyorum hep. Gece oturmak beni mutlu ediyor.

sabah erken kalkmak zorunda değilsen mutluluğun daim olur da,sabah benim gibi erken kalkmak zorundaysan sevincin yarım kalabilir.

Evet canım erken kalkmak bana resmen eziyet gibi geliyor.
Hatta erken kalkarsam o gün hep suratsız oluyorum ve de mutsuz...

herkee günaydınnnnnnnnnnnn bugün erkenciyim evıme gidiyorum temizligeeee

Ayy canım benim sağolasın. Eksik olma.
Ama siz olmasanız bu sayfanın da bir önemi kalmazdı.
Allah bir araya getirdi bizi.
İsabetli birşey yapmışım bu sayfayı açmakla.
Maşallahh bize...

maşallahhhh

bugün kıyafetim çok rahatsızdı, koltuk altlarıma sürtünüp durdu dikiş kısmı, hava sıcaktı bir de, koltukaltlarım pişik gibi oldu, çok acıyor, yanıyor, ne yapayım kızlar.

bebek pudrası varya hanı ( talk ) ondan sür gecer heemennn

bak madecassol da iyidir cildi yenıler amelyat olan hastalara verıyorlaar genelde

Aslı'yı ve yorumlarını seviyorum. Mantıklı kız vesselam.

bazen bu dünyada mutlu olmak, sevdiğimle olmak hakkım değil mi diyorum, bazen de yalan dünya sonuçta, geçici, buraya çok kapılmamak lazım diyorum, bilemiyorum...

Aslıcığım, gel gitlerimiz her zaman var maalesef! Ben de mesela anne olmak istiyorum ya da işte özellikle regl dönemlerinde duygusallaşıyorum. Beni seven , kollayan bir erkek olsun istiyorum (babam ve erkek kardeşim dışında)

ama sonra "offf! çok sorumluluk şu bu, ben babamın evinden ayrılamam" diyorum.

özellikle kız kardeşimin yanından gelince ben bu evden ayrılamam fikri oluştu. hep çocukluk günlerimizi özlüyorum. Annem babam yaşlanmasın istiyorum. Hayat mutlu çocukluk günlerimizdeki gibi olsun hep istiyorum. Şu anda mutluyum Allah'a şükür de çocukluk güzeldi.

Son yazdıklarım ütopik oldu farkındayım...

geçen amcamın oğlu bir mesaj atmış ( kendisi 20 yaşında )

"Hayatımın en mutlu günleri, annemin montumun fermuarını boynuma kadar çektiği günlermiş...!"

Anaaaam! Bu nasıl kardeş?
Abla da iyi sabırlıymış. Ben birbirlerine girecekler diye bekliyordum.

Günaydın hatunlar ne çok konuşmuşsunuz öyle hepimizin günü güzel geçsin inşallah

herkee günaydınnnnnnnnnnnn bugün erkenciyim evıme gidiyorum temizligeeee

Günaydın güzeller
Nasılsınız bakalım?

Aydebuz, ben Isırgan Suyunu içmeye başladım bu sabah...
Kokusu biraz rahatsız edici. İzmarit gibi kokuyor.
Ben de öğürürüm değişik şeyler içemem, bunda o kadar değil de yine de sevdiğimi söyleyemeyeceğim.

"Hayatımın en mutlu günleri, annemin montumun fermuarını boynuma kadar çektiği günlermiş...!"

çok güzelmiş....
annemin saçlarımı çekiştire çekiştire iki kuyruk yaptığı zamanlar olarak değiştirebilirim hatta
o saç açmadıkça 10 gün bozulmazdı, mutlaka herkes yaşamıştır bunu...(aslının profil resmi gibi)

koç kaddını neşeli,şen şakrak,dışa dönük veee hep güleryüzlüdür çok severım ben sizi :)

ben tipik koç kadını değilim aslında... yükselenim başak, onun da özelliklerini taşıyorum ve ikisi çakışıyor zaman zaman...
koçun o agresif,inatçı tarafı pek yok ben de... iyi taraflarını almışım(böyle de sıyırırım kendimi)

bende kullanıyorum sen ne için kullanıyosun canım ?

koltuk altı,bikini bölgesindeki renk farklarına karşı canım... malum epilasyon işlemleri uzun vadede normal tenden birkaç ton koyulaştırabiliyor o bölgeleri.( özellikle de benim gibi esmer tenlilerde) epilasyon için bilinen en acılı yöntem arttırıyor aslında bu koyuluğu ama diğer yöntemler bana tam anlamıyla temizlik gibi gelmiyor... o yüzden devayı bu kremde buldum...

çene bölgemde geçmiş sivilce izlerimde de kullandım ama çok dikkatli olmak lazım,kulak çubuğu ile uyguluyorum yüzüme... çünkü yüzde renk açarsa dalga dalga bir görüntü bırakabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…