- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.681
Aslı kız gece kuuşu mu oldun sen de?
birkaç gündür öyleyim canım. dün arkadaşta kaldım, gece 3 gibi yattık, sabah erken kalktım iş de yoğundu, çok da yorgunum, ama şimdi de vücut alışınca uykum gelmiyor...
Evet canım bende öyleyim. :)
Geç yatıyorum hep. Gece oturmak beni mutlu ediyor.
sabah erken kalkmak zorunda değilsen mutluluğun daim olur da,sabah benim gibi erken kalkmak zorundaysan sevincin yarım kalabilir.
İkizler erkeğini sevmem ama koç erkeğini severim.
sonuç olarak beni seviyorsunuz yani
Ayy canım benim sağolasın. Eksik olma.
Ama siz olmasanız bu sayfanın da bir önemi kalmazdı.
Allah bir araya getirdi bizi.
İsabetli birşey yapmışım bu sayfayı açmakla.
Maşallahh bize...
bugün kıyafetim çok rahatsızdı, koltuk altlarıma sürtünüp durdu dikiş kısmı, hava sıcaktı bir de, koltukaltlarım pişik gibi oldu, çok acıyor, yanıyor, ne yapayım kızlar.
çaktırmadan peçete koy arada bir canım, tenin temas edip terlemesini mümkün olduğunca önlemeye çalış,
benim ağda bandını tekrar tekrar yapıştırmaktan olmuştu,medicassol ve hametan sürmüştüm diye hatırlıyorum...
kararma işi kolay.. expigment 4 diye bi krem var, ben kullanıyorum düzenli olarak... süper bişey
Aslı'yı ve yorumlarını seviyorum. Mantıklı kız vesselam....
teşekkür ederim canım benim
aslıcım olayın sıcaklığı ile okudu yazdıklarımı,sinirimi,stresimi hissetti sanırım çok yapıcı şeyler yazdı,biraz da onun sayesinde sakinleştim o gece...
...
bazen bu dünyada mutlu olmak, sevdiğimle olmak hakkım değil mi diyorum, bazen de yalan dünya sonuçta, geçici, buraya çok kapılmamak lazım diyorum, bilemiyorum...
benim kocam psikopat kesinromantik bir şey gönderdi sandım da hevesle açtım videoyu...
küçük kızın ablaya tokatı attıktan sonra keyifli haline koptum... sizinle de paylaşayım kızlar
[video=youtube;HSVGzlK57G0]https://www.youtube.com/watch?v=HSVGzlK57G0[/video]
Günaydın hatunlar ne çok konuşmuşsunuz öylehepimizin günü güzel geçsin inşallah
herkee günaydınnnnnnnnnnnn bugün erkenciyim evıme gidiyorum temizligeeee
bebek pudrası varya hanı ( talk ) ondan sür gecer heemennn
"Hayatımın en mutlu günleri, annemin montumun fermuarını boynuma kadar çektiği günlermiş...!"
koç kaddını neşeli,şen şakrak,dışa dönük veee hep güleryüzlüdür çok severım ben sizi :)
bende kullanıyorum sen ne için kullanıyosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?